ה"י 5.8 בסימן

btekx

New member
עליתי את המכונאי האגדיי לרמה 158...

עליתי היום רמה חדש, ועקפתי את הבישופ של אחי (מסכן אחי...) מצאתי מתכון שיקוי שהופך חנונים לפאפ הבוס!! (אפעיל כשפיראט סיגנוס האלכימיה יהיה רמה 10, כעת רק 5... עצלן שכמוני) סיימתי לאסוף את הטוקן של PVP כעת אני מוכן ליצור כתף מגן רמה 130, (אפעיל כשפיראט מכונאי התכשינים יהיה רמה 9, כעת רק 7... עצלן שכמוני) מצאתי 2 מתכון לטבעת ברצף!!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!! אבל בעיה שזה סתם טבעות נובים אחרים (שלא יוצא פיות כאלו שכולם רוצים כאלו...)... אז תכתוב "מזל טוב" 158 פעמיים על כבוד לרמה החדש שלי...!!

שימו ../images/Emo23.gif עוד פעם

את הקווסט של אירובטה אפשר לעשות כל יום P: מי שעשה אותו לכו תעשו אותו עוד פעם למקרה שלא הזכרתי את זה ^^"

זוכרים את החבר שלי שקיבל באן

בגלל שהיו לו מלא מטבעות של האיוונט יום הולדת במזוודה? הוא שחקן חוקי לגמרי ! ואחרי דין ודברים של חודשיים וחצי עם נקסון שיחררו לו את החשבון...... מכירה גם האקר כבבדדדדדד - אין עליו חפץ אחד חוקי והוא לא עלה דרגה אחת בחייו באופן חוקי. ש GM תפס אותו על חם הורג את כאוס זאקום בצורה לא חוקית. הוא שלח כרטיס ותוך יום שיחררו לו את החשבון מבאן והוא חי וקיים עד היום... (ממשיך עם ההאקים כמובן). הוא היה בגילדה הקודמת שלי - הוא לא חבר.

Hasselblad

New member
חברה טובה שלי

שהרבה פה מכירים קיבלה באן על שימוש לא חוקי בכספים (היא מעולם לא עשתה שום דבר לא חוקי ואפילו לא קנתה פעם אחת קאש). לצערי היא קיבלה באן כזה שהיא אפילו לא יכולה להתחבר לחשבון שלה באתר.... היא שלחה כבר כמה מיילים וכלום לא עוזר... היא לא יכולה לפתוח חשבון חדש כי היא גרה בהונג קונג ושם יש הגבלה של חשבונות שנפתחו לפני כמה שנים בלבד. אשמח לשמוע טיפים מחברים שלך מה היא יכולה לעשות בנושא.

ואו !!! מפחיד.....

נקסון האלה..... לחבר הזה יש חשבון עם בישופ בדרגה 200.... הוא משחק כבר המון זמן. אני חושבת שהוא כתב לנקסון מהחשבון השני. הוא שם עותקים מהמכתבים שלו והתשובות של נקסון בפורום אחר שאני משתתפת בו. הוא היה מאד עיקש..... והוכיח שהבישופ שלו עשה גיפט של כרטיס לדרופים כפולים להרו החדש שלו..... אני אשאל לעיצה בפורום הזה של חברים מחו"ל. אעדכן אותך מה ענו לי.

Hasselblad

New member
עוד קצת פרטים

כמו שאמרתי היא חוקית 10000% בעבר היא הייתה עושה את הקאש שלה ע"י מכירת כפפות ב MTS. היו כמה פעמים שאני שלחתי לה גיפטים מהחשבונות שלי וגם כמה פעמים שהבאתי לה קודים של NX שקניתי בכספי. יש לה חשבון של אחותה שהיא יוכלה לכתוב ממנו לנקסון ואני מוכנה גם לכתוב בשמה ולגבות אותה בעובדה שאני שלחתי לה גיפטים מרצוני ללא תמורה והבאתי לה קאש מתנה ללא תמורה! היא הייתה פעם מאוד מאוד עשירה.. בתקופה שהייתה פרצת אבטחה בנקסון פרצו לה לחשבון והיא איבדה הכל השתקמה מחדש ואז קיבלה באן... ממש מסכנה היא ילדה כזאת טובה שאי אפשר בכלל להסביר במילים! היא הבן אדם הכי מקסים שהכרתי אי פעם במייפל ומי כמוך יכולה לנחש כמה הכרתי..

36% מזרועות של זאקום ^^

יחד עם לוטן <: ונתקעתי לבד מול שתי זרועות בנקודה הכי מעצבנת שיש - שהוא כל הזמן מפיל אותי ממנה
אבל היה ממש כיף
זה אחלה אקספי P: אולי היום אני אעלה רמה, נראה אם יש לי כוח XD

מ י ל ר

New member
ממממ אז מה עשיתי היום

לרוב ישנתי אבל בכללי עשיתי קצת PVP (כמה סיבובים בודדים) אני לא יודע למה אבל שאני באייס נייט, לרוב אני במקומות הראשונים, באמת שאין לי מושג למה. ועשיתי גם פעמיים זאקום בנוהל, לא הפיל שום דבר שווה - כרגיל.

קרה לי היום משהו מבאס

מרוב התרגשות שהצלחתי להיכנס לזאקום, הפלתי בטעות את כל העיניים שלי ולא עין אחת..... עכשיו אין לי אף כדור אדום נוצץ להיכנס לזאקום....

למעלה