ה... מסיבה ....

Bubble Girl 27

New member
אמממ גברת יולי הנופלת והנוגחת

אם שותים לא מדברים! כפרעעעע עליך יא אנרג'ייזר! מאמוש מי נגחה בך מי?... איפה היא?... נשמאמי עשית לי ת'ערב אתמול ואני מקווה שהגעתם הביתה בזיגזג לא רציני...

זה תקין?

קראתי גונחת....במקום נוגחת..חחחחחחחחחחחח ואת בכלל, בכלל ...גרררררררררררררר

tintong

New member
אך את רוצה לתפקד...

עם מה שסמתי לך בכוס.......
.........הקטע ....שהעברת את זה לאפרסקי ב
....... והוא היתמסטלללללללללללללללללללל.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודי היה פצצות...........חולה עליכם......M & S

לצ'וצ'ון שעל מצחך אחראים ....

נבי וגילי!!!!!!! בחיי שאני ראיתי כוכבים~~~~~~~ וזה אחרי שכבר נפל עליי פמוט השבוע נשבעת שאני לא אשמה זה הם! חולה עלייך!!!!! אני..

גילי74

New member
../images/Emo51.gif לכולם

בהחלט נהדר לפתוח כך את השנה החדשה
למנהלת הנפלאה
, למארח המדהים
ל DJ
- היית גדול לכל הגרושים למי שהבריזו ולכל הפורום המקסים רציתי לאחל
כוח, עוצמה, אהבה
, יושר, תובנה ובריאות ואז נזכרתי
כוח - יש בנו, והמון ! עוצמה באה ביחד איתו אהבה זה משהו שתמון בנו
יושר תלוי רק בנו תובנה באה עם הזמן בריאות - רק צריך לשמור עליה
מאחל לכולם שבשנה הזו נהיה שלמים עם כל החלטה, שנמצא את עצמנו בתוכנו. ולבבל שלי
, אם תמצאי בעצמך את כל מה שאני מצאתי בך
תקבלי עולם ומלואו
, ואז רק ישאר לך להנות ממנו

אין ספק שהיה מדהים ביותר

הדי ג'יי הנפלא החברים הכייפיים המארחים המקסימים הרקדנים המיוחדים הנוגחת ה.....טוב נו גם אני נגחתי בחזרה (גנחתי או נגחתי?
) רוצה עוד! ועוד! ועוד! ומי שלא הגיע בהחלט היה חסר לתשומת ליבכם. שנה נפלאה שתהיה מתוקה כדבש ממש. אוהבת את כולכם יחד וכל אחד בנפרד.

Bubble Girl 27

New member
מדהים שלי אתה כותב ואני בכלל לא ליד מחשב!

בזכותך השנה הזאת תראה אחרת וטובה יותר משנים קודמות! תודה על הכל אהוב שלי!!!! מקווה שתידבק אליי חזק חזק כדי להנות ממני

גדולים גדולים אתם../images/Emo23.gif

חגיגה כזו מזמן לא הייתה לי....
היה כיף לבוא ולהכיר אנשים שמחים אנשים חייכנים אנשים שיודעים לצחוק להנות ולעשות חיים ובעיקר לרקודדדדדדדד תודה למיצה- את מדהימה! תודה על הארגון והדאגה האישית... תודה לשי נהניתי מהמקום, מהאוויר ומהאווירה תודה לשחר הדיג'יי שלא הפסיק להרקיד ולעשות שמייח תודה לכל מי שדאג לחלק הקולינרי הערב של הערב
תודה לסתם אחד הכי הכי שהביא אותי לשם ובזכותו הכרתי אתכם... תודה לכל מי שדבר איתי- מצטערת, לא כל כך מכירה ולא כל כך זוכרת... תודה שבזכותכם נהניתי כל כך!

מה זה משנה?

גם אני לא מכירה ולא זוכרת אף אחד (יתכן שלאלכהול יש חלק בכך...), אבל היה כיף וטוב שהיה.

למעלה