ה"י 4.7

Don Nirtin

New member
נכון שזה נדיר לראות צב ירוק וחמדמד פה?../images/Emo267.gif

אני מבולבל. קשה לי להחליט איזו דמות להשקיע כדי להשיג את הדברים הטובים, ואין לי גם כל כך הרבה פנאי כי בבוקר אני עובד (עכשיו במקרה אני כותב משם כי יש שעה חופשית בשבילי). חוץ מזה, ביגניר חזר להיות ראשי מסוקס. אני מתאמן איתו במקום שלא תעלו בדעתכם.... אצל הניוטיז! (כן, 150. אזמה. הורידו את אחוז המיסים אז אני עושה עליהם דמג' חביב מאוד, הם מתים,יפה, וזה מביא לי אקספי ממש סבבה!
. חוצמזה, יש לי התלבטות לאן להמשיך מכאן. הממ. נראה לי שאחרי MW שיסויים להתמקסס ברמה הבאה, אשים נקודה אחת בבליזארד בשביל הקטע, ואז ביג באנג. זו התוכנית כרגע. ושהטירה הארורה לא תראה אותי לעולם
לא אוהב את המקום הזה.

Hasselblad

New member
סוג של התקדמות

מאז הסופ"ש לא ממש היה לי זמן לשחק או חשק רציני.. את רוב הזמן במשחק העברתי בלנסות להעלות את הסקילים החדשים האלה רמות כדי לראות מה מקבלים... ה will power שלי כבר רמה 10 ואני מקבלת תוספת של 200 HP!!! אני מתכוונת להעלות את הסקיל הזה כמה שיותר אצל הפיראטית וככה לחסוך ב hp wash שתכננתי לעשות! חוץ מזה אתמול הלכתי להנסיס של העתיד... כל המפלצות שם נראות כאילו הזריקו להם סטרואידים
דיי משעמם שם המפלצות ממש חלשות ואני הורגת את גכל המפלצות שם במכה אחת אבל אסף אמר שהקווסטים שם נותנים אחלה EXP והוא צדק עשיתי אתמול איזה 25% רק מהקווסטים שם!. זהו היום אני נוסעת לטיול בצפון. יום נעים לכולם.

צ ל י ל 8

New member
לגבי הסקילים החדשים - הם מתאפסים לי כל הזמן

עדיין לא הבנתי את הקטע שלהם

btekx

New member
לא מתאפס...

כול יום אפשר לעשות לעלות נקודות רק עד 500 נק' בתכונה אחד, רק למשל את "will power" אחרי שעשית המון PQ מקבלים נק' ל"will power" עד שהגעת ל500 נק' לא תוכלי להמשיך לקבל עוד נק', מחר מתאפס, ואפשר לעלות עוד עד 500 נק'... הרמות ו"אחוזים" של תכונות לא מתאפס, זה נשאר לתמיד

Hasselblad

New member
לי לא התאפס כלום!

הסקילים עצמם נשארים באותה רמה שהיו, הדבר היחידי שמתאפס היא הכמות נקודות שאפשר לקבל בכל סקיל פר יום.

TheParrot

New member
תהני [=

אבל לא הבנתי איך אפשר לקבל תוספת 200 HP....תוספת HP לא תזיק לפיראט שלי , גם ככה הHP שלו נמוך ^^

btekx

New member
תשחק הרבה בPQ ותעלה נקודות

אם תשחק בPQ מקבלים נק' לwill power ברמה 5 מקבלים 100 HP, ברמה 10 מקבלים 200 HP...

btekx

New member
איזה PQ את עושה כדי לעלות את "will power"?

אני מתעייף מPQ דוגו, אני לא יכול לשחק הרבה כאלו... נסיתי את PQ של רקס גולבין, לא מעלה הרבה וגם לוקח הרבה זמן... איזה PQ מעלה הכי מהר וקצר? עדיין דוגו?

תנסה את הנסיס PQ

עשיתי אותו כמה פעמים, הוא ממש מהיר ומקבלים עליו willpower.

orel אוראל

New member
סוף סוף עשיתי את ה BIL הראשון שלי :p

אחרי חרישות של שבועיים וחצי בFM עם חנות הצלחתי מ 100 M בערך להגיע ל 1BIL =]

למעלה