ה"י 4.7

orel אוראל

New member
אממ נראה שיהיה לך מקס מסוס

אני בטוח אשקיע בציוד לקוסמים ... כי יש לי 150 בישופ וbam רמה 58 ... נראה במה יתחשק לי יותר לשחק .. .סביר להניחר אני אנסה להשיג 6% אינט אקיופ לשניהם .. אבל הדרך עדיין ארוכה ל 6% ציוד =]

אבישי ר

New member
רמה 87...

התחילו הרמות המעצבנות :( חרישות עד 110 עכשיו ב MP3 מה שמצחיק שדווקא ב MP3 אין הרבה אנשים ובג'סטרס כן

MomerS

New member
WTF לבל 89 70%???????

הים הלכתי לMP3 והגעתי שם על ללבל 89 ועכשיו אני עם 70% אני הולך לעשות הפסקה ומקווה להיות היום לבל 90

MomerS

New member
לבל 92 אני לא מאמין

לעלות מלבל 85 ל86 לקח לי שבועיים MP3 זה אחלה מקום

אאאווששררר!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Your item was processed through and left our SANDSTON, VA 23150 facility on July 03, 2011 at 9:33 pm. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. זה לא נתקע במכס כמו פעם שעברה!!!
אני אוכל לקנות חתולי ממש בקרוב!

מ י ל ר

New member
אפשר בילד ל-db?

אני רמה 30 ועדיין אין לי נקודות בסקילים, אין לי מושג במה לשים. אני צריך אנקס בשביל להגיע עם ה-db לרמה 80? אני ממש רוצה את הדבר הזה לפה

סליחה, אבל המדריך הזה לא טוב !

סליחה שאני מתפרצת אבל עדיף מאשר שמישהו יבנה את הדמות שלו עם טעויות ויאלץ למחוק אחר כך. לבת שלי יש DB דרגה 95. אתמול סידרתי לה את הנקודות. יש לי חבר DB דרגה 200 ..... והמדריך הזה פשוט לא נכון ! כמו רוב מה שכתוב באתר הזה.....

Macbook

New member
אז אולי תעלי מדריך יותר טוב

במקום להגיד כמה שזה שגוי?
או שפשוט בכלל לא תגיבי.

Macbook

New member
מי את שתקבעי איזה בילד נכון ואיזה לא?

כל אחד מעלה לפי ראות עיניו, ונותן הסברים. מתאים לך - תעלי, לא מתאים אל תעלי.

miss_t

New member
מה נסגר עם התקיפה הזו?

מיותר לחלוטין, כל אחד יכול להביע את דעתו פה, אולי בהמשך או אולי מי שביקש את המדריך לבילד לDB יכול ליצור איתה קשר או לבקש הסבר לטענה שלה. אז היא לא נימקה את דעתה- יאללה בואו נסקול באבנים!!

ממש לא אני קובעת !

אבל יש בילד נכון לכל דמות והבילד הזה לא הבילד הכי טוב ל DB. אני אתחבר לדמות של הבת שלי בהמשך ואעשה SS מהספר סקילים שלה. מי שבא לו לעשות DB לפי המדריך כאן זה בעיה שלו ולא שלי. אני ניסיתי למנוע טעויות.

MomerS

New member
חחח....

ואתה אמרת שאתה לא מבין מה זה לפתוח עוד דמות שהיא לא הראשית וגם אמרת שלא תפתח בכלל דמויות שהם לא אקספלור סתם נזכרתי בדברים האלה......

למעלה