ה"י 7.9

TheParrot

New member
חחחחחח מי שיצליח לכתוב את השם של הבישופ

מקבל 10מיל. מילה! ולוטן יש לי דבר אחד להגיד לך - youjelly? מוווחהחהחה

לא אני לא. umad? ../images/Emo13.gif

זה הIGN הכי קשה בעולם, רציני. בחיים שלי לא הצלחתי לעשות טלפורט אליו.

TheParrot

New member
חחחחחח ואני לא מבין מה רצית חחחחח

כתבת לי שהוא חבר שלך וזה... חשבתי אתה על סמים חחחחחחח

MomerS

New member
טוב החלטתי מה לעשות עם ה NX

אני אקנה רק דברים לתמיד בגלל שאני לא רוצה להשקיע כסף בטונות על דברים שיעלמו... גם אם אני אעזוב תמייפל לחצי שנה, שנה, שנתיים אז אני אוכל תמיד לחזור ולשחק עם החפצים שלי..... וככה אני לא אצתרך לקנות 20 K כל שלושה חודשים
ועכשיו יש לי שאלות מפגרות מאוד..... אם אני לאבש אברול אני יכול ללבוש על זה חולצה ומכנס של קאש או רק אוברול של קאש? ומה זה הדבר הזה? (אני יודע שעד שיהיה איוונט של חפצי חיות קבועות זה יקרה בעוד חצי שנה.... ואז אני אתפרע... מסו מגנט אייטם פאווץ נעלים ומאזניים ואולי גם החפץ הזה....) אז תודה למי שיתן לי תשובות....

אבישי ר

New member
תשובות

כן, אתה יכול ללבוש חולצה ומכנס של NX על זה, ואם יש לך חולצה ומכנס אתה יכול ללבוש רק אוברול של NX. אם אני לא טועה, זה עושה שחפצים שאם אתה לא רוצה שהחיה תאסוף איזשהו דרופ מסויים אז זה עושה שהחיה לא תאסוף אותו.

MomerS

New member
מה? לא הבנתי בכלל את השורה הראשונה

כאילו אני יכול ללבוש אוברול (לא של NX) ועל זה חולצת גולגולת ומכנס של שחייה? (סתם דוגמא)

כן, אתה יכול.

זה לא משנה מה אתה לובש. אני למשל לובשת אוברול-לא של NX, ועליו רק חולצת NX.

MomerS

New member
היא הולכת בלי תחתונים ../images/Emo3.gif

לא יכלתי להתאפק ולראות תמונה שלה...
אם.... במשחק כמובן

אישכזה.

מי שבמסנ שלי יבין למה התכוונתי, חבל שאין את האייקון הזה בתפוז. |:

וולללל חיחיחייחייחיחיחי.

אף אחד לא באמת שם לב לזה.
כי זאת מעין חולצה ארוכה. ואם כן לא אכפת לי. הנה, בתמונה
לא רואים באמת
לא ראיתי שום סיבה לקנות מכנסיים כי שום דבר לא נראה יפה בעיניי ולא רציתי אוברול, אני אוהבת את החולצה הזאת. ובהזדמנות זו אני מנצלת את הבמה ומראה לכם את אחד הטריידים שהיו לי היום. מישהו רצה לקנות את החתול שלי

למעלה