אבישי חשבתי סיכמנו על עומר אדם ולהקתו שלא תעז לבטל!!!
T Touched By Angels New member 8/9/11 #136 הראל בוא נלך על "הראל חולה על מאט שאדוז אפילו שיש לו קעקועים" אתה אמרת שהוא יפההה אל תשקר
T TheParrot New member 8/9/11 #140 גם אמרתי שכל הקעקועים הורסים את כל היופי O: אזזז מהה אסור להגיד על בנאדם שהוא ניראה טוב?! אבישי אתה ניראה טוב אחי ! טוב אבישי לא דוגמא... הוא עומד להיות אישתי..
גם אמרתי שכל הקעקועים הורסים את כל היופי O: אזזז מהה אסור להגיד על בנאדם שהוא ניראה טוב?! אבישי אתה ניראה טוב אחי ! טוב אבישי לא דוגמא... הוא עומד להיות אישתי..
T Touched By Angels New member 8/9/11 #142 אבישי תתחיל לפחד חחחחחחחחחחחחחח. ושמע, מאט חתיך על גם עם קעקועים. יואו הוא פשוט חתיך. נכון הראל?
T TheParrot New member 8/9/11 #143 תעלי תמונה שלו. רק שייראו הוא ניראה טוב אבל כל הקעקועים ....... פריייקק עצבני ~~~
T Touched By Angels New member 8/9/11 #147 חחחח חבל שלא צילמתי. מנסה להתכחש לאהבה שלו למאט בעזרת הקעקועים. ועל זה, הראל, יש לי רק דבר אחד לומר- DLK!
חחחח חבל שלא צילמתי. מנסה להתכחש לאהבה שלו למאט בעזרת הקעקועים. ועל זה, הראל, יש לי רק דבר אחד לומר- DLK!
T Touched By Angels New member 8/9/11 #148 שלך* והנה תמונההה אי אפשר להיות כ"כ חתיך אלוהים. קעקועים או לא. והוא חתיך עם הקעקועים אז לךךך
T TheParrot New member 8/9/11 #152 הינה, בנדנה...עגיל שתי קילומטר. עגיל בפה ואם תיראו את הידיים. אלוהים ישמור. לוטן תעלי תמונה של הקעקועים !!!!!
הינה, בנדנה...עגיל שתי קילומטר. עגיל בפה ואם תיראו את הידיים. אלוהים ישמור. לוטן תעלי תמונה של הקעקועים !!!!!
T Touched By Angels New member 8/9/11 #155 לבקשתךךך לול הוא קעקע את הסמל של אוונג'ד בענקק חתיכי. ויפה לו קעקועים!
T TheParrot New member 8/9/11 #149 את בכוח מנסה להוציא אותי הומו אה?!?!?! לא יילך לךך כפרהה............ אני סטרייט, וכהוכחה לכך אי יציג בפנייך את החברה שלי - אבישי , תכירי זאת לוטן. לוטן, אבישי...
את בכוח מנסה להוציא אותי הומו אה?!?!?! לא יילך לךך כפרהה............ אני סטרייט, וכהוכחה לכך אי יציג בפנייך את החברה שלי - אבישי , תכירי זאת לוטן. לוטן, אבישי...
T Touched By Angels New member 8/9/11 #151 פייספאלם. העיקר אתה דואג לעפרונות עמידים במים של חברים שלך.
א אבישי ר New member 8/9/11 #159 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
T TheParrot New member 8/9/11 #162 חחחחחחחחחח../images/Emo234.gif../images/Emo234.gif../images/Emo234.gif