ה"י 4.8

TheParrot

New member
יש לי גם שאלה אלייך

127x + 175y 954y + 246x ניראה אותך, ילדת בגרות במטמטיקה ( Muhahaha )

לךךךךך כבר

דבר איתי אחרי ה100 שאני אקבל בבגרותתת. סתם לא אבל ציון טוב אחררר

זה לא משוואות אפילו ם:

אלה אם כן הן שוות זו לזו ואז זה לא בעיה (עזבו אותי... T-T אני לא מצליחה להיפטר ממת', אם זה לא בגרות אז זה פסיכו)

JackyE

New member
פתחתי חנות!!../images/Emo9.gif

והרווחתי 65מיל מכל מיני שטויות, אני יודע שזה לא הרבה ביחס למה שאנשים כאן מרוויחים אבל זאת פעם ראשונה שאני מרוויח כזה סכום אז אני מתלהב
אחרי שפתחתי את החנות נזכרתי שעוד לא האכלתי את האימפ שלי אז נאלצתי לצאת ולהחליף לדמות הראשית שלי!
האימפ הקודם שהאכלתי נתן לי חפץ למיינינג מוזהב, בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו?

miss_t

New member
אפשר תמונה?

האם זה TRADEABLE בכלל? (אולי אני אקנה? אני אוהבת לחצוב)

JackyE

New member
זה כן ניתן להעברה בין דמויות

זה כמו זה שבהתחלה הציעו במתנה אחרי שאתה מגיע למיינינג ברמה7 אעלה תמונה כשאגיע היום בערב הבייתה

אבישי ר

New member
את האמת

שזה נראה ממממממממש טוב... הסירטון שמה מראה מה שיהיה ב capture the flag זה נראה ממש כיפי בכל זאת הם לא הבטיחו לאף אחד שיהיה פאטץ' של חייזרים

Don Nirtin

New member
אל תגידו שנקסון כושלים!../images/Emo267.gif

כל דבר שהוא לא חייזר- הרי הוא מבורך. ושני הדברים שמתחת למצב החדש של הPVP- הם איוונטים מגניבים. במקור הם היו בפאץ' הג'אמפ.........

אוי לא. לא עוד דבר חסר תועלת.

מצידי שיהיה גם פאץ' עם מפלצות ספגטי מעופפות עם דמג' של 900K בכל מפה ( כולל מפות ערים ), רק שלא ישימו עוד מוד בחרא הזה שבמילא תמיד יש בו לאגים-עד-כדי-אי-אפשר-לשחק-סמייפל.. גאדדד מתעקשים לדפוק! בלעדי לGMS בתחת שלי.

אוף עם הוט האלו!!!!!!!../images/Emo7.gif

לפני יומיים-שלושה הם החליטו שבא להם לעשות עוד פעם בעיות חיבור, אני מתנתקת כל כמה דק'. ובכ"ז אני והראל הלכנו להרוג את הידיים של זאקום. וFML, קיבלתי דיסי ביד האחרונה. תודה הוט!

ו2 דק' לפני שקיבלתי דיסי../images/Emo69.gif

הראל הרג את האחרונה בסוף ועלה רמה. מזל טוב וזה, אבל אל תיקח את כל הקרדיט לך, גם אני פגעתי ביד האחרונה עד הדיסי.

למעלה