ה.ל.ל שלי

מתלבט13

New member
אומרים ששריזלי שווה משהו

יעני חכמה והגונה. מעבר לכך, הנה דעתי בפרשה: 1) משפט הוא סוג של עיסקה. אתה מקבל את זכות הדיבור, והיה ושיקרת או הלכת בגירסה מסוימת. הפסדת את זכות ההימור והצדק שלך. 2) החוק הוא מאד יבש, וקובע שניתן להעמיד ולשפוט על קשת רחבה מאד של מעשים (ע"ע מרגלית הרשפי ואי מניעת פשע) מה שקורה הוא שהמחוקק בנה על שיקול הדעת של מקבלי ההחלטות, ובשטח נוצר מצב שאין למקבלי ההחלטות זכות לשיקול דעת, בגלל כל מיני טמטומים של מערכת דעת הקהל ומערכת אכיפת החוק. נוצר מצב שמזוז מצהיר בידיעות (כמדומני) שאם רמון היה מתנצל לא היה מוגש כתב אישום. ואם הוא מניאק? זה הופך אותו לעבריין מין?

אתה לא עונה

טול קיסם צהוב מבין שיניך הסוטות. נבהלת, פתאום יש ערך להומור של חלפנים, אדרבה המשך כך בדרכך המשמימה. לא לחינם אמרה כבר ההיא כי סוטה אתה, ותמהתי, סוטה? וכי למה? מסתבר שגם את סוטה וקילקולו אפשר להגדיר מחדש. נפלאות המגדר.

naty 1

New member
ואתה והחברים ש'ך

אל תחשבו לרגע שהאופטימיות וההתלהבות המעושה + תפקיד נושא הכלים הפעיל של בני תעזור לכם למצוא קטינות. ככה זה כשקטנים וזבי חוטם עם ראש ענק ואוזני המן שעירות.. לא משנה כמה תצעקו שהחיים טובים
(רק שלא יעלב לי עכשיו, הכל בהומור.. אני יודע שהכוונות בסך הכל טובות..)

אני זה אני ואתה

החמור שלי. יתכן שמקומם של האנשים בכלא, אולם מקומי שלי מובטח במזרח. ואילו אתה, ואנשים מסוגך, יעשו הכל כדי להגיע למקומות לא להם, לא יבחלו בכל ביטוי וכל נאצה, בכחש ושוחד יבחרו, אנשים מסוגך זבי התחת של החוטם, שבויים בכלא מעלליהם גם כי יטענו לחופש, הרי שרקבון האויר שסביבם לא מותיר פשר אחר מלבד הרחק מן הכיעור.

uri80

New member
אין כזה דבר "ארגון מושלם". תמיד

ישנה אפשרות לשפר ולכן ביקורת היא דבר ברוך, רצוי וחיוני. ישנו הבדל ברור בין ביקורת שנועדה לשפר לבין ביקורת שנועדה להשמיץ -זה תקף לגבי כל ארגון ולכל ענין. חוץ מזה, אני באופן אישי מעריך אנשים שעושים כדי לעזור ללא רווח אישי. העולם מתחלק בעיקר לשני סוגי אנשים - אלה שעושים ואלה שמדברים. תמיד העדפתי את אלה שעושים.

אנילה1

New member
ומה דעתך על כאלה שגם מדברים

וגם עושים?
מה זה השחור לבן הזה?

עוד נקודת זכות שלי

אני חייב לומר, שלפני כמה חודשים הבטתי בחשבון הבנק ומייד רציתי לצאת כאן (כמעט אמרתי "לצאת חוצץ")בהודעות נרגשות, תודה להלל וכולי, וממש להפציץ את הפורום כמה אני אוהב את הלל, אחרי שנרגעתי שלחתי למלוה שלי מסרון כמה אני אוהב את הלל ותודה וכולי, כי פשוט נרגעתי, המלגה מחזיקה אותי קצת מעל המיים, ובתור בן אדם לחוץ, זה גם אויר לנשימה בתוך האוויר שלמעלה מקו המים. שבתאי, זכית להמנות עם אלה שפגשו את האנשים הטובים, אשריך. נו בטוח שאתה מאושר.

שבי 83

New member
ארגון שבנוי כולו ממתנדבים

הוא דבר נדיר מאוד. הם נראים אנשים טובים.

naty 1

New member
לא צריך

ללקות באובר דרמטיזציה. לא מדובר בגוף היולי אידיאולוגי דמיוני, ובו מלאכים זכים בלבן או אנשי אופל שלוחיו של סמאל ולילית החוטפים נשמות רכות מביתם. זו עמותה. שלא על מנת לקבל פרס. אבל עמותה כמו עוד מאות עמותות בישראל, שתכליתה לקדם מטרות משותפות, הרבה פעמים בהתנדבות, ותוך יצירת קשרים קהילתיים פנימיים, המהווים דבק מאחד של אנשי העמותה סביב המטרה והאידיאל המשותפים לכל החברים. יש פרט מקומי שחש שנגרם לו עוול, הדבר אמור להיפתר באופן מקומי מול גורמים בעמותה או מול גורמים חיצוניים. מניח שכנגד רוב העמותות יש פרטים שמרגישים שנגרם להם עוול, והם פונים לגורמים שונים בעניין. אלו החיים האפורים. תתעורר. האיום הקיומי שמרגישים אנשים שונים מביקורות שונות, מלמד על תפיסות חרדתיות ופחדי נטישה מלווים ברגשות תלות ואשמה, שזה לעצמו מלמד על משהו לא בריא. וחיים טובים, לאבא הגדול שלום, לא צריך לדאוג. הכל ימשיך לזרום והחיים ימשיכו להיות טובים, כולל האוכל המצויין
... לעומת זאת, בספר קריאה עודף דרמטיזציה זה מעולה. הייתי אצל חברים ולא יכולתי להניח מידיי. מפטיח לקנות.

למעלה