ה"י 4.8

TheParrot

New member
ה"י 4.8

חוץ מיזה שבמשך שעתיים וחצי ניסתי להשיג את המתכון לטבעת ולא הצלחתי...לא קרה שומדבר מיוחד היום חחחחח אה ועידן, לא רציתי להגיב להודעה הנעוצה, אבל היום התאריך הוא 4.8 ולא ה 24.8 , בבקשה אל תגמור את החופש הגדול מוקדם XD

קרוב לרמה 92.. קרוב.

אבל חוץ מזה השגתי בערך 5 מיל מסקולים מהגבולין פיק יו. בעע. גם השגתי קשת matus לרמה 90 עם 99 אטק וסלוטים ריקים אמנם.. ( ב-1 מיל ) גם נשיג סקרול פוטנציאל וננסה עליו ונראה מה אז..

אופסס אפשר להעביר לשרשור של parrot'לה?

תודה

מ י ל ר

New member
יש עכשיו משחק?

כי שקמתי בבוקר ראיתי שאני לא במשחק, ולא היה לי זמן לבדוק אם יש ולפתוח חנות. (אוטובוסים מקוללים)

אני עצבניייתתתתתת

סגרתי את החנות שלי כי ידעתי שיש סרבר צ'ק. כן כן לא ניחשתי קראתי את זה באתר של נקסון לפני שהלכתי לישון. עכשיו תפסו לי את המקום והלבבות שלי - המונה דופק...... מעצבן !!!! הפסדתי איזה 300 מיליון בגלל נקסון.....

מ י ל ר

New member
:(

שעות מאוד לא סבירות של sc, בהחלט מסכים איתך. מוזר שיש sc בשעות החזקות של האמריקאיים

טוב נו

מצאתי מקום אחד ליד..... מקווה למכור טוב עד הסרבר צ'ק..... דרך אגב. היום אפשר להשיג כפול נקודות על כל התכונות שלכם. אחרי 10 בבוקר אפשר להשיג 500 על כל תכונה ואחרי הסרבר צ'ק עוד פעם. למי שיוצא לנצל את זה.

מ י ל ר

New member
אה משהו שגיליתי

זוכרים אמרתי לכם שאפשר בלסס ומדיטציה / ריינג? אז מסתבר שריינג דורס את המדיטציה ולהפך (ואז הסקיל מתבטל) מאמין שזה דפקה כי אטטק ומגיק אטטק הם דברים שונים, נקווה שיתקנו את זה בעתיד.

RAGE של הרואים ובלס הולכים יחד....

RAGE וMEDI לא הולכים יחד. זה מה שהתכוונת? (פשוט עם הכתיבה בעיברית של מושגים ממייפל...
) הייתי שמחה באמת אם יתקנו את זה כי ב PVP כשיש קוסם בפארטי או ב ICE KNIGHT זה קצת מפריע....

TheParrot

New member
קורה לי משהו קצת מוזר

הלילה מכרתי את כל 7 הסקרולים הורודים שנשארו לי, אני אמור להיות שמח כי יש לי יותר כסף אבל במקום זה אני עצוב כי כל המקור כסף שהיה לי בשבועיים האחרונים - ניגמר \: משהו שכן משמח אותי זה שהצלחתי להשתפר בצורה רצינית, וזה המקום להודות למורה שלי (ששמו עדיין חסוי כי הוא רוצה להיות ממש מגניב) שעזר לי בהמלצות איך להשתפר ובמה להשתפר , Thx ! [=

מצבניק

New member
אין מה לדאוג!

תמיד יש כך אצלי 30 מיל! אני רק צריך להשיג אותם והכל טוב!

TheParrot

New member
חחחחחח מה פיתאום אדם

ה30 מיל שנתתי לך היו מתנה, תשאיר אותם אצלך, יש לי מספיק כסף כרגע D:

מצבניק

New member
יש דבר אחד שאני שונא...

שמרחמים עלי! XD! אתה הרי יודע עד כמה השחקן שלי גודלי והסיבה שזה מתנה כי זו זכות לא מעורערת נכון?? אחזיר לך כשיהיה לי, כך סוכם כך יהיה.

TheParrot

New member
מי מרחם עלייך? אני נאצי אנלא מרחם על אפחד F3

אני פשוט לא צריך את הכסף הזה! אתה זוכר שאמרתי לך שאני יעזור לך עם האראן? בבקשה, זה העזרה! ודרך אגב, אני עדיין שומר בשבילך את הספר סקילים ההוא XXD

למעלה