ה"י 5/4

צ ל י ל 8

New member
רמה 150 ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

יאי.. סוף סוף הגעתי ל-150
ביי בינתיים LHC

btekx

New member
עזרה בקשר למשימה זאקום

לדמות מכונאי, אני רוצה לעשות משימות לזאקום כדי ללחם בידיים של זאקום... לא מצליח להתחיל אפילו משימה אחד, אני יודע שצריך לדבר עם אחראי עבודה 3 באל נאט' אבל זה עדיין לא עובד... איל אני יכול להתחיל משימות של זאקום?

btekx

New member
רמה 133, אבל למכונאי אין כדור אש

ולא עשיתי משימות של זאקום!! משום שלא צלחתי להכניס איך אני יכול להתחיל את המשימה??

מ י ל ר

New member
אין לי מושג

אבל סתם עצה, תתחיל מלעשות זאקום עם אנשים, אחרי זה תעבור לסולו ידיים... או שתתחיל מסולו פאפ, יביא לך אחלה אחוזים, וגם ניסיון בבוסים.

sapir aloud555

New member
אז

דיברת עם אחראי העבודה שלך - אתה צריך ללכת למפה של זאקום (הדלת, כמה מפות אחרי Dead Mine), ללחוץ על הNPC ולעשות קווסט ראשון בחיפוש אחר מפתחות ומסמכים (כדאי להשיג רק מפתחות, אולי תקח מישהו איתך שיהיה לך קל להשלים את הקטע הזה). יש פירוט במאמרים. החלק השני הוא ג'אמפ קווסט ארוך ומתיש, ובחלק השלישי צריך להשיג 30 שיני זהב של זומבים. אחרי שתסיים הכל תשיג Eye Of Fire.

btekx

New member
כן אני מכיר את המשימות

עשיתי המון פעמים עם דמויות שונות, בישופ סיגנוס ברק, פיראט אקדחון, אבל את המכונאי אני לא מצליח אפילו להכניס למשימה ראשון (לאסוף מפתחות...) דיברתי עם NPC שאחראי לעבודה 3 של פיראט באל נאט ועדיין זה לא עובד...

miss_t

New member
אפשר צילום מסך אומר כאשר אתה מנסה

להכנס לשלב 1? ומה מדריך עבודה אומר לך?

btekx

New member
אבדוק אח"כ אולי מחר... אני לא מחובר היום

אני משאיר את הנוב למכירה בחנויות, נשאר לי רק עוד כ50M לקנייה קסדה זאקום כאוס!!! אבל אף אחד לא קונה אבן זמן כבר 3 ימים... אוף... (יש לי 24 אבנים!!!)

gracie

New member
יו, היום מתתי 4 פעמים!

בניסיון לעשות קווסט של להרוג איזה שד שנמצא באיזור של החזירים עם הסרט הכחול. כל הזמן מתתי בניסיון להגיע אליו וכשלבסוף הצלחתי להגיע אליו נגמרו לי הכדורים. קניתי עוד אבל החלטתי שאני מוותרת כרגע על הרעיון ושאני אהיה ברמה 23 ככה אני אחזור...

The Geese

New member
הקווסט של הכובע המכוער ללבל 18

באמת קווסט מעצבן, מתתי בו 5 פעמים ונגמרו לי כל השיקויים. אבל זה משתלם כי עליתי רמה וחצי מזה

כובע אדיר.../images/Emo118.gif

לכל עבודה מה5 הבסיסיות יש כובע אחר - שנראה כמו המפלצת שצריכים להרוג. זה מוסיף +12 בהתאם לעבודה. ללוחמים STR, לקוסמים INT, לקשתים DEX וכו'. לדעתי כובע אדיר. לצערי לא ידעתי על קיום הקווסט הזה וברגע שעולים לרמה 41 אי אפשר יותר לעשות אותו.

מ י ל ר

New member
אה זה הכובעים המכוערים האלה

מעולם לא עשיתי את הקווסט הזה, אבל לדעתי זה כובע עונש זה אומר "אתה נוב ועל כך תענש עם כובע טוב ומכוער בו זמנית" זה מה מישהו שם בנקסון חשב לעצמו.

למעלה