ה"י8.9

miss_t

New member
אמרת שאת הולכת לפי המאמר של הפורום

אז תמשיכי איתו
יש שם המלצות למקומות אימון בקשר לגלמים ולמשימות אחרות- אל תדאגי יהיה בסדר

miss_t

New member
כן כן כן!! עוד 120 בערך ../images/Emo140.gif

תקבלי עלייהם כסף אם תרצי
(ונעבור למסרים מכאן?)

TheMessyOne

New member
פרשתי מהפריסט :| ד"א חדש פה.

מממ נמאס מהפריסט .. נראה לכם תמונה מהראן של הזאקום . אותו יום קיבלתי ZAKUM HELMET... פתחתי קשת > סנייפר לעתיד...רמה 24 ועולה.. זה הפריסט >

TheMessyOne

New member
אף פעם לא קניתי קאש מהכסף שלי.

הכל מאנשים במשחק . רובם הביאו לי חינם ... והשאר מכרו לי בכמה מילים... כבר פרשתי אז זה לא משנה... התמונה לא הכי מעודכנת לפני שלושה חודשיים ככה . בכל מקרה הקרוסבו מן שלי בקרוב רמה 30 עוד שנה בערך יהיה לי עוד רמה 100+ לאוסף XD

One Minute

New member
וויהיהיי... לא חבל?

מלא אם היית פורש ברמה 60 ככה, לא היה נוראי, אבל למה ברמה 114? ><

Robinho1

New member
חח פגשתי איזו נובית אחת..

עשתה לי טרייד ב-FM והראתה לי מכנסי ג'ינס שקונים בלית' הרבור באיזה 1k אז היא אמרה לי "free" לא עניתי לה, אז היא חשה ואמרה "Haha", "אתה לא רוצה לא צריך" היא חשה ת'צמה שזה נדיר וואי איזה נובית זה כל כך היה מצחיקxD

Robinho1

New member
רמה 14../images/Emo13.gif

גם עם הדיט וגם חבר שלי העלה את הקוסם ל-14 אבל נמשיך עם הדיט כי כבר יש לנו בגדים לגנבים מאח שלו..

אה כן ואם אפשר תרומות

כי בזבזתי את כל הכסף שלי על המגילה בחזרה לאורביס כי נתקעתי באל נאת [איזה מטומטם אני
] ממש קשה לי להשיג כסף;; שרת ברואה שם lFunnyBunnyl עם L בהתחלה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifה ממ

אתה יכול ללכת למו לונג ובמפה הראשונה מצד ימין איפה שיש את הדחלילים, פשוט לשאול מישהו שם אפשר לאסוף. אני אספתי ככה 300K אתמול...=] ועוד לא מכרתי את הבובות, זה רק הכסף..=] וזה גם נותן שיקויים, לא מפיל חצים וקלפי משחק. ולרוב לאנשים שם לא איכפת, אתה רק מנקה להם את השטח..=]

זאתי הבעיה

בדיוק חזרתי מאורביס ואין לי כסף ללכת למו לונג וגם אני רמה 28 והמפלצות שם לרמות גבוהות אז אני יכול למות נאמס לי כבר להיות נוב ;;

למעלה