ה"י 7/10

ה"י 7/10

לשום מקום.. אני מנסה לעשות כסף כדי לקנות את הספר של 20 MW. מאיפה הביאו את הסכום הזה של 200 מיליון? אש אני עדיין תקועה ברמה 128 ועושה רק ליצ'ים בכסף כדי לחסוך לספר. העניין הוא.... שהוא עוד עלול לא לעבוד... F5 מישהו בגיילד שלי כבר בזבז 400 מיליון על 2 ספרים שלא עבדו לו. סתם לבכות על הבוקר....
(אבל ההרמיטית שלי רמה 72 והיא עושה כסף בעיר החדשה על המפלצות של הכסף. יש דרופים ממש שווים)

Guid

New member
די הרבה מייפל היום~

התקדמתי עם המיול עד לרמה 17 (עכשיו אחי משחק איתו), ועם ההאנטר שלי עשיתי כמה פיקיויים ממש כיפיים בקארניבל עם חבר שעלה לעבודה שניה היום. D: וזהו. מחר על הבוקר אני נוסע לאילת, אני אהיה שם בכיפור הזה... צה``ל פשוט לא נותן מנוחה לבנאדם.. >__>

deisy

New member
רמה 90! yay! - ותמונה לניר....

באדיבות ליז
שעזרה לי במבצע

deisy

New member
ודקה לפני...

ניסיתי לראות איך אני הורגת אותם..
ליז לא נתנה לי למות!
בישופית בדם

Don Nirtin

New member
גלית- את יודעת לשמח אותי בדיוק../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

איך אני מת על ההתאבדויות של עליית רמות

miss_t

New member
מזל טוב + תתחדשי על המראה!

איזה בגדים את לובשת?

sachar123

New member
איזה יופי איזה כיף.... ../images/Emo24.gif

|גלית שההמשך יהיה מהיר וזריז כמו קפיצת הרמות בזמן האחרון ועל המראה החדש... אין מילים
מדהימהההההההההההההההה !!! שיהיה רק בכיף

עדיין דרגה 155. נגמר לי הכח להתאמן. ../images/Emo5.gif

צריכה מנוחה קצת. למרות שכל הזמן PRIEST עושים לי WISPER ומבקשים שאבוא לאמן אותם. לגבי MW 20 - זה הדבר הכי יקר שקניתי במשחק..... מכירה כמה שנכשלו עם זה. ידיד הצליח רק בספר החמישי. זה סקיל מאד חשוב.

P o o f i

New member
לא יותר פשוט להסתמך על מישהו שאתה מכיר

ויודע שיש לו MW 20? זה גם יוצא יותר זול..

P o o f i

New member
אולי

אפשר להיות Training Partners ושכל אחד ישיג ישיג סקיל שימושי אחר, זה יוצא יותר זול ואולי אפילו יותר מהיר אם כל אחד לוקח חלק מסויים באימונים.

לבנדר א

New member
היה ממש כיף

עליתי עם נובית חדשה לרמה 12, ואז חברה שלי רצתה גם אז שתינו פתחנו דמויות חדשות ועלינו ביחד. כשהפכנו ללוחמות רציתי להעביר להן כסף בשביל בגדים טובים יותר, אז נכנסתי לדמות הראשונה שהעליתי לרמה 20 וגיליתי שקיבלתי את כל הפרסים המובטחים. הכובע של הפטריה ממש חמוד!
השתמשתי בשני הרמקולים, את הראשון הקדשתי לחברה שלי ובשני כתבתי "3> thnx nexon for the cool event! tapuz rulz" וקיבלתי מלא וויספרים, מישהו אמר לי שגם הוא מתפוז אבל לא עניתי כי רציתי להתנתק מהדמות ההיא ולהמשיך עם הנובית, סליחה...

למעלה