ה"י 7/8/11

btekx

New member
הסבר

צריך דמות אלכימיה (קוטף צמחים, ולא חופר אבנים) ולא צריך לאסוף אבנים/צמחים (וזה אומר לא צריך להכניס "לאזור הסודי") בחלון שיכולים ליצור שיקויים תבחר הכי למטה, בשורה אחרון מופיע חלון חדש, ששם צריך לשים 2 חפצים (זההים) וזהו... (חשוב לקנות בחנות מין אבנים אפורות, כמו שיש על חלון חדש שמאחד 2 חפצים, כדי שאיחוד יפעל...)

אבישי ר

New member
זה כל כך פשוט

לחצוב את כבר בטוח יודעת.. אני מתחיל קודם כל במערה מנצל את שני הכרטיסים היומים ואז אחר כך מחכה שהעייפות תרד לי ומתחיל ליצור מהם קריסטלים יום אחרי זה אני יוצר דברים ככה אני עושה עם הבאטל מאג (התכשיטן) לאחד דברים זה כל כך פשוט... את צריכה להיות אלכמאית - לקנות אבנים בעיר של החציבות - ללחוץ איפה שהחץ בתמונה - ואז לגרור שני חפצים לשם וללחוץ ok פשוט ביותר

אבישי ר

New member
זה כל כך פשוט

לחצוב את כבר בטוח יודעת.. אני מתחיל קודם כל במערה מנצל את שני הכרטיסים היומים ואז אחר כך מחכה שהעייפות תרד לי ומתחיל ליצור מהם קריסטלים יום אחרי זה אני יוצר דברים ככה אני עושה עם הבאטל מאג (התכשיטן) לאחד דברים זה כל כך פשוט... את צריכה להיות אלכמאית - לקנות אבנים בעיר של החציבות - ללחוץ איפה שהחץ בתמונה - ואז לגרור שני חפצים לשם וללחוץ ok פשוט ביותר

ממש בא לי לקחת את המקצוע הזה!

נראה לי שאני אחליף לאלכימאית במיין ואשים תכשיטנות במיול כלשהוא...גם ככה לא הגעתי לרמה גבוהה מידי עם המקצועות הנוכחיים שלי

צ ל י ל 8

New member
LOL

אגב סמדר, ראיתי בשרשורים קודמים דיבורים על איזה אנדרואיד, ולבבות וכאלה. תוכלי לכתוב לי שוב במה מדובר? ואני רואה שיש להרבה אנשים משהו מסתובב סביבם וזוג מתנשק לידם. מה זה?

את מדברת על המלאכים הקטנים?../images/Emo12.gif

זה אפקט של Angelic Bless. זו טבעת שנותנת +1 לכל הסטאטים ובאף של +5 ATK MATK. והבאף לא נגמר אף-פעם, הוא מתחדש מעצמו. אנדרואידים יכולים לתת תוספת של ATK MATK לפי מה שהבנתי. וחוץ מזה הם לא עושים כלום, כנראה...תקנו אותי אם אני טועה.

צ ל י ל 8

New member
זו טבעת שמכינים במייקר החדש?

זה המתכון שכתבתם כאן שעולה 1ביל+? אגב, מי בדיוק מפיל אותו?

אכן, אפשר להכין ע"י עבודת התכשיטנות. :)

המתכון ממש לא עולה 1+ ביל. ממש לא. כרגע המחירים הם בסביבות 350-400 מיל לדעתי. ידוע לי שטריפל רומו במגטיה, סאמיהו בKFT וMDT בלודי מפילים את המתכון. הכי פופולריים הם הMDT, אבל כמות ההאקרים שם מזעזעת. הלכתי אתמול לשם רק בשביל קווסט-לא בשביל מתכון-ולא הצלחתי להתמודד עם כמות ההאקרים...

btekx

New member
סתם ליופי

"אנדרואיד" זה לא עושה כלום חות מלעשות פרצופים שמגיע למפה/ערוץ אחר אפשר לשים לאנדרואיד בגדים מNX כדי ליצור כאלו צריך 1 ביצה ולב את הביצה אחראי על מין (זכר או נקבה) ואת הלב כדי להפעיל את האנדרואיד, את הלב אפשר לשים מגילה סטטים ופוטנציל... כך אי אפשר ליצור אנדרואיד רק אחד מהם, כלומר חובה שינהם יחד, ביצה ולב הערה חשוב!!!! - לאחרי שיצרת הלב, הלב יעלם אחרי שבועיים!!!!! אני קניתי בטעות לב שעולה 167M במקום כ50M (כי יש 6 ATT) כי חשבתי שזה לתמיד... (כלומר לקנות/ליצור עוד פעם כדי שנוכל להמשיך עם אנדרואיד...)

צ ל י ל 8

New member
תודה על ההסבר אלעד ../images/Emo9.gif

אלוהים, אני מרגישה שאני לא מבינה כלום ממה שקורה עכשיו במייפל. שעות טרטרתי אתמול לחבר שלי במייפל עם שאלות על המקצועות האלה, והוא בעצמו לא ממש יודע

אני מוכנה לעזור לך

אם תצלצלי אלי עוד חצי שעה אני אהיה בדרך לגן של הבת שלי ואסביר לך. מצטערת אבל אין לי כח לשבת לכתוב את כל מה שאני יודעת...... זה המון דברים. לא הכל יוצא מובן בכתב. וזה לוקח מלא זמן. לא יכולה להשלים לך 3 שבועות בלכתוב חיבור. דברי איתי במהלך אחר הצהרים או הערב ואסביר לך. הרבה יותר קל לי לדבר וככה גם אוכל לדעת מה את לא מבינה ולענות לך על שאלות.

צ ל י ל 8

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אם אני לא אפול על המיטה כשאחזור הביתה
כבר 23 שעות שאני ערה ללא דקת שינה...

מ י ל ר

New member
תנסי לא לישון שבוע

אחרי שתעברי את המחסום הזה, את בעצם עוברת את ה"מחסום על חזור" מה שאומר שאת לא תצתרכי לישון לעולם 0: סיפור אמיתי.

צ ל י ל 8

New member
ואז הזומבים באל מאת' יהיו אפס לעומתי ../images/Emo6.gif

מעניין איזה דרופים יהיו לי
רעיונות?

למעלה