ה"י8.9

0xcoolmagex0

New member
ה"י8.9

אממ טוב הנה מה שקרה לי אתמול: מתתי 3 פעמים בגלל: 2 פעמים בגלל mg ופעם 1 בגלל חברה שלי נתתי לה לשחק והיא מתה אחר כך שלחתי לדנה Invite כי היא כתה בבאדי שהיא בעיר הקרח אז אמרתי לה שתבוא לזומבים והיא מילא היתה בדרך הרגנו זומבים ותוך כדאי היא עזרה לי בשעיורים באלגברה (שיעמום)... אחרי שעליתי כמה אחוזים טובים דנה הלכה קיצר היה כיף חח ________________________________________________ היום: אני 46% מתכוונת לעלות ל-60%

XxTherionxX

New member
לפני כמה שעות היו לי 45%

עכשיו יש לי... רק.. 17
הכל בגלל העקשנות שלי....

עליתי 35%

אחרי שהייתי תקועה ב13% משו כמו חודש כי בערך 5 פעמים התאמנתי על מפלצות ועליתי איזה 10% כל פעם ואז הורדתי אותם שמתתי בבוס ~_~

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אהא D:

טו בהיום לא התקדמתי בקוסמת, אבל עליתי המון אחוזים בקשתת. D: הצטרפתי גם לגילד של xXtheionXx מהפורום. ^^ אחר כך הסתובבתי עם הקוסמת ותמיד אנשים מתאספים ליד "הבית" של מאיה בהנסיס ומתחילים לדבר. D: ובמקרה היו שם 3 אנשים (!) עם השיער שלי O: וכמעט לא יצא לי לראות אחד כזה. O_O
--> נחשו מי אני. D:

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif זאת הייתה שאלה רטורית ../images/Emo122.gif

אני לא עד כדי כך טיפשה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif עכשיו שאני מסתכלת על זה שוב,

זה מזכיר לי את שלושת הקופים.
הזאת שמשמאל עם ההדגש על הפה מזכירה את הקוף שלא מדבר. D: אני האמצעית מזכירה את הקוף שלא רואה בגלל הSparkling eyes (ההדגשה על העיניים) והימנית ההמומה מתנהגת כאילו היא לא שומעת. XD

One Minute

New member
התקדמות ענקית:)

עליתי מרמה 55 ו76% לרמה 56 ו-17%, עשיתי זאקום קווסט ויש עוד כמה תמונות שברצוני להעלות. ^.^

One Minute

New member
תיאור מדויק

נכנסתי לשלב של הניירות והמפתחות, השגנו 25 ניירות ו7 מפתחות, אבל נגמר הזמן. אז יצאנו החוצה, התחלנו עוד פעם ושוב לא הצלחנו.. אז חזרתי לאורביס, אנסה עוד כמה רמות

miss_t

New member
קיבלת לפחות EXP על הPQ הראשון?

כי אפשר לסיים PQ רק עם המפתחות.... צריך מישהו שיודע איפה יש את החלקים וכמה מהם ואם הם בקופסא או אבן. אישית, כשאני עושה PQ כזה- אני מחפשת בדר"כ 5 אנשים. שיהיה קל ומהיר אבל יצא לי פעמיים לעשות עם חבר מהגילד את המשימה וכל פעם שאמרתי לו לאיזה חדר אני נכנסת הוא אמר "אוקיי יש שם 2 ניירות באבנים" / "יש מפתח בתיבה" ....... סיימנו תוך 20 דקות...... הוא אמר שהוא עושה את הPQ הזה לבד ומסיים אותו עם כל החלקים כדי להשיג גם את המגילות.

One Minute

New member
לא, אקשלי אי דידנט דונ איט

2 אנשים זה לא מספיק, חוץ מזה שהמפלצות האלה שיוצאות מהתיבות ממש מפחידות אותי. O.ם XD פעם ברחתי מהן ואז קלטתי שהן לא הורגות אותי, הן עושות 50 דמג' :|

XxTherionxX

New member
יש שיטה לעשות את זה...

יש אבן שמאלית ואבן ימנית... תיבה שמאלית ותיבה ימנית.... אני אנסה להשיג מה בדיוק יש בכל חדר ואני אשים את זה פה... בנתיים תמונה...

XxTherionxX

New member
ולמי שלא יודע..

בתוך מערה מספר 10 עוברים עוד מערה ומגיעים למערה מספר 16 שמחולקת גם ל 6 מערות בתוכה...

למעלה