להתאמן אחרי הכל. ובעיני עלית שתי רמות, אני לא ראיתי את ההודעה שלך שעלית לרמה 25, אני עדיין זוכר את לבל 24. אז מזל טוב על שתי הרמות האלו, זאת שראיתי וזאת שלא.
אז אחרי שעליתי לרמה 33, ואחרי עזה, ואחרי שיש לי מעט זמן פנוי... עליתי סוףסוף לרמה 34
... חשבתי שזה כבר לא יגיע בחיים :\... קניתי קצת ציוד לרמה 35, אבל דאמ... נגמר לי רוב הכסף ועדין לא קניתי נשק... מישהו מוכן להסביר לי איך אני אמור להגיע לכמויות כסף יפות אם כל 5 רמות אני זורק מלא כסף על ציוד חדש??... אני לא מצליח לעבור את רף ה500K.... אה, כן... אני כרגע עם בערך 75 אחוז לכיוון 35... בקרוב אחליף ציוד
שאין לי מספיק כסף בשביל להחליף את כל הציוד... ואז אני מסתובב עם ציוד חלש יחסית לפעמים
... עוד שאלה לחברי הפורום... אבנים, מינרלים וכל דומיהם.... הן תופסות לי המון מקום!!... יש דרך לדעת איזה אבנים טובות בשביל הדמות שלי, ואיזה מהן אין לי סיבה להחזיק?... בקיצור, יש אפשרות לדעת אם אפשר למכור דברים שלא יעזרו לי בעתיד??....
אני חושבת שיש גם במאמרים(או בטאגליינס) אבל העיקריים: - פתח לך דמות נוספת שתשמש mule - תעביר אבנים ומינרלים לדמות זו בעזרת השומר חפצים שנמצא בכל עיר. אתה יכול גם לבקש מחבר שאתה מכיר וסומך עליו שיחזיק את הדברים עליו ושהוא יחזיר לך בדמות השנייה שלך. - מכור חפצים ומגילות שאתה מוצא במחירים מתאימים- בדוק מהו הערך של החפץ לפני שאתה מוכר. -המלצה אישית- אתה לא חייב לקנות בכל 5 רמות נשק חדש. אולי כדאי לחסוך לתקופה מסוימת ואז לקנות נשק משודרג שיכול לשרת אותך ל10 רמות (כלומר שהוא חזק יותר מנשק בסיסי לעוד 10 רמות- מקווה שהצלחתי להיות ברורה) ב--ה-צ-ל--ח--ה!!
מרמה 10 עד רמה 40 החלפתי ציוד כל 15 רמות בערך, או אפילו לא זה. עד שהגעתי ל48 - שמלה 58 - שמלה, וגם אז לא הייתי לחוצה. מה שכן, נשק לפחות כן השקעתי.. ושוב, ב10-15-18 לא קניתי.. זה בזבוז, אפשר לעלות מקווסטים וכו', לא חייב לקנות כל רמה, זה מחרפן אותי שחברה שלי קונה ציוד לרמה 13 ו15 ו18
אבל נניח עכשיו ההבדל שבין הנשק שהיה לי (שמכרתי לחנות ב20K) לבין הנשק הנוכחי שעלה לי 350K הוא בערך 20 atk למינימום התקפה... זה המון!.... אני אקח את העצות... תודה!
ברור... גם את זה אני עושה... וגם אוסף את הmesos הקטנים.. ונפחות שווים... אבל עדין אני מדשדש.... עכשיו החלפתי את הציוד בשביל שאני אוכל לתקוף כמו בנאדם נורמלי... אז ישלי 120K... אני משחק בקהיני...
מייפל עובד!!! פתאום, ללא כל אזהרה, הוא פשוט... עבד. זה פאקינג נס, אני אומרת לכם! גיליתי שאין לי מושג מה לעשות במשימות של האירוע ושהמסו מגנט עומד להיעלם היום, אבל לעזאזל, למי אכפת? אני אגיע לחתונה! הורייז! ואז הלכתי להתאמן בסינגפור ועליתי כמעט 3% ופתאום ההיל לא עבד ומתתי. בו~הו.