ה"י 7/5
S SuperGirlDontCry New member 8/5/07 #4 omfg../images/Emo209.gif מזל טובב (וואי הסתכלתי לך על הEXP , אחוז אחד שלך זה כמו 100% שלי.. חחחח) תגידו לי.. איך אתם מגיעים למקומות מאגניבים כאלה?
omfg../images/Emo209.gif מזל טובב (וואי הסתכלתי לך על הEXP , אחוז אחד שלך זה כמו 100% שלי.. חחחח) תגידו לי.. איך אתם מגיעים למקומות מאגניבים כאלה?
S SuperGirlDontCry New member 8/5/07 #6 חח יצאתי עמה../images/Emo209.gif אבל התכוונתי לשלג הזה וזה ><"
S SuperGirlDontCry New member 9/5/07 #11 קיי.. ../images/Emo13.gif../images/Emo209.gif אף פעם לא הייתי שם.. לא עזבתי את ויקטוריה אף פעם אני לבל 29 רק ><"
קיי.. ../images/Emo13.gif../images/Emo209.gif אף פעם לא הייתי שם.. לא עזבתי את ויקטוריה אף פעם אני לבל 29 רק ><"
ס סוניק הקיפוד New member 9/5/07 #15 ועשית מצוין../images/Emo118.gif לדעתי אין מה לחפש שם עד עבודה שניה יש ברמה 30 את המשימה הזאת עם כדורי השלג שצריכים לאסוף זה נחמד. שכחתי כבר ממנה -_-
ועשית מצוין../images/Emo118.gif לדעתי אין מה לחפש שם עד עבודה שניה יש ברמה 30 את המשימה הזאת עם כדורי השלג שצריכים לאסוף זה נחמד. שכחתי כבר ממנה -_-
X XshironetX New member 8/5/07 #7 פתחתי אססין חח אני כל הזמן פותחת דמויות חדשות XD עכשיו אני אשאר עם זאת
Y yael1995 New member 8/5/07 #8 ../images/Emo210.gif23 חזרתי לשחק אחרי הפסקה ארוכה, רק בגלל הPQ, אתמול עשיתי את הראשון שלי. [הראשון שסיימתי] זה ממש כיף חח :]
../images/Emo210.gif23 חזרתי לשחק אחרי הפסקה ארוכה, רק בגלל הPQ, אתמול עשיתי את הראשון שלי. [הראשון שסיימתי] זה ממש כיף חח :]
S SuperGirlDontCry New member 9/5/07 #14 מזלטוב!../images/Emo209.gif אני פשוט חולה על השיער הזה!! (וככ בא לי כבר להגיע לבל שאני יכולה ללכת לעיר הלאגו ><")
מזלטוב!../images/Emo209.gif אני פשוט חולה על השיער הזה!! (וככ בא לי כבר להגיע לבל שאני יכולה ללכת לעיר הלאגו ><")