ה"י 4.7

מ י ל ר

New member
בוא נעשה סדר בדברים

קוסם ראשי אחרי איוון רמה 30 שעשיתי בשביל המשקפיים (שרק יצא האיוון) אחרי זה דואל בלייד, שהם יצאו חדשים יכלת לפתוח אחד כזה שישר מגיע לרמה 30 אחרי זה יש לי באטל מייג בשביל הטבעת אחרי זה סיגנוס (רמה 70, אנחנו מתעצלים לשחק בהם) ועכשיו אראן כי היה אפשר לפתוח עוד דמות (עוד סלוט לדמות!!) כולם מיולים, הסיגנוס לא אמור להיות מיול אבל גם בו יש זבל :/ כמו שאתה רואה, כול המיולים שלי צא אקספלורר, אז אם אפשר לקבל עם אחד מהם משהו, למה לא? דמות ראשית בחיים לא תיהיה משהו שזה לא אקספלורר.

אבישי ר

New member
בשביל מה כל הדמויות האלה?

צריך רק אקספלורר ודואל בלייד... אפשר גם איוון אם אין לך SPEC או איזה משקפיים אחרות עם פוטנציאל המשקפיים המסכה והעגילים הם בלי סלוטים ואי אפשר לשים עליהם פוטנציאל ואת האמת שאני לא רואה ממש מה לא נכון בבילד הזה אני הלכתי על הבילד הזה עם הדואל בלייד שפתחתי למסכה והלך לי מעולה אתה גם ככה לא צריך ממש להתאמץ איתו אתה אחרי 80 גם ככה לא תשחק איתו

מ י ל ר

New member
מה אחי? לא הבנתי אותך

כול הסברים באלה נפתחו שהם היו חדשים את האיוון יש לי מעל שנה את הדואל בלייד גם שהוא יצא זה לא מעכשיו ואני צריך דמויות בשביל מיולים

אבישי ר

New member
רמה 91

הגעתי למטרה שלי להיום וגם עכשיו יש לי את הסקיל החדש של האראן (הגרזן שנופל)

מ י ל ר

New member
ה-DB שלי

זה תקין שיש לי ככה ברשימת הסקילים? חחח אין לי אפילו נעליים... אין לי כלום, מזל שלא זרקתי את 2 הנשקים האלה חח

מ י ל ר

New member
חחחח

אני יעביר לו את הכפפות של ההרמיט 8 אטטק בהזדמנות.. וקיבלתי את הכובע ״עונש״, הכובע של ה-12 לאק חח

בא לי למות.

|שפםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם|||||\\\\\\\ אני מחפשת אחרי הספר הזה כבר מלא זמן, היום הלכתי לחפש שוב, ויאי, קנו אותו לפניי.

Ohlin

New member
להלהלה

רמה 60
Lynyrds נראית עכשיו קצת כמו סמארה מהצלצול
, סיימתי את כל הקווסטים של Chryse והעברתי את הZHELM! עוד 4 רמות ויהיה לי דאגר נורמלי

magicannn

New member
לא בדיוק התקדמות, אבל מגיעים לשם.

לא היה לי הרבה יותר מדי זמן לשחק וכנראה גם לא יהיה לי השבוע כי יש לי מבחני סוף סמסטר, באסה.
אבל כשאני אוכל, אני אחרוש על CPQ, בינתיים רמה 43.

צ ל י ל 8

New member
אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

החלטתי ללכת לנסות קצת המקום החדש של הנסיס ההרוסה. ו-ווואאווו, אני אוהבת את המקום הזה! אחלה EXP, והמקום הזה עדיף על TOT. רק איפה המקום שמקבלים עליו תוספת של 50% לפארטי?

למעלה