ה"י 7/3/11

צ ל י ל 8

New member
רמה 140 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|../images/Emo70.gif

טוב אז כן, חרשנית זו בדיוק המילה
בדיוק כמו שחישבתי אתמול. עם 36% > 2 פאפ לקחו אותי ל-50% בשעה הרגילה שלו. התנתקתי הלכתי קצת לישון שיהיה לי כח לדאבל. כ"כ רציתי להיות רמה 140 כבר, כם החלפת קידומת וגם להגיע סוף סוף לקווסטים של TOT. קמתי ממש לפני 12 בלילה אחרי שדאגתי לאסוף עוד קודם לכן 10 חתיכות של גולדן טמפל. עשיתי 30 דקות בגולדן שהביאו אותי ל-70% בערך, קצת פחות. ואת 30% הנותרים עליתי עם מי שהייתי איתו גם אתמול (אפילו נשארו בפארטי מאז). עליתי ממש כשהסתיים הדאבל. משום מה לא צילם לי
אבל אתם מאמינים לי, נכון?

Guid

New member
הממ.. לא יודע אם אני מאמין לך...

סתםםם! מזל טוב על הרמה העגולה, שרון!
140 בהחלט נשמע כבר יותר רציני...

Hasselblad

New member
בלי תמונה זה כאילו לא עלית רמה

מזל טוב שרון! נראה שאת ממש עושה כיף עם הקשתית שלך.

צ ל י ל 8

New member
אבל ממש ../images/Emo70.gif

באסה שדווקא ה-140 לא צילם לי.. מוזר. אני מאוד נהנית ממנה, ואין לה אפילו סקילים של מובים לעבודה רביעית. הכל אני עושה עם ההוריקן, מחסלת אותם ONE BY ONE.... אילו רק היה לי סקיל מוב של רמה רביעית..... אני גאה בה ואוהבת אותה. מאוד. מזכיר לי כמה נהניתי להיות CB. משום מה דווקא השאדוור פחות הלהיב אותי ו"נתקעתי".

מ י ל ר

New member
כול אחד ומה שהוא אוהב :)

לי יש בנדיט שנטשתי, ובמקומו פתחתי אססין שאני ממש אוהב :) והרוב לא אוהבים בכלל אססינים...

Hasselblad

New member
גם בברה אוהבים אותם

אומנם מאז ה BB קצת פחות... אבל NL ברמה גבוהה הוא אחלה דמות!

מ י ל ר

New member
סין בכללי זה היה יציאה טובה שלי

בשביל דמות שהיא לא קוסם, אבל גם היא חזקה מטבעה, גם בלי ציוד משוגע היא יחסית חזקה. והיא קופצנית D:

מ י ל ר

New member
תמיד צריך ציוד טוב... לא תמיד יש כסף

וגם זה קשה לי לממן 2 דמויות גם ככה, במיוחד שיש לי עוד להשקיע על הקוסם. (אני מדבר על מסו בלבד, אנקס לא מושקע בו חוץ מהמספרים לזאקום)

Guid

New member
רמה 112 עם הריינג'ר!

וכבר 60%...
ניצלתי את הדאבל של אתמול וקניתי כרטיס NX לגולדן טמפל, ואחרי שהוא פג השתמשתי בחצי שעה שמקבלים מהמשחק כל יום. התחלתי ברמה 111 (שהגעתי אליה בדאבל של אתמול) עם 15%, והגעתי לרמה 112 עם 60%...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo49.gif שיחקת את כל השעתיים?

כי לדעתי היית צריך לעות הרבה יותר. יאללה, 8 רמות כולה....

Guid

New member
גם אני חשבתי שזה יהיה יותר...

אבל אני מתאמן על הקופים של רמה 104, אז הEXP הוא לא כזה גבוה שם... בכל אופן, אני כבר 80% נכון להרגע, כך שיש מצב שאני אעלה עוד רמה לפני שאני אצא לעבודה...

צ ל י ל 8

New member
מה זאת אומרת "יש מצב", אתה עולה ../images/Emo70.gif

הוריקן קורא לך
כל פעם כשאני יורה בו הוא אומר עידן עידן עידן.....

miss_t

New member
מזל טוב!

אגב, הקופים לרמה 104, אם תכנס לקופים לרמה יותר גבוהה יהיה לך MIS S? בכלל אפשרי להכנס?

Guid

New member
תודה!

אני לא עושה MISS, אבל אני יותר עסוק בלנסות לחיות מאשר בלהרוג מפלצות... אז זה לא כזה יעיל מבחינתי. לפחות לא כרגע.

Hasselblad

New member
יאללה עידן

כבר נגמר התרוץ של הלימודים! עכשיו בראבק לעבודה רביעית! נוו שמעת את שרון אפילו ההוריקן שלה לא איכפת לו ממנה והוא אומר כל הזמן רק עידן עידן עידן

למעלה