ה"י >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

הטיZרית

New member
ה"י >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

כבר אין לי מושג.... בוקר ערב צהריים... לילה.. תאריך.. שעה.. זמן..... היום בבוקר... 37% רמה 89..... בגדים לא מסוקרלים... קשת לרמה 70 91 אטק.... כובע מעפן... 2700 דמג מסכן לקפטן וקרו... לפעמים עם ג'י אמ בלסינג 4000 דמג'.... בערך שעה לפני הסרבר צ'ק.... רמה 90 קשת לרמה 90 ..... 100 אטק אוברול לרמה 90 14 DEX ו 6 סלוטים פנויים... נעליים עם 6 DEX ואפילו נשאר לי עוד קצת כסף לקנות שיקויים להתאמן....
בקושי מצליחה לראות את המסך... שעתיים מתוך זה הרגתי לבד עוגה....... ולא יצא ממנה כלום... בושה למייפל!!! (בושה לי)
רואה רק עננים בעניים..... הכל מעורפל............. לוקחת חופש של לפחות יום
שמרו על העניים............

eboy10

New member
אויש, איך אני מחכה להיות ברמות האלה..........

רמה 44, עוד שנייה 45. החלפתי מטבעות תמורת קשת לרמה חמישים ויצא לי att.68 שזה מעל הממוצא (65), איזה כיך לי! עכשיו אחרי שיש לי את זה ויש לי שרשרת, אני חוסך לגולות. אני מקווה שאני אספיק לקנות שתי גולות עד רמה 50 ואז אולי יעלה לי ה hp וה- mp ב-60 נקודות. (למרות שבתכלס השרשרת שלי לא משהו אז אולי אני אחליף לחדשה. תלוי כמה מטבעות יהיו לי עד רמה חמישים). יש לי שאלה; מה קורה כשמגיעים לרמה 200? אי- אפשר לעלות יותר רמות? יש להם קווסטים, מקומות מאתגרים להתאמן? ועוד אחת.. מייפל מתכוונים להוציא עבודה חמישית? הרי כבר הרבה הגיעו לרמות גבוהות מאוד..

deisy

New member
נכון לעכשיו בגלובל

אין עבודה חמישית ואין כלום מיוחד לרמה 200 (עד כמה שאני יודעת) אולי כשנגיע לשם כבר יהיה...

eboy10

New member
../images/Emo178.gif חח עד הרמות הלאה..

אני בן 16 וחצי אז.. כן, אני אתן לנכדים שלי להמשיך עד lvl 200 חח

אי אפשר לעבור את ה200..

אי אפשר לעלות שלב, ובכל התנתקות האקספי יורד חזרה ל0. (לפי מה שהבנתי) וגם זה לא נראה כלכך שנקסון מתכוונים לעשות עם זה משהו.... (אולי הם עובדים על זה, אבל זה יקח המון זמן לדעתי..) בכ"מ אני חושבת שאחרי 200 רמות משעמם ואפשר לפתוח דמות עם עבודה אחרת או משהו (לפחות עד שנקסון יפתחו איזה משהו
)

eboy10

New member
וואי.. באסה להם..

בתכלס כשיש לך שחקן ברמה 200 מאוד קל לפתוח דמות חדשה ולהגיע לרמות גבוהות מאוד תוך זמן יחסית קצר. הניסיון, המימון והחברים יכולים לעזור מאוד..

בעיקר המימון, אם השחקן באותו הסרבר

מי שרמה 200 אני מאמינה שיש לו ממש הרבה כסף, ולפתוח שחקן וכבר מרמות נמוכות לקנות רק דברים משופרים וכאלה
גם יודעים הרבה מאוד על המשחק.. אז זה מעולה......

עונה ומשער....

קודם כל- אם אין לך לפחות 4 לקשת של 60% עדיף לך לימכור (אם אתה בוינדיאה תבוא אלי.... אני יתן לך 1 מיל עליה אם ממש תירצה 1.5 ) דבר שני 1 דקס יותר או 1 התקפה יותר לא ישנו כלום ... וגם אין לך מה לעשות עם השניה אנשים מבזבזים שעות בניסיון לימכור ולא מצליחים דבר שלישי- יש את הדאגר לרמה 35 שמוכרים ב- 150,000 לחנות ! זה עולה רק 7 מטבעוט וזה מאד שווה רמה 200- הכי גבוהה בכל המיפלים הפתוחים (יש שרתים פרטיים שמגיעים עד 999 ) יש גם גירסה שברמה 200 עושים עבודה 5 בעיר אריאנט אם תיסתכל במפת מיפל הכולל תיראה מידבר שם אריאנט תיהיה (בנוסף עם אמוריה, ניו ליף סיטי וזיפנגו) יש מיפלצות מאתגרות מאד אפילו ברמה 200 בליפרי בוסס שלעשות עליוסולו יקח כמה ימים אפילו עם הדברים הכי טובים ומשופרים שאפשר

eboy10

New member
לא הבנתי מה הדבר הראשון שאמרת בקשר לקשת

אבל אני בקארדיה בכל מקרה.. שרשרת שנייה אני באמת לא אעשה. בקשר לדאגר, יכול להיות באמת שאני אעשה את זה.. יש לי כרגע מספיק מטבעות לשלוש קשתות ועוד הרבה הרבה זמן עד רמה 51..

פשוט ש....

לא שווה לשדרג קשת כזו נדירה עם 100% אם יש לך כמה של 60% זה יהיה הרבה יותר מועיל

eboy10

New member
אני עדיין לא סגור איך לסקרל אותה.

נחצה את הגשר כשנגיע אליו.

למעלה