ה"י 5.3.07

../images/Emo87.gif

נדמה לי שזה יסכם הכל
. טנקס גאד. עכשיו להתאמץ ולעלות עוד רמה מחר.
. ד"א- סיימתי קווסט של 99 פטריות. לקחתי את הקווסט של 999 פטריות סתם בשביל שיהיה כיף.

morosh1234

New member
אמ, אפשר לומר.

כי בסה"כ עד רמה 21 אין בדיוק קוויסטים או דברים שיכולים להביא לך הרבה מסוס. עכשיו תקבל דברים טובים מPQ ותתייעץ פה בפורום בכמה למכור מגילות
כי יש מלא כאלו שמשכנעים אותך שהם מגילות זולות למרות שהם שוות מיליונים

../images/Emo87.gif האמת שכל עסק המכירות מבלבל

אז אני אעדיף לחכות עם זה עד 21. קודם PQ והקווסטים החדשים של לבל 20. ואח"כ... האל יודע. אני צריך להתאמן על 999 פטריות. עד עכשיו- 20.

morosh1234

New member
אז מקסימום תחכה לשלב 31

ואז תחרוש על משימות ותעביר את הזמן הרב שיהיה לך.

כמה מילים../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

דבר ראשון, 90K זה מצוין DD: אני זוכר את עצמי ברמה הזו עם סכום כזה. הייתי חופר לאנשים שאני עשיר XD.. אנשים יכולים להעיד פה על זה [לולז] - בשלב כלשהו בסביבות תחילת העבודה השניה אתה תתחיל להתפוצץ במסוס D: זה שליטתי. והמ, לפי מה שאני רואה יש שם קיצור לשיקויים לבנים, אתה משתמש בשיקויים לבנים? כי די חבל, זה נחשב יקר בשביל הרמה הזו וגם יש לך 32 HP פחות ממה ששיקוי אחד יביא.. והרי ברור שאם תהיה לקראת מוות, יהיה לך עדין קצת HP. זה לא יוצא נזיל
זה כמו שיש לי 280 MP ברמה 35 ואני לא משתמש בMana Elixir.. T_T יש לי איזה 90. אה ולסיכום, קונגרטז D:

...../images/Emo87.gif

האמת שזה ירד ל60K בינתיים. כל מיני נובים קיבלו עזרה ממני וגם השיקויים הלבנים עושים את העבודה לטעמי. לחיצה אחת והופ- הHP מתמלא בשנית. כמובן זה בתנאי שאני לוחץ על הכפתור ולא שוכח

וול אני חושב שחבל../images/Emo118.gif

שיקוים לבנים יכולים להיות ממש שימושיים ברמות יותר גבוהות, למה לא לשמור אותם?
אבל היי, כל עוד נוח לך D:

תראה../images/Emo87.gif

אי אפשר לצפות את התנועות הפתאומיות של המפלצת. אם נגיד זה פטריות ירוקות אז הן מורידות בקלות 45 דמג'. במקרה של ריבוי פטריות הן פשוט הודפות ומפריעות לריכוז בחיסול פטרייה אומללה אחת. מישהו אמר שאני חלש
מה שהוא אמר זה גם נכון. בגלל זה אני ממש נואש לעבור שלב ל21 כבר.

MR Lordi

New member
עצוווווווווווווווווווווווווב!! ../images/Emo10.gif

הלכתי לאיפה שהברלוג (הוא לא היה שם) הגעתי ל59% הלכתי לעיר המים, עשיתי את הקסם שמפוצצים את הכסף על תמנונים (עם 70K) הרגתי אותם, ואז שחיתי למעלה ולא שמתי לב ותמנון הרג אותי... ירדתי ל54% עליתי קצת, הלכתי לEl Nath, צירפתי דראגון נייט רמה 84 לגילד (יום לפני) וראיתי אותו הוא התאמן על איש זאב, והאיש זאב הרג אותי
ירדתי ל50% אחרי זה הדראגון נייט רצה להיות ג'ר מסטר, כדי שהוא יעשה את הGQ ואז ראיתי אותו מעיף את כל הגילד ואז העיף את עצמו
עכשיו הגעתי ל58% עכשיו אני מחפש שחקנים ברמה 50+ בקהיני שרוצים להצטרף לגילד שידבר איתי (בתמונה יש את השם של השחקן)

MR Lordi

New member
ושמתם לב למשהו?

נכון איפה שכתוב את ההודעות יש הודעות MapleTip? אז עכשיו כתוב כל מיני דברים על עבודה רביעית שיהיה אפשר (לפי מה שאני הבנתי) להעלות את הסקילים של עבודה שלישית בעבודה רביעית
אז אולי בפאץ' הבא תהיה עבודה רביעית???

morosh1234

New member
יש את הטיפ הזה כבר הרבה זמן ../images/Emo3.gif

וזה סתם כדיי להזכיר לך שאתה חייב להשתמש בכל הסקילים של העבודה השלישית, לפניי שתהפוך לעבודה הרביעית

morosh1234

New member
עשיתי מלאמלא קוויסטים../images/Emo122.gif

קיבלתי שתיי סקרולים, נעליים, כ"כ הרבה חומצות
בסה"כ 13 משימות D: כמעט נגמרו לי המשימות בלודי-אורביס

רמה 31...

יש לי ריפוי... עליתי על 3. בקשתי איזה קוסמת בעיר האמצעית ועזרתי לה לשים את כל המשימה של מאיה והתרופה...בסוף היא קיבלה כובע סיני...

למעלה