ה"י 5.8 בסימן

ה"י 5.8 בסימן ../images/Emo56.gif

כן אני מקבל נייד עוד יומיים
יום חלש, לא עשיתי כלום.. אבל עשיתי פעילות חוץ ביתיות מצוינות.. מה עשיתם?

לקחתי סיכון, קניתי מתכון ב

ביליון מזוס..... ובנתיים כיסיתי את ההשקעה.... כולל השקעה ב NX - כבר מכרתי ב MTS 2 כפפות והחזרתי הכל. עכשיו נראה כמה רווח תיתן העבודה הקשה.....

btekx

New member
הי! מה הבדל בין לב רגיל מברזל לזהב הזה???

גם זה לזמני? שבועיים????? איך יש לך הרבה לבבות??????

אני לא ראיתי אף פעם לב מברזל

אז אני לא יכולה לקרוא מה כתוב עליו.... אני יודעת שלב מגרנט יש לו סלוט נוסף לסקרול. וזהו..... יש לי הרבה לבבות כי הכנתי.

btekx

New member
לא שמעת על לב ברזל? זה נופל מאיש פח מארץ עוץ

כן !

מתכון עולה בסקניה 1.5 ביל. אי מצאתי ב 1 ביל. וייצרתי כבר מעל 30. אבל צריך לזה רמה 10 של נפחות כדי בכלל לקרוא את המתכון וגם לייצר. אני הייתי רמה 9 - באמצע בדרך ל 10 כשקניתי את המתכון..... (יש לי עכשיו רמה 10 תכשיטנית ונפחית ורמה 9 אלכימאית וחוצבת...... )

btekx

New member
אני חייב מתכון זה!! בטוח שזה לתמיד??

כלומר אפשר ליצור עוד ועוד ועוד ועוד ועוד לבבות??? לא משנה לי אם זה איזה מתכון לב זול או יקרה אני רק רוצה כאלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה יותר מ1 בילון???????????????????????? השתגע!!?!??!?!?! למהההההה זה יקרהההה??!!!! למהההההההההההההההה!!?!

מצבניק

New member
אלעד, אם אתה ממש ממש רוצה

אז פשוט תנסה להשיג משקיע. מישהו שיש לו את הכסף ואתה תייצר לבבות כאלו עד שתכסה את ההלוואה. יהיה עליך לתת לו אחוזים נניח לב אחד עולה 10 מיל אז אתה מביא לו על כל לב שנקנה 1 מיל... ככה ההשקעה שלו משתלמת ואתה השגת מתכון...
ככה זה בחיים... אבל אני גרוע במכירות וקניות במייפל... פשוט אין לי כח להרוויח כסף...

וכשכולכם תהיו מליאנים ממכירת לבבות

תכתבו תודה לדודה מסקניה.....
זו שגם גילתה לכם שאפשר לנצל שוב את הסקילים על החפצים....

מצבניק

New member
אל תעופי על עצמך...

את לא דודה... יש לישראלים נטייה להיות דודות... אפילו זה משתפלל בבית כנסת לידי החליט פתאום שהוא דודה של תמר... ואל תדאגי... אני לעולם לא אהיה מליונר... אפילו שזה רעיון שלי... חחח נגזר עלי לחיות בדוחק במייפל.

אני דווקא

ממש דודה.....
תגיד מה שלום הבנות במשפחה ? הקטנטונת והבוגרת? אתם כבר בבית?

מצבניק

New member
המצב קצת מבולבל כרגע

העיפו אותנו מבית החולים אתמול.... ארחיב על זה באשכול חמישי ממש עוד מעט... אישתי ישנה בעיקר, מחלימה מהתפרים ומקפידה לא להתייבש. ותמר כבר אוכלת 40cc... בינתיים זה מה שאני יודע... לפחות עד לשנט המיוחל. אני מת כבר להגיע לבית החולים לתמר, אבל גיסי מאחר, הוא קונה לי מטען לאייפון (מסתבר שגנבו לי את המטען במחלקת יולדות!) ושואל משאבה חשמלית מיד שרה, מסתבר שאישתי לא מסוגלת לשאוב במשאבה ידנית.... המפונקת... חח

Hasselblad

New member
את יודעת שאני תמיד אומרת תודה!

ועל הנושא של הלבבות בחיים לא הייתי חושבת אם לא את! למזלי בזכותך גם לי יש תכשיטנות רמה 10 ככה שאולי באמת שווה לי לבדוק את זה. אבל תכלס יש לי מספיק דודות... אני אשמח אם נשאר חברות

למעלה