ה``י 4.9:)

Thewhiteshadow

New member
ה``י 4.9:)

שעמום אחד גדול... אני שומע פופייטרס בכיף שלי, ספרו מה איתכם או איך בב``ס לאלו שעדיין לומדים:p תימחקו את השירשור הקודם סורי

ReallyWrong

New member
פו פייטרס אחלה להקה!

ואתמול בלילה שיחקתי ועליתי ל30%, קיבלתי את הגלימה של Icarus ל42 והכרתי מישהו ממש ממש נחמד, רק חבל שהוא סביר להניח מחו"ל, והייתי צריכה לשבת עם מורפיקס כי הוא כתב מלא מילים שלא הבנתי מה הן אומרות חח
ולפני שעתיים שיחקתי עוד קצת ועליתי ל35%, עכשיו הגעתי ללודי ואני הולכת לנסות LMPQ [או עכשיו או יותר מאוחר] בהשראת כמה אנשים [תודה
]

ReallyWrong

New member
חח עדכון! ../images/Emo9.gif

בשנייה שהגעתי לאיזור של הפיקיו, הוסיפו אותי לפארטי אמרתי להם שזו הפעם הראשונה שלי וכנראה שהם די התעלמו מזה, כי אחד מהם פשוט זרק הוראות "You room 6" ודברים כאלה ואז משהו הוריד לי 600 וישר אחרי זה 800 ומתתי
יש מישהו מברה ברמות של הפיקיו שיכול לעשות איתי פעם-פעמיים?

eboy10

New member
שאלה

יש דרך להעביר כסף מהשחקן בקראדיה לשחקן ביולנד?

ווינגז

New member
לא,

אלא אם אתה רוצה לשלם לא מעט כסף אמיתי (25K NX Cash יעבירו את הדמות שלך במלואה מקארדיה לילונדה, עם לא יותר ממיליון מסוס, אם יש לך).

eboy10

New member
../images/Emo7.gifאוףף

אני חושב שאני פשוט אשאר עם בגדים של 28 עד רמה 51 ואז אני אוכל לממן בגדים עם מייז פיקיו.. גאד.

Guid

New member
בדיוק המצב שלי...

אבל למזלי הייתה לי קשת חזקה מאוד ומכרתי אותה אז הצלחתי לקנות חולצה לרמה 35... את שאר הכסף אני שומר לשיקויים... XD

eboy10

New member
קצת פישלו עם הדאבל אקספי של יולנדה..

עולים רמות בטיל ולא מספיקים לחסוך כסף! אני עני לגמרי!! עם ההאנטר שלי בקראדיה לקח הרבה יותר זמן לעלות רמות אז התאמנתי יותר. יותר כסף, יותר דרופים. גם עשיתי הרבה יותר פעמים פיקיו עד שלא יכלתי והרווחתי מהפרסים. עכשיו אני קלירק ברמה 37 וכל מה שאני יכול לממן זה את הכובע לרמה 35!! שרביט אני אקנה בעזרת מטבעות של cpq אבל איך אני אקנה אובראול, אלוהים יודע...

IceFairy

New member
זו הסיבה שהזנחתי את הפייטרית שלי ברמה 30

או 31, אין כסף לשיקויים או לכלום, זה די מתסכל ונקסון באמת פישלו, אם הם היו רוצים באמת שהשחקנים ביילונד יגיעו לרמות כמו בסרברים האחרים, כמות הכסף שנופלת מהמפלצות היתה צריכה להיות הרבה יותר גדולה, במקביל ל-X2 EXP, לפחות עד שיגמר הדאבל, ממש לא פייר, הם לא חשבו עד הסוף.

IceFairy

New member
רמה 132 בישופ ורמה 38 הספירמנית

עוד 3 רמות למקסוס ה-HB.

IceFairy

New member
נירררת כתבתי לך ולטל הודעה נפרדת על ה-CPQ

של אתמול ואפילו לא התייחסתם
אבל כן, היה כיף

sachar123

New member
הלווווווווווו ליז....

התייחסתי... טיפה מאוחר אבל התייחסתי...

IceFairy

New member
פעם ראשונה שעשיתי סולו על HH

לקחתי את הנובית והבישופ לNLC להרוויח קצת כסף ממפלצות שם, עם הבישופ התחלתי לטייל במפות ואז אני מגלה את אדון HH, בהתחלה לא ידעתי איך קוראים למפלצת הזאת, קראתי לטל (הבן שלי) והוא בהתלהבות אומר לי "אמא, זה הבוס של NLC קוראים לו HEADLESS HORSMAN, תהרגי אותו, את חייבת להרוג אותו", הדבר היחיד שהרגיז אותי, שלא היה את ה-BAR הזה שמראה כמה HP עוד נשאר לו עד שה-HH יועיל למות, טל נכנס לHS לבדוק, עדכן אותי לגבי ה-HP ותוך זמן קצר אחרי כמה מכות ג'ן, הסוס הזה הועיל למות, קיבלתי בערך 800K EXP ושום דרופ אחד אפילו. בדרך כלל יש לו דרופים? אחרי זה גיליתי כל מיני מפלצות מעניינות במפות אחרות, היה נחמד.

Guid

New member
עליתי לרמה 37.

ויש לי Soul Arrow! ^____^ תודה על הבילד, יאיר. D: למרות שחרגתי ממנו קצת ושמתי עוד 2 נקודות בסקיל של הפיצוץ... הייתי חייב. XD

IceFairy

New member
מנסה לעשות לספייר ליץ' במו לונג

בגלל שהתמקדתי רק ב-HB כשעליתי רמות, לא שמתי ניקוד על הבוסטר, לכן אני עושה MISS על המון מפלצות, וזה די מרגיז. אתם מכירים אולי מפות יותר טובות שאני יכולה לעשות ליץ' עם הבישופ לספייר?, היא רמה 40 ונשארה רק עוד רמה אחת למקסס את הHB, אח"כ עוברת לבוסטר ואולי אוכל לעשות CPQ כמו בן אדם כבר. אבל בינתיים, חייבת מפה טובה שאוכל לעשות ליץ' ולעלות את הרמה הזאת מהר.

למעלה