ה... מסיבה ....

אני 27

New member
ה... מסיבה ....

בכדי לעשות את זה מסודר ... ששום תודה לא תלך לאיבוד ... נפתח הפוסט הזה כאן ... פוסט שכולו מילות עידוד ..... לאדום על הארוח , לשחר על התקליטיה למינהלת על הארגון , ולכוללללללם על ההנאה .. היה משובח ... נהנינו .....

magic40

New member
תודה לגרושים ולמקסימים../images/Emo140.gif

לד'ג'י שחR האלוף שכל דיג'יי היה מתבייש לעמוד לידו
לשי ולמינהלת המקסימה על האירוח ובכלל לכל הגרושים המקסימים אתם 10

ramoni1

New member
תודה ענקיתתתת, לשי, ושחר, ולכולכם

אוחחחחחחחחחח איזה ערב היה אתמול, פשוט מדהים תודה לכול האנשים שעמלו בהוצאת הערב הזה ושרק ימשיך להיות ככה כולך הזמן. וכמובן לגדולה מכולם שבילעדיה לא היה מיתקיים שום דבר... "מיצה נבים"

||שנה אזרחית טובה לכלם

תודה לכלם על המסיבה המשגעת!!!!!!!!! בעיקר למארחים המקסימים, לתקליטן שהקפיץ אותנו ללא הפסקה ובעיקר לך רמוני, נשיקות

ramoni1

New member
תעשי טובה....

ותעשי כניסה מרשימה יותר תיפתחי הודעה... <יאצרפתייה מעצבנת
>

shon שון

New member
בוקר נפלא של השנה האזרחית החדשה

שיהיו לנו סיבות רק לחגוג וחגיגות כמו שאנחנו יודעים לחגוג שנדע להעניק אהבה לקרובים לרחוקים ולכל מי שסביבינו בלי הבחנה , שנדע לקבל אהבה ואנרגיות מסביב בלי חשדות וחששות שנה של עושר רוחנית כלכלי וגופני
))))))))))))))

shon שון

New member
אופס טעות היה אמור לשורשר בבוקר

מיצה מיחקי בבקשה ,שם את זה במקום הנכון

Bubble Girl 27

New member
כבר כתבתי למטה אבל בכל זאת

קודם כל שנה אזרחית טובה ומקסימה לכולם... הרבה אושר, אהבה, שמחה ובריאות! תודות שוב ... למארחים מיצ ושי על האירוח המדהים (טוב שי תמיד יודע להפניק ת'טוסיק)...
למדג'ה המעולההההה על המוזיקה (התקשרו מהדנזל שיש מקום פנוי לשישי הקרוב
) לחוזה הגמל שהביא למרות הקור את דורון והאישה... דורון לא יכול להיות חודש ושלושה שבועות!!!!
בצחוק בצחוק! לנעה שהביאה עימה את צעדי הריקוד המדהימים שלה
כפרעעעעע את הורגת מצחוק! ואת סלט הפירות המחוזק שעשה לי יאמי. ליוני יולי ופיצ'י שעשו לי שמח ומצחיק וחלקו איתי שטויות ואת הסודות שששששששש
לאחד שלי.. שריגש אותי מאוד בכל הסופ"ש הזה ובעיקר אתמול בערב... תודה בייבי שלי
בקיצור אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תודה רבה אתם מקסימים וחמודים!

תודה לטינגי שבזכותו הגעתי.תודה לרמוני על הטרמפ. תודה לשחר על המוסיקה הנהדרת! תודה לשי ומיצה ותודה לכם על הכנסת האורחים . היה ערב נפלא. היה כייף לרקוד אתכם.שימשיך ככה. ורק בשמחות. שנה נפלאה וטובה.

היה מעולה, היה מקסים ונעים

להכיר את האנשים מאחורי הניקים....... בסוף באתי...... שנה טובה, מאושרת, בריאות ושמחה לכולם.

sharon30a

New member
טוב....

תמיד מתברר שהיציאות הכי לא קרויות ומתוכננות מתבררות כהכי הכי שוות... (תכל'ס כמעט ולא הגעתי בגלל הברזה פראית של הבייביסיטר....ותודה ללילי טינגי מירבי ושלומי שבזכותם הגעתי לבסוף!!!) אז זהו.. שכמו ששמתם לב אני מאד מאד מוי מוי נהניתי. תודה ענקית לשחRורי הגדול מכולם... בלעדיו היינו שומעים דיסקים של מכבי ומזייפים קריוקי במערכת של האדום (ציטוט שלו...חחחח) שחRורי אתה תותח! ענק! דיג'י מעולה! וואלה יש באמתחתך מקצוע נוסף בשרוול (אם תחליט ביום מן הימים לעשות הסבה) המוזיקה היתה מטריפה..רקידה...מהנה ובעיקר כיפית! אהה וכמובן תודה על הדיסק... תודה למארח האדום שי. האירוח היה מעל ומעבר. תודה שסבלת בגבורה את כ-ל ההתקרצצויות שלי
... (רק למה? למה להתעלל בי לעשות קפה בלי סוכר??!!!) אהמממ...שוב תודה ענקית לך איש
על האנשים שבסופו של דבר הם הם שעושים את האירוע... באמת אין הרבה לומר... חוץ מש... אתם מדהימים... כולכם....כיף כיף צרוף להיות חלק מהקבוצה המדהימה שנוצרה כאן... ועל כך תודה למיצה נבים על הבית הנפלא שיצרת כאן. היה ערב פשוט מ----ד----ה----י----ם!!!!!!!!! כן יירבו עוד מלאן ערבים כאלה! (ערב הבא קריוקי וזו הבטחה שלך שי'קי!)

לילי301

New member
רק עכשיו הגעתי...

אז אחרי שכולם כבר הודו..וחייכו נותר לי רק לומר,
לכולם על שחיממו האווירה ולשחר המדהים שדיג' את המוזיקה שגרמה לי לזוז כל הדרך הביתה. ו...שי...מקווה שהצלחת להגבר על ריח היין שנשפך. שנה מופלאה ומחוייכת, לילי

ramoni1

New member
ואני....

מחכה, מחכה , מחכה ,מחכה.......... נו... בסוף זה הישתלם
מת עליך נסיכה מקסימה

../images/Emo20.gifתודה על מסיבה נפלאה../images/Emo20.gif

היה כיף לפגוש ולפזז עם כולכם. אתם מקסימים. תודה לשי ולהדר על שארחו אותנו כל כך יפה. תודה לשחר - אין עליך מותק! תודה לשכנים של שי שהיו נחמדים והתחשבו.
שתהיה לנו 2008 מוצלחת ומדהימה

curryvust

New member
נראה שנהניתם...../images/Emo45.gifיש תמונות...?

מתי נגמר...? קמתם לעבוד היום..?

מיתי

New member
בוקר טוב חברים שלי../images/Emo23.gif

אז קודם כל תודות למארגנים, למדג'ים, למארחים, בלעדכם זה לא היה קורה. ועוד... תודה למי שגרם לי לבכות... למי שגרם לי לצחוק... למי שחיבק... למי שנישק... למי שאהב... אין כמוכם בעולם. אוהבת אתכם.

שחR

New member
שי כותב לי מסר כזה

" אח שלי יש מצב שאתה מארגן ציוד קריוקי למחר (מיקרופון ודיסקים) ? " ...אז הבאתי (קצת יותר)
הלכנו בגדול, כי אתם גדולים ומיוחדים. יש לפורום הזה קסם מיוחד שצריך לשמר ולהעצים ולכבוד היה לי להיות חלק מהאירוע הזה. שנים הציוד שלי מעלה אבק במחסן איך שהוא העבודה בתחום היי טק סוחפת אותי למחוזות אחרים. אבל האהבה למוסיקה נשארת ולכן אני דואג להיות מעודכן כל הזמן כאילו מחר תהיה מסיבה. הייתם מקסימים למרות שהגעתי מיום עבודה מתיש ב 20:30 בערב, בזכות החיוך שלכם ואהבה מסביב היו לי אנרגיות לתת לכם בראש כמו שצריך וכיאה לחבר'ה אחד אחד. תודה לשי המקסים על האירוח, העזרה בהקמה והיכולת לראות אותי בצהוב חחה. תודה למיצה על התפעול המושלם, את מדהימה. תודה ליוני יולי ובאבל על הרעיון היוזמה...הנה הצליח לכם, אין עליכם טורבו. ותודה לכם שדאגתם לסידור באמצע השבוע, דילגתם על המחשבות על עייפות והגעתם להינות כמו שרק אנחנו יודעים. אוהב אתכם, שחR

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo25.gif שחר אתה מדהים

תגיד ת'עושה חתונות?
דייייייייי דייייייייי בצחוק!!!!!! למרות שטבעת כבר יש...
דייייייייייייייייי די אני חייבת להפסיק... בקיצור... תודה איש אתה תותח על... מה דעתכם על חמישי קריוקי במועדון האדום?

ללא מילים....

כמעט.. תודה לכולם לאדום ומיצה על הבית ועל האירוח, לשחר-הייתה מוזיקה מעוללללללה (טוב צרחתי לך את זה כל רגע באוזן)... לכל המחבקים, למנשקים, לאלו שחיכו בסבלנות מחוץ לשרותים... את האמת אני בקושי מתפקדת (טינגי מה שמת לנו בכוס?)... ומי אחראי לצ'וצ'ון שיש לי במצח? מי?....(תתבצע חקירה לעומק!). שנה טובה ולאיש שלי אני שולחת מכאן חיבוק ענק ונשיקה ואגב אני זוכרת כל מה שאמרת לי אתמול...(נכנס יין יצא סוד..חחחח)

למעלה