ה"י

Guid

New member
סופסוף יש לי משהו לרשום! ^__^

אז היום התקדמתי קצת עם ה-NXמיול שלי, העלתי אותו 90%, נשאר עוד 10% לרמה 14, ואין לי מושג למה לא העלתי אותו רמה כבר.. פשוט משעמם איתו. אח``כ יצאתי מהבית וחזרתי בצהריים, ראיתי פרק ראשון של העונה השניה של גנדאם00, קצת מוול-אי (באיכות טובה יותר מזו שהייתה לי על המחשב) ואז נכנסתי למייפל בשביל להרוג חזירי-אש למשימה של ארוון הפיה מאליניה. לא נפלה הנעל בסוף, אז התייאשתי. אבל לפחות הכרתי חבר-מייפל חדש לבאדי ליסט. D: וזהו~ כיף לחזור למייפל אחרי שבועיים בלי. ^__^

D amaged R oses

New member
הנעל הזאתי כלכך נעל!

אני עד עכשיו לא השגתי אותה. הלכתי עם אחותי כי שתינו היינו צריכות ואני עזרתי לה כי הייתי רמה גבוהה יותר, ויצאה הנעל, יחסית מהר. אמרתי לה שתיקח ואני אקח את השנייה ועד היום היא לא יצאה. o_O

Guid

New member
כן, אני יודע שזה קשה...

פשוט בא לי קצת קווסטים, משום מה... יש איזה קווסט מומלץ, אגב? אני האנטר, רמה 41.

D amaged R oses

New member
רמה 56, סופסוף!

הייתי תקועה כמה ימים על 55. כי אני עסוקה בלמכור ובדמויות האחרות [למרות שגם בהן לא השקעתי כלכך בימים האחרונים ואני צריכה NX דחוף!] אז עליתי היום, מחר אני גם אחרוש כמו שצריך ואני מקווה להעלות אותה רמה כל יום, זה לא בעיה. עם פארטי טובה בשעתיים-שלוש+ זה אפשרי. והזמן רץ. הרווחתי גם בערך 300-400K ממכירת שיקויים שזה חביב, וסקרול 10% קייפ INT ששווה בסביבות ה100K, עגילי לבבות שנמכר לי ב200K בערך, וטיוב שזרקתי. ככה שיצאתי גם עם מעט כסף :] והיום הפכתי לסנייל והיה מצחיק עם 2 שניסו להרוג אותי, אחד קרוסבואו במיוחד רדף אחריי וניסה להרוג אותי, היה מצחיק. השני צירף אותי לגילד וסופסוף אחד עם שם שמוצא חן בעיניי, למרות שאין כמו הגילד שהיה לי, אנשים חמים וכל הזמן שיחות. אבל בקושי התחברתי שהעיפו אותי. [גם אחרי שצירפו אותי פעם שנייה] אם הגילד הזה לא יהיה פעיל אני אפרוש כי אני מחפשת גילד שיהיה לי טוב בו :] והכרתי מישהו נחמד שאוהב את הסדרה נארוטו כמוני. סופסוף להכיר טיפה אנשים, מזמן זה לא קרה אחרי שחזרתי! ייפי! ואני חייבת לשאול כבר, ~מרגישה נובית~, מה פירוש ה"י?!
~נבוכה~

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אוייי גמאני שאלתי את זה..D:

כשהגעתי לפורום.. ה"י= ראשי תיבות של התקדמות יומית..D: אני כ"כ מזדהה..XD

לבנדר א

New member
XDDDDD אני התביישתי לשאול

עד שיום אחד מישהו כתב "התקדמות יומית" במקום ה"י. ומאז כל פעם שאני פותחת אחד אני כותבת ככה בשביל כל מי שלא מבין...

D amaged R oses

New member
תודה לשתיכן!

אני כלכך הרבה זמן בפורום אבל שיערתי שפה אני חופרת על היום שלי וזהו. עכשיו אני יודעת :ם

למעלה