ה"י

Don Nirtin

New member
ה"י../images/Emo87.gif

זה לא משנה איזה תאריך זה, נכון? כן. זה משנה. אז ה"י 26.10. עוד 5 ימים...
10% עם המיין הראשי שלי. בקרוב אזכה לקאש מחבר מזוייף

אז איך היה היום הראשון שלי בברה ? ../images/Emo13.gif

במייפל איילנד היה חביב. אוי כמה זמן שלא הייתי שם
כבר שכחתי איפה נמצא מה ומה אני עושה. אין טעם לומר שעליתי לרמה 10 די מהר. התבכיינתי שאין לי כסף
וליז היקרה פגשה אותי בקרנינג במועדון הג'אז ונתנה לי סכום לא מבוטל. היא גם זו שראתה אותי הופכת להיות גנבת מן השורה.... תודה ליז
משם הסתובבתי ברחבי ויקטוריה לעשות משימות נוביות.. חח.. להרוג סליימים ועצים. הרגשתי אמיצה אתמול והלכתי למספרה באמוריה למשימה של קלאודיה. אמרתי על החיים ועל המוות ועצמתי עיניים
והתוצאה? הרי היא לפניכם. וואוו כ"כ שמחתי... השיער הכי מדליק שיכול לצאת שם. הצליח לה הפעם
היה איתי במספרה עוד מישהו שיצא לו תספורת כתומה של פטריה. (ממש מבאס) אחרי שסיימתי הכל (עד רמה 13 בערך), כמובן שהלכתי ל HHG להתחנן לפארטי.. בסופו של דבר צירף אותי איזה פייטר רמה 46. והיינו שם קצת. אחר כך הוא שאל אם אני רוצה שהוא יאמן אותי ויעזור לי לעלות רמות. מי שאני שאגיד לא?
חזרנו לקרנינג לאוקטופוסים (מתתי פעם אחת) ועליתי רמות בכיף. ומה אני אגיד לכם? הבחור נדלק והתחיל לספר לי את קורות חייו. בחור בן 20 מפלורידה שהחברה שלו עזבה אותו לפני 5 חודשים אחרי 4 שנים ביחד. הוא אומר שאין לו יותר חיים וכל מה שהוא עושה זה לשחק מייפל וללכת לעבוד. דיברנו שעתיים. ניסיתי לעודד אותו, להצחיק אותו. אולי הצלחתי קצת... או לפחות אני מקווה. הוא התחנן שאני אתחבר לברה גם היום. ואני עם הרחמים והמצפון שלי עוד עלולה לעזוב את הבשופית שלי בווינדיה ולבוא לברה F6 הוא כ"כ נקשר שהוא רוצה לקנות לי NX, לפחות את הכובע הנעלם בגלל התסרוקת. כואב הלב. באמת. וכל הכבוד לאיריס שעלתה לרמה 100! איזה כיף שהייתי שם לחוות את ההתרגשות
ו.. זהו..

deisy

New member
שרוני!

היה כיף לראות אותך אתמול עם כולנו
ראית את כל הבאלגן שהיה אה?
נשמח לראות אותך מחוברת הרבה בברה
ואם את צריכה משהוא - בשמחה!!!

תודה ../images/Emo13.gif

בדרך כלל אני אוהבת להסתדר לבד, ועם הכסף של ליז הרבה יותר קל לי
תודה על הרצון לעזור.

Guid

New member
הלוואי שהיה לי יותר זמן למייפל...

אז שרון, לאיזו רמה הגעת? D: כבר עקפת אותי ועברת את 15?

Guid

New member
מגניב~!

אחלה התקדמות ליום אחד! /tapuzforum/images/emo45.gif ויצא לך שיער יפה! *___*

IceFairy

New member
שרוניייי, יצא לך שיער מקסים, את יודעת מה זה

אומר... אפילו ברה מנסה למשוך אותך אליה ולהשאיר אותך אצלנו
בכל אופן, זה המעט שיכולתי לעזור ואני שמחה שיכולתי לעשות ולו את המעט כדי שתוכלי להסתדר, מי כמוני יודע עד כמה קשה להסתדר עם "בעיות כלכליות" ולכן יותר משמחתי לעזור
את תראי כמה כיף להיות אתנו בברה, משפחה חמה, מלוכדת, דואגת ואוהבת
כיף לראות אותך איתנו
ואנחנו כאן בשבילך

תודה ליז ../images/Emo9.gif

בכל זאת אין סיכוי, לפחות לא כרגע שאני אנטוש את הבישופית שלי וההרמיטית בווינדיה. אבל אתם עוד תראו אותי

Guid

New member
אז אותי ברה שונאת?! XD

יצא לי שיער קצר, פרוע, ועם קרחת באמצע... T_____T מזל שלגנב יש כובעים יפים~ D:

icy woman

New member
נחבק אותך

ללא קשר לכיעור... חוצמיזה, אתה כזה מקסים, שגם אם התספורת מגעילה, לא יכול להיות שתהיה מכוער!!!

Guid

New member
וואי, איזה מקסימים אתם! D:

אתם עוד תגרמו לי לפתוח האנטר בברה! XD

Guid

New member
נאאא~ אין מצב שזה יקרה... D:

נקשרתי להאנטר שלי יותר מדי... וחוץ מזה, עברתי גיהנום עם ההאנטר הזה עד שהגעתי איתו לרמה 43, אין מצב שאני עושה את זה שוב! /tapuzforum/images/emo6.gif הבנדיט שפתחתי בברה יספיק לבנתיים~ D:

Guid

New member
מה, לקשת?

אין מצב שאני פותח אחד בברה, אני לא אבגוד בהאנטר שלי.. XD

למעלה