ה"י 6.9 בסימן בוסים חדשים

ה"י 6.9 בסימן בוסים חדשים

אתמול והיום עשיתי את המשימות של לפני הביסים והיום הרגתי אותם וסיימתי את כל המשימות ... השגתי בסה"כ כמעט 300K EXP בגלל שהרגתי מלא קינג קלאנג וסטאמפי (איזה 20 קינג קלאנג ו- 40 סטאמפי) והשגתי 60% אטק גלובאז השגתי עוד 4מיל .... אז היום 41% רמה 57 15 מיל וקשת עם 87 אטק לרמה 64 שרק מחכה לי (יש לי רק 53 סטר אז אני משאיר אותו ככה עד רמה 80 ואז אני יהיה ממש סוס
) מישו פה כבר הרג בוס במקומות אחרים כאילו : אליזה\SNOWMAN \ TAE

spongbob

New member
../images/Emo110.gifרצחתי את שלושת..

הכי נהנתי מאליזה, הכי איתגר אותי היה איש השלג וטי ראמון היה סתם לכיף..

eboy10

New member
רמה 40 עם הקלירק היחסית חדש..

קשה לי להתאפק, אני לא יודע מה להעלות.. נראה לי שאני אשים שתי נקודות בבלס ונקודה אחת בטלפורט ברמות הקרובות.

ReallyWrong

New member
איך אתה עולה כל כך מהר? ../images/Emo2.gif MCPQ?

אוף, אני מתגעגעת לMCPQ. אני לא צריכה לעשות בשבילו חשבון וכאלה

eboy10

New member
כן, אבל זה גם בגלל שבסוף שבוע היה לי זמן..

איך הולך לך במייז? אולי בmcpq עולים מהר אבל הוא הרבה הרבה פחות כיף מהמייז לדעתי.. כולם שם אנשים מגעילים כאלה שבד"כ פורשים ברמות 40-50. וגם אני זקוק נואשות לכסף!! איזה קלירק אחר אמר לי לקנות איזה משהו (לא משנה) ואמרתי לו שאני עני, אז הוא אמר לי, "אתה קלירק! אתה אמור להיות עשיר!". בפעם היחידה שקניתי שיקוים קניתי 10מנה אליקסר. אני באמת לא מבין לאן נעלם הכסף.. אבל לא נורא. כבר חשבתי איך להסתדר עד רמה 50 ומשם המייז יקח אותי רחוק :)

ReallyWrong

New member
עוד לא הולך..

ניסיתי פעם אחת כשהייתה לי רבע שעה, אבל הלידר לא ממש הקשיב לי כשאמרתי לו שזו הפעם הראשונה שלי והתחיל לחלק הוראות תוך כדי שהוא שובר קופסא, יצא יצור גדול כזה והתפגרתי
היום בבוקר היה לי קצת זמן לשחק, אז העברתי את כל הסקרולים למיולית [יחד עם מלא אבנים וחפצי מייפל שאצלי כבר המון זמן..] ומאז אני רק חורשת על העבודת קיץ במתמטיקה חח, אני אנסה לעשות מייז ביום שלישי אחרי שאני אגיש אותה אגב, אפשר לעשות אחלה כסף מMCPQ! עשיתי מרמה 33-50 בערך את הפיקיו הזה נון-סטופ וצברתי 141 מטבעות שהפכו לשרשרת אחת, ו5 נשקים לגנב ל35 שימכרו לחנות ויתנו לי 750k. עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות עוד שרשרת ולנסות למכור, או לקנות עוד 8 נשקים כאלה ולצאת ברווח של כמעט 2 מיל. סליחה על החפירה

eboy10

New member
השרשרת שווה פחות ממיליון אז נראה לי שעדיף לך

הנשקים.. ואני לא יודע למה אבל לא יוצאים לי הרבה מטבעות! ובמה שיוצא לי אני משתמש לנשקים חדשים בשביל עצמי..

ReallyWrong

New member
המ, ככל שאתה עולה רמות אתה צריך יותר PQ's

כדי לעלות לרמה הבאה.. ומ40 אתה צריך נשק חדש רק ב50, אז 100% תצבור יותר מטבעות מאשר ברמות 30-40 ותמיד אפשר לנסות Coin Farm, אני לא יודעת כמה זה יעיל כי בחיים לא ניסיתי אבל אין לך מה להפסיד.. אח שלי שיחק לי בשחקנית יום אחד, עשה המון MCPQ ומ40 מטבעות בערך הגעתי ל82 >< וכן? פחות ממיליון?
אמרו לי 1-3, היום deisy אמרה לי 1-1.5 ומישהו אמר לי 1.5-2.. אגב, הקלריק שלך בילונד? אם כן זה מסביר את הבעיות הכלכליות חח

eboy10

New member
הממ..

coin farm עוזר אבל אז האקספי דיי גרוע.. בינתיים לא מפריע לי להישאר עם אובראול של רמה 28. אני מניח שבסוף שבוע הבא אני כבר אעשה מייז פיקיו. אז שבוע לשרוד עם אוברול גרוע זאת לא בעיה. אני לא בטוח כמה השרשרת שווה, אני ראיתי שרשראות בפחות ממיליון, אולי היו להן סטאטים גרועים.. בכל מקרה, זה יצא בערך אותו מחיר אבל גם יש את הסיכון שהשרשרת תהיה גרועה. לדעתי למכור נשקים יותר שווה לך אבל תתיעצי עם עוד אנשים ותחליטי :) וכן, אני ביולנדה. אני עני גם בגלל זה וגם בגלל שאני רוצה לנצל את הדאבל אקספי עד הסוף אז אני עושה רק פיקיום ולא קווסטים. מישהו יודע מתי נגמר הדאבל?

deisy

New member
שימי לב שכל שרת המחירים שונים...

תנסי דווקא כן למכור במחירים שאמרתי לך.. ראיתי הרבה שרשראות בסטטים האלה שנמכו ב 1.4M -1M בערך אם לא ביותר......בברה בכל מקרה...

Guid

New member
הכל תלוי בסטאטים.

אם יש לך שרשרת שחלק מהסטאטים שלה הם +2 אז היא בסביבות ה2 מיליון. ככה אח שלי אומר, והוא מכר כבר שתיים כאלו. אבל הוא בקאהיני, אז אולי זה קצת שונה בשרתים אחרים. אבל בכמה זה כבר יכול להיות שונה?! O:

לבנדר א

New member
../images/Emo45.gif

ואם השתמשת בגולות והן עבדו לך, וואי וואי וואי... אחת שיש לה +2 ממשהו, ויש עליה 3 גולות, שווה עשרות מליונים.

ReallyWrong

New member
אם אני אחליט על שרשרת, זה יהיה הנסיון השני

כרגע יש לי שרשרת של +1 להכל, ההתלבטות היא אם יצא לי +2 במשהו שיועיל לי- לקחת לעצמי ולהתחזק בקצת, או למכור ולהרוויח יותר בשביל כוכבים יותר טובים\יותר סטים ו..דברים?

לבנדר א

New member
לדעתי, שמור לעצמך

בכל מקרה אם תרצה להיות מצויד טוב תצטרך אותה, ועדיף להשיג לעצמך ולבזבז מלא מטבעות מאשר לבזבז מליונים בשלב מאוחר יותר על אותו הדבר.

ReallyWrong

New member
הייתי נקבה בפעם האחרונה שבדקתי ../images/Emo9.gif

וזה באמת עדיף, עוד אחד בדקס\לאק על עוד מיל-שניים לקנות בהם ציוד יותר טוב בהמשך?

למעלה