ה"י 7.1.08

XxTherionxX

New member
ה"י 7.1.08

למישהו פה מגיע מזל טוב... וזה לא לי

יש לי משהו להגיד לך.

יש אנשים, שאני מכיר, שכאב ודם הם מזון לנשמתם. רצון להכל. החל במטוס וכלה ב-חשבון בmaple story. ויש את הסוג השני. שאת הוא חלק ממנו, וגם כל הפורום . אנשים טובים, נשמתם זועקת לעזור לאחרים, למרות שאנשים אחרים היו צוחקים, הם עוזרים. מ-ה-ל-ב. פשוט רוצים לעזור.יש בהם דחף. אני מתפלא אם בן אדם היה כך לוקח זמן מחייו, ונותן אותם למען אנשים אחרים! ( אם נאמרו כאן דברים טובים, שנשמעו קצת מוגזמים, פנו אלי
) והשורה התחתונה, אני חייב לך תודה כ"כ גדולה, כי בכל זאת, לא הכרתי מישהו שהעלה למישהו כ"כ הרבה רמות. 15-20 וגם 27-30. ולכן.... תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ועוד אחת.

XxTherionxX

New member
בכייף... ../images/Emo13.gif

ותשאיר לה את הבמבו הירוק... זה מוסיף המון להתקפה שלה...

איאיאי אנ זוכר איך זה כשיש רק עשרות אלפים

מזכיר לי זמנים טובים מזמן לא ראיתי כזה סכום כתוב שם

miss_t

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

ובאשר להתקדמות שלי- הדמות שלי עברה לידיים מסורות שיוכלו להשתמש בה כדי להרוויח כסף מAPQ ומהחנות
נפגש בסופ"ש

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif התקדמות די גדולה (בשבילי ../images/Emo3.gif)

טוב, לפני.. שבועיים השתמשתי בMaple Points בשביל כרטיס שיער EXP בMu Lung ויצא לי שיער שלא אהבתי. >< ואז מישהי שראתה שהייתי מעוצבנת בגלל השיער, עשתה לי גיפטינג לכרטיס Vip בלודי. טהדהדהדהדה. -> השיער הזה לא ממש חמוד בלי כובע, אז שמתי על זה כובע וזה מגניב.
הגעתי לאיזה 45% מהתאמנות, אתם עוד תתגעגעו לPQ's ברמה 71. -_- בכל מקרה, אתמול עשו לי Hack Trade, איזשהו מישהו רצה לקנות Steely ב12M והייתי כזה "WTF?" ואז קניתי מאיזה מישהו Steely ב6M ועשיתי מהר טרייד עם הזה שרצה לקנות את הSteely.. ואז הוא שם את ה12M, שמתי את הSteely, הוא אישר, אני אישרתי והופ! אין Steely ואין כסף. הפסדתי 6M ואני מרגישה מרוששת. מאיזה 20M נהיה לי 14M. ;-; לא דיווחתי עליו, לא יודעת למה. שיהיה.

blink282

New member
אני והשותף החלטנו לפתוח שחקן מחדש

הוא רמה 42 כרגע עם 2 סטילי 1 טובי 8 מיל ואנחנו מנסים למצוא עכשיו וורק גלוב ועושים כסף לאט לאט

TblaGbla

New member
מזלטוב גם לHUNTER החדש!

אני מאוד שמח שהחלטת לא לפרוש! תראה איזה מהר קיבלת כסף בחזרה!

למעלה