ה"י 8.7

MR Lordi

New member
ה"י 8.7

רמה 24!!!!

One Minute

New member
קוסמת בברואה, רמה 17, פתחתי אתמול../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

זאת אומרת אתמול הגעתי איתה לרמה 17, עכשיו אני מקווה לעלות לרמה 21 ולעשות כבר מלא פיקיו תוסיפו אותי לבאדי מי שבברואה ">< : UniqeMagic תודה D;

miss_t

New member
רמה 19 עם הלוחמת ב broa

דווקא מתקדמת איתה יפה, אנסה להצטרף לPQ ברמה 21 בתור לידרית, וכחיפוי על זה שלא אוכל להלחם- אהיה מנהיגה טובה עם הרבה טראקים ובלי הרבה פספוסים

One Minute

New member
מה הניק שלך?|בוכה|../images/Emo205.gif

את יכולה להתאמן איתי בברואה? UniqeMagic פשוט הקוסמת הזאת עדיין עם ההוא הזה.. מג'יק בולט כי העלתי בטעות בלבל 17 לפיה ולא לשריטות . |: אגב, כמה שווה scroll shoes for jump 10% ? אני רוצה להיות עשיר $-$

miss_t

New member
../images/Emo30.gifניק במסר

אשמח להתאמן איתך, רק שתדע שאני חלשלושית
חזקה על חזירים, פטריות כתומות וג'לי ירוקים
וגם על חלזונות. אני בגילד של תפוז
אולי תצטרף אלינו? בקשר למגילה, אני לא בטוחה ממש, מה המגילה נותנת? +3 לג'אמפ? אם כן, אז בטח בסביבות ה 150K. ולגבי הבילד שלך, לפי איזה בילד אתה הולך עכשיו? מעלה לשריטות?

One Minute

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

אממ. אני בגילד אז אולי אני אנטוש אותו [
] לטובתכם
אם יש מקום וכן, זה הבילד: בלבה בלה שלב 8 שריטות עד 17 מה שקשור לMP 1 למג'יק קלאו עד שהוא מתמקסס ואז ממקססים מג'יק גארד לא קשה במיוחד

miss_t

New member
אמממ מה שקשור לMP

האם מקססת את הסקיל MAX MP- שדואג לכך שתהיה קוסם אמיתי עם הרבה MP (בכל רמה עולה לך MP). כי הסקיל הזה הוא הכי חשוב- מילא שטעית במיקסוס הפיה במקום השריטות, אך האם את MAXMP פספסת? ואל תנטוש את הגילד
אם אתה מתכוון לנטוש, אז אני זו שיש לה בניק HP

One Minute

New member
לא פספסתי../images/Emo205.gif

אני אנסה לדבר עם הגילד ואגיד להם את זה ומי שירצה להוסיף אותי לבאדי יוסיף אותי וככה נישאר בקשר
ומי יכול לצרף אותי? Oם

miss_t

New member
האא לא הבנתי אותך אופס ../images/Emo13.gif

חשבתי שאתה כבר בגילד של תפוז. המנהלות שלנו הן JR בגילד- אז הן יכולות. ד"א מי הmaster שלנו?

Dirty wings2

New member
רמה 41../images/Emo9.gif

עם האססנית השגתי לה מלא דברים ויש לי מלא כסף
עכשיו בעיר הלגו(שכחתי איך קוראים לארץ הזאת
) בבארה מי שרוצה להיפגש
אני שוקלת לפתוח שחקנית חדשה,אולי קשתית או משהו
. יאללה הלכתי לשחק :)

Gods Revenge

New member
האהאהאהא זומבים!

כבר 80% עם הריינג'רית של ידידה שלי... עוד קצת ואני מעל אותה רמה.. אני טוחן זומבים! ניסיתי לגולל נעלי שלג ללוחם שלי... ניסיתי 30% וזה נכשל והרס אותם.. אז ניסיתי 70% עבד, ואז עוד 70% נכשל, ואז עוד70% וגם זה נכשל והרס את החפץ! אני גרוע בלגולל!!!!!!

One Minute

New member
פשוט אל תגולל עם הסקרולים האלו../images/Emo205.gif

ואז לא יהרסו לך החפצים. עצה- אל תגמור את כל הסקרולים כל יום, אם לא עבד אחד תנסה מחר את השני.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif כמה זה שווה?

מישהו זרק אותו ובמקרה תפסתי. O:

למעלה