ה' לא שכח למכבי

ה' לא שכח למכבי

החל מיום הזכרון לחללי מערכות ישראל תשנ"א, דרך ט' באב תשס"ד, ועד לראש השנה תשס"ה. תודה לאופ"א (שרק ולא תתקפל) על סגירת המעגל לאחר 13 שנה. בפיינל פור של 1991 (נדמה לי בפאריז), לא היה אכפת לשמעון מזרחי ושות' לשחק מול ברצלונה, כשבאותה שעה ממש אמהות בכו על קברי ילדהן, וכולנו עמדנו דום למשמע הצפירה. מה עשו באותה עת שמעון מזרחי, שמלוק מרחובסקי ושות'?! צעקו על עוד שופט? היו בדיוק בדרכם למזכירות? אולי צעקו על חן ליפין שיספסיק לכדרר? כמובן שהיום הסיפור הזה כבר לא רלוונטי וכל המדינה ממשיכה ומלקקת לשמעון מזרחי על "תרומתו" לישראל... מה זה תרומה, פשוט אין מילים. בן אדם שמחלל את היום הכי חשוב לנו בשנה - תוך כדי שהוא טוען שהוא מייצג את ישראל - ממש תורם. מעניין מה האמהות השכולות חשבו עליו באותו רגע - עד כמה הוא "ייצג" אותם החולרע הזה. ממש על הדרך למקרה של היום, הספיקה מכבי לשחק גם בט' באב והיום היא אמורה לשחק בערב ראש השנה מול באיירן כאן בישראל. מה קרה פתאום שלאגודה הזאת כן אכפת ממשחקים במועדים חשובים לעם היהודי?! פתאום כן חשוב לכם לא לפגוע בעם ובמדינה? כמו כן מכבי שיחקה שנה שעברה בחצי גמר הגביע בערב יום השואה. אז לכל אוהד מכבי שטוען שאופ"א מטומטמת ולא צודקת בהחלטתה (שברור לי שתשונה מתי שהוא) - קודם תסכלו על עצמכם. למרות מסע היחצ"נות (המדהים, יש לציין) של אלוף-משנה (מה שעוד יותר גורם לי לא להבין מה לעזאזל הוא חשב לעצמו כשישב לו על הספסל ובארץ כולם עמדו דום) שמעון מזרחי, שגרם למדינה לשכוח למכבי על בחטא ההוא, יש עדיין כמה אנשים קטנים שכן זוכרים ולא ישכחו ולא יסלחו לעולם. אז תודה רבה לאופ"א על העונש והצדק ההיסטורי. * יש לציין כי לפני ארבעה חודשים וחצי (כמה רחוק זה נראה...), היתה אמורה הפועל-תל-אביב להופיע בחצי גמר המפעל של פיב"א - ממש אותו ארגון של 1991, בערב יום הזכרון. בעקבות מכבש לחצים ואיומים שלא להופיע, שונה מועד המשחק. כנראה שמה שחשוב לנו לא חשוב לאלוף משנה, עו"ד, יו"ר, הבעל של קראסו, שמעון מזרחי...

באמת אנשים קטנים

אנשים קטנים ועלובים כמוך... לא נמאס לך להסית כל הזמן???? מכבי לא רוצים משחק בערב חג לא לגיטימי? "על האש" אתה בעצמך אמרת שתתפל בהסתות הנה הסתה...

איפה אתה רואה פה הסתה?

מסתבר שלקהל ה"ציוני" של המדינה , אין בעיה לשחק בפיינל פור בזמן הצפירה של יום הזיכרון .... גם למזרחי לא איכפת , כי הוא לא הזיז את האצבע שלו כדי לשנות משהו .... בושה למדינת ישראל שבן אדם כזה מקבל להדליק משואה על תרומתו לספורט, פחחח..

הנה רמז להסתה...

בפיינל פור של 1991 (נדמה לי בפאריז), לא היה אכפת לשמעון מזרחי ושות' לשחק מול ברצלונה, כשבאותה שעה ממש אמהות בכו על קברי ילדהן, וכולנו עמדנו דום למשמע הצפירה

שלזי1

New member
הסתה זה...

נגיד אם הוא היה אומר צריך להרוג את שימון מזרחי מה שהוא אמר זאת עובדה אוהדי מכה בי תפסיקו לבכות

אנחנו בוכים?

אחרי הודעה כזאת אנחנו בוכים?< תתרכזו בלנסות להיכנס למקומות 1-5 ושתקו...

תנסה להתרכז ולהסביר לי

איך נותנים לבן אדם כמו שמעון מזרחי משואה? אני התרגלתי לזיוני שכל שלכם , כמובן שאתם תמיד תהיו הכי טובים , ואנחנו נהיה מקום אחרון , לפחות בעינכם , יש לכם משפטים קבועים.

למה דווקא לשימעון מזרחי:

א.הוא מנהל קבוצה כבר 30 שנה והביא אותה להישיגים הכי גדולים בכדורסל הישראלי אי פעם... ב. הוא מנהיג את הקבוצה שאפילו מי שלא אוהב כדורסל אוהד אותה ג.הוא הביא אושר רב למדינת ישראל נגועת המלחמות מספיק לך?

על האש

New member
התגובה של נרי

רק בלי ההסתה :). ונרי על תכעס,אמרתי שיוצאים לדרך חדשה.

כי ביום שדני קליין יגיע לכמות

הישגים ותרומה כמו של שימעון מזרחי הוא ידליק משואה...

לא כועס עופר ../images/Emo13.gif

מתי תבין שלשחק ביום הזיכרון זה לא גבורה גדולה, אין במה להיות גאה בזה, זה בושה למדינת ישראל , ששמים זין על מי שהקים ת'מדינה הזאת. גם ש4 זרים וישראלי אחד משחקים , וכל שאר הישראלים מתייבשים על ספסל זה גם לא כבוד גדול , מכבי באמת מתאימה לנבא. נקודה נוספת , שליגת העל בישראל נמצאת בקנטים , בין הגרועות באירופה בגלל מכבי ( מי כאן בכלל ישראלי? ). אתה ירית לעצמך ברגל, מגיע לדני קליין משואה עוד לפני שמעון מזרחי. סתם עורך דין , שיעשה הכל בשביל הכסף , מאפיונר קטן , דומה למאפיה של נתניה. אבל אני מבין למה אתה כל כך מעריץ אותו , מזיין לי ת'שכל שהמשפחה שלך זאת המאפיה בנתניה, ואתה גאה בזה, גועל נפש. המקום שלך ושל שמעון מזרחי ושל המשפחה שלך , כבר שמור בגהנום .

למה את זה אתה לא מוחק?

ותגיד לי שאין כאן שום דבר פסול עכשיו... אדון נרי איתך את החשבון רציתי לסגור אבל הברזת...

הברזתי?

מתי קבענו ? אתה לא יודע מזה הסתה וגם לא הברזה , חינוך לקוי . ככה מחנכים מאפיונרים ... תחזרו לפראג. מתי שתרצה אני בא , ואל תביא איתך את כל החמולה , אחד מהמשפחה שלך למד איתי ..

על האש

New member
וכאן נגמר השרשור הנוכחי

לפני שנמחקות שלושת התגובות האחרונות,וכל הבא לאחר מכן. את הריבים שלכם לא לפורום.

אה באמת??????מי?

ד"א על האש מי שמבעיר כאן את העניינים זה הוא ולא אני אם אתה שם לב...

למעלה