ה"י

xFade

New member
../images/Emo95.gif תודה ../images/Emo6.gif

הזאקום הלם לא נראת יפה על הראש
צריך למצוא דרכים לממן כובע NX
ואני אומרת צריך להיות ME לכל העבודות!
לא פייר.

deisy

New member
לא נראת יפה?

הזאקום הלמט מכוערת בטירוף! אני לא מצליחה להבין למה דווקא את הכובע הכי נחשק במשחק עשו בעיצוב כזה מכוער?? הוא גם אוסף את כל השיער ומשאיר בקושי עיניים, הדמות ממש נראת מכוערת איתו! חייבים לפחות כובע שקוף

xFade

New member
../images/Emo95.gif 83 ../images/Emo69.gif

סופסוף עליתי רמה >.< הייתי תקועה ב82 המוןןן זמן. לא יודעת למה,אבל אף פעם לא יוצא לי להתאמן בהיימס עם DK XD את ה50% הנותרים עליתי עם פלאדין רמה 124.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifווהו..D:

תודות לליז אני כבר 51 עם הפייטרית. עכשיו צריך לפנות את הUSE כדי שיהיה לי מקום לכל השיקויים מLMPQ. עכשיו הטיפוס הארוך לרמה 70
אם למישהו יש כובעים/כפפות/נעליים לרמות 50+ ללוחמים אני יותר מאשמח..XD הבאנדיטית עושה ARPQ מצאתי מישהו נכמד שנכנס לי לבאדי ואני עושה איתו TRADE WINS בPQ הזה.. בינתיים 30/200 נקודות.. אחח הכיסא הכיסא הנחשק;[ בוקר,רק נכנסתי למסן: חברה שלי:"בואי למייפל..." אני:"אני הולכ לאריאנט PQ" חברה:"את יכולה להיכנס שנייה בראשית?" אני:"אממ כן,מה קרה?" חברה:" נויאלה כנסי שנייה!!!" נכנסתי למייפל. תראו מה קיבלתי ממנה..XD

הטיZרית

New member
מזל טוב לי ../images/Emo13.gif

עליתי רמה.. 101.... מי יכול לנחש באיזה מקום עליתי את האחוזים האחרונים שלי??
ועוד מזלטוב מגיע לי..... היתה לי יום הולדת -_- לפחות עכשיו שאני לא הזקנה של הפורום זה יותר מעודד

עוד פעם מזל"ט על היומולדת ועל רמה 101!!!!!

GRAAATTZZZ
אני אנחש... בסביבות השעה 7-8 בספינת הפיראטים עם NR?

הטיZרית

New member
תודה ../images/Emo13.gif והתשובות ../images/Emo13.gif

עליתי ב PPQ עם NR200
<<<<~~~(בהקשר לרמה) והגיל.... 29
כשהייתי קטנה תמיד רציתי להגיד.... "לפני 10 שנים כש......" אז הגעתי לזה.... ומשום מה זה לא מעודד כל כך

Guid

New member
מגניב~

תנצלי את השנה האחרונה שיש לך 2 כקידומת לגיל שלך~ D:

deisy

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo140.gif

עד 120
(וכן, יש פה הרבה יותר זקנות ממך
)

D amaged R oses

New member
../images/Emo3.gif רמה 61

עם 17% .. אולי יגיע ל20 היום.. ואם יהיה לי טיפה כוח ללוזימייז אז 30? אתמול גלית ההמקסימה עזרה לי בקווסט
[תודה!!!] נשאר לי עוד 70 מהאבקה הזאת ואני אסיים את הקווסט של הפאפ :)

Don Nirtin

New member
לא ממש סיימנו../images/Emo87.gif

זה סידרה ארוכה של קווסטים... בעיקרון השלב הבא זה להשיג חתיכות קרח בשביל לזמן את פאפ ולחסל אותו...

למעלה