ה"י 7/2

צ ל י ל 8

New member
רמה 197 45%

גאגא הזה... חתיכת %$%$%^ למה לחכות שעה כדי שהטבעת המקוללת הזו תהפוך להיות ניתנת להעברה? בקיצר, לא ממש מצאתי פארטי חזק אתמול. הייתי טיפה ב-BW והחלטתי שזה לא בשבילי. עד שמצאתי פארטי בSH כבר היה די מאוחר, אז לא עליתי הרבה... אני בספק אם אהיה 200 בימים הקרובים.

miss_t

New member
יום עסל יום בסל

יכול להיות שמצאו מקום יותר טוב להתאמן בו ולכן אין שם הרבה אנשים? בכל מקרה- התקדמות באחוזים זה גם חלק מהתקדמות כללית טובה!

מ י ל ר

New member
עשיתי את המוטל עלי, איפה המדליה שלי?

ואללה ציפיתי שאני אשלים את כול הסט וגאגא בכבודו ובעצמו ישתחווה אלי ויביא לי את המדליה אבל כמו שחשבתי, שמתי את הכול ופשוט לא קרה כלום, אז.. איפה המדליה שלי? שוב איוונט שלא מקבלים את הפרס? הספיק לי האיוונט שהיינו אמורים לקבל "כיסא" חח.

miss_t

New member
שכחת את הפטריה

תריך להשיג מגאגא את חיית הרכיבה פטריה ל30 יום איך? מביאים לו 10 עלים זהובים איך? כל יום מקבלים עלה אחד על כניסה ועוד עלה מוזהב על הריגת 500 מפלצות כתבתי לאדם הסבר מפורט לא מזמן. אם עדיין לא מובן- תאמר

מ י ל ר

New member
סליחה חשבתי שיראו את הפטריה בתמונה

אבל אני רוכב עליה בזמן שיש לי את כול הציוד.

miss_t

New member
שאלה

האם קיבלת אותה מגאגא עבור 10 עלים מוזהבים?

מ י ל ר

New member
חחח נווו כן!!!!

עשיתי את כול מה שצריך ברור שזך מגאגא כול יום הרגתי 500 כמו עבד בשביל זה

miss_t

New member
בוא נבחן הכל

דבר ראשון- [Legends] I'm the Legendary Hero! - February 1 - March 14 - Equip the full set of 7 Legendary Maple Armors and use the Orange Mushroom 30-day mount. - The full set contains the following: <="" Buckle.="" Maple="" Legend="" and="" Shoulder,="" Cloak,="" Shoes,="" Glove,="" Uniform,="" Beret,="">- The Orange Mushroom 30-Day mount can be obtained through the [From Golden Leaves to Mushrooms?] quest. - Reward: The True Legendary Hero Medal (All classes, STR/DEX/INT/LUK +8, MaxHP/MaxMP/ACC/Avoidability +80, In Battle Mode: ATT +2) בדוק אם יש לך את שם הקווסט IM LEDEND HERO, גאגא נותן אותו- נסה לדבר איתו על הקווסט הזה, אם לא גאגא- תבדוק את maple admin (זה רק בגלל שאני לא זוכרת מי נתן את הקווסט) הקווסט קפץ אחרי הפאץ' בבועה בצד שמאל של המסך. דבר שני- לסינגוס The Birth of an Alliance Chain Quest הדרישה עבור זה - Cygnus Knights: Complete [Capture the Puppeteer!], Reach lv. 75 אני מאמינה שמדובר בקווסט הזה: http://global.hidden-street.net/quest/cygnus-knights/find-the-puppeteer (שלו יש שרשרת של משימות מקדימות) תעדכן!

מ י ל ר

New member
יש לי את הלגנד הירו הזה אצל גאגא

ספר פתוח והוא לא מופיע בחלון של הקווסטים. ב״איוונט״ אין לי כלום, אבל שמדברים עם גאגא הוא שואל אותי אם אני נהנה מהאיוונט הזה. (מה זה נהנה, ממש נהנה)

צ ל י ל 8

New member
בטח שאתה נהנה

נהנית? ספר לכולם, לא נהנית? לך חפש את החברים שלך
איך הצלחת להשיג כ"כ הרבה מטבעות כדי לקנות את כל הסט? או בעצם... כמה מטבעות צריך כדי לקנות את הציוד?

מ י ל ר

New member
125 מטבעות

וגידלתי את העצי מייפל הדפוקים האלה.. רק להאכיל אותם זה 100 שנה. אבל אני לא מבין איפה המדליה שאני אמור לקבל. התיק שלי מפוצץ בזבל שאין לי מקום בשבילו :|

צ ל י ל 8

New member
איך השגת כ"כ הרבה מטבעות??

קנית עלים? האמת שאין לי מושג אפילו כמה מטבעות יש לי.. למה 100 שנה להאכיל אותם? כולה 10 דרופים הם הולכים לישון. יותר מהיר מה-IMP המעצבנים שצורכים 25 דרופים.

מ י ל ר

New member
חח אבל הגבת להסבר שלי באותה השאלה!

גידלתי עצים והם הביאו לי מטבעות כסף וגם המרתי עלי לג'נדרי מייפל למטבעות כסף.

miss_t

New member
אסף, בדקתי את זה

מישהו אמר שהוא עשה RELOG וקיבלת את המדליה. תבדוק?

miss_t

New member
לפי מה שהבנתי מהבחורצ'יק שקיבל אותה-

היא בקצת יותר טובה

למעלה