ה' לא שכח למכבי

תראה

אם יש משחק האוהדים יגיעו אליו.... לא משנה מתי או איפה... תראה את המשחק בערב ראש השנה עם כל ההתנגדויות וואפה לא הסכימה להעביר אותו או לשנות את המועד אבל בכל מקרה יגיעו בסביבות ה-20.000 אוהדים

תראה, לא עשיתם כלום!

שנה שעברה, היה לנו משחק מול סכנין , המשחק היה ביום השואה.. האוהדים פעלו כדי שידחו את זה , ודחו את המשחק ביום , בעצם בערב לאחר יום השואה.

יש הבדל...

בין הליגה הישראלית שגם לעולם לא יווצר מצב של משחק בימים כאלה להבין ליגת האלופות שלא מתחשבים בכלום...

מסתבר שנוצר מצב ,

וזה לא משנה , הייתם עושים חרם על המשחק , אם באמת היה איכפת לכם מהחג. קיצר , תפסיק על הפרובוקציות , תפסיק לשחק אותה ציוני .

מה הקשר????.

חחרם לא נעשה על משחק כזה וגם אם כן מה זה יעזור? בוואפה ישימו עלינו משהו על זה שלא הגענו למשחק?

דבר ראשון , זה עניין של עיקרון

להראות שאיכפת לכם , ולא לזיין ת'מח כמה ציוניים אתם. ציוני זה הרצל , לא חבורת מטומטמים שבאים עטופים בדגל ישראל , ומשחקים אותה ציוניים גדולים .

מטומטמים תקרא לחברים שלך דבר שני

מה יש?אתה מקנא בקהל הכי טוב בארץ? אנחנו אוהבי ישראל מה לעשות? כמו אייקס לעומת כל האוהדים שלכם שעושים טובה בכלל שהם משחקים בליגה הישראלית...

מטומטם אני אקרא לך ולא לחבר שלי

ממש מקנא בכם . אתם פשוט פתטים, אתה אוהב ישראל? אתה ציוני? ספר לי מה היה במשפט פראג ובאיזה שנה הוא היה ? מה הייתה ספינת אלטלנה המפורסמת , ומה הסיבות למקרה? באיזה שנה טבעה צוללת דקר? ומה הנסיבות? מה הייתה המטרה במבצע קדש? ושאלות נוספות , ואל תביא לי משפטים משיר של סאבלימינל , לך שים את התקווה בווינאמפ , אולי תעשה מזה גם טראק.

ספר לי בבקשה

כל דבר שאתה יודע , ציוני שכמוך . דרך אגב, תוסיף , באיזה שנה חוקק חוק השבות , ומה הנסיבות? איפה אותר אדולף אייכמן? איפה הייתה מלחמת ההתשה? מתי השוו את הציוניים לגזעניים? למה ומי? מה ההיה "אוזירק"? מה היה מבצע משה?

אז ככה...

הספינה אלטנטה הייתה ספינת מעפילים שהבריטים לא נתנו לה להכנס והיו עליה ניצולי שואה וכולם טבעו בגללם אלטנטה זה ספינה שהאצל הביאו והפלמח ירו עליה(אני לא יודע על מה דיברת*) הצוללת "דקר" טבעה בשנת 1968 אדולף אייכמן נתפס בארגנטינה והוצא להורג(הבן אדם הראשון שהוצא להורג בישראל) חוק השבות 1950 מלחמת ההתשה בתעלת סואץ, האום האשים את הציונים בגזענות בתקופה של גולדה מאיר (שהייתה ראש ממשלה..) קדש 1956 המצרים הלאימו את תעלת סואץ ובגלל זה ישראל יצאה נגדם יחד עם ברטיניה

תגיד לי עכשיו אתה...

עכשיו אני אשאל אותך: מהי פרשת לה ספציה? מה קרה עם אוניית אקסודוס? מהי תנועת המרי העברי? מתי קמה? למה התפרקה? השבת השחורה זוכר אותה? מהי תוכנית מוריסון גריידי? קדימה דבר....

חחחחחחחחח

גדול! הבאת לי את זה מאיזה אתר מסריח , כל דבר אפשר למצוא באינטרנט. . זה היה כל כך ברור , הרי לא ציפיתי שתגיד שאתה לא יודע תשובה או 2 ... מתאים לך , הראת לי כמה זיין שכל אתה.

היית מת אינטרנט.....ולמה אתה לא

עונה? סיימת את הבגרות אז אין יותר ציונות?

לא עשיתי בכלל

אין קשר, גם אם היית מקבל 90 בהיסטוריה , בחיים לא היית זוכר את כל התאריכים . זיינת לי ת'שכל , כי אתה אפס. תמות וזהו.

למעלה