ה"י 4.7

TheParrot

New member
התקדמתי לא רע

מרמה 101-104 , מקווה מחר להגיע לרמה 110 ואז LHC! יאללה ! אין לי סבלנות כבר! עד מתי Lvl 104

מ י ל ר

New member
אם אני פותח DB חדש מ-0

עד לאיזה רמה אני צריך להגיע בשביל לקבל את המסיכה? ויותר מיזה, אם יש לי DB ברמה 30, לאיזה רמה אני אצתרך בשביל לקבל את המסיכה?

Guid

New member
אם הוא חדש מאפס,

אז אתה צריך להגיע לרמה 80, אם זו דמות קיימת- אתה צריך לעלות 40 רמות.

מצבניק

New member
אני לא בטוח...

אבל נדמה לי שאתה טועה, העסק מתחיל מרמה 40 לא משנה מה... ככמה הבנתי...

Guid

New member
יכול להיות שאני טועה,

אתמול פתחתי דואל-בלייד ואחרי כמה רמות גאגא דיבר איתי על הקטע הזה, וזה מה שהבנתי מההסבר שלו... אבל לא קראתי לעומק, אז יש מצב שהתפספס לי

מצבניק

New member
רמה 60 מרמה 54 אתמול עם האראן החדש ^^

בהתחשב בעובדה שאני עוד עובד בשבועיים הקרובים, ההתקדמות שלי לא רעה, ג׳סטרס ומבחנים בחומש לא הולך ביחד! XD זה נהיה בלתי נסבל לשחק ברמות האלה! יש מליון KS ואני מתאמן שם מרמה 52... לאנשים יש קטע חדש, הם באים עם חבר בדרגה גבוהה (בעיקר קוסמים שמחסלים מפה שלמה) זה לא מותיר לך ברירה! תכלס 80% מהזמן היה בלחפש מקום אימון

מ י ל ר

New member
ברור מלא אנשים באים עם חבר שומר

גם לי יצא לבוא לשמור על חברים בשביל שלא יעשו להם ks

צ ל י ל 8

New member
מניסיון שלי, זה ממש מבאס הקטע של ג'סטרס

אנשים מביאים את החבר הבישופ שלהם וזהו, מלחמת KS. זה לא הוגן. שכל אחד יגיע ברמה שלו ויעשה מה שהוא יכול. כשבא הבישופ לעשות לי KS, מספיק שאמרתי בגיילד שלי שעושים לי KS, באו WH ו-BM לעזור לי וגירשו אותו
למה זה צריך להיות ככה? זה מה שאני שונאת כשנקסון גורמים לאנשים לפתוח דמויות חדשות נוביות

צ ל י ל 8

New member
רמה 82, עברתי ל-MP3

הייתי נשארת בג'סטרס אם לא היו מגיעים לשם רמות גבוהות לעשות KS עבור חבר/ה

צ ל י ל 8

New member
אני PRO ../images/Emo6.gif

אסף, אני לא יודעת איך זה עם ברקים, אבל הפיצוצים שאני עושה (והוא ממוקסס עכשיו) הם אדירים. אנשים אשכרה אומרים לי להפסיק לעשות KS
וכמו שכולכם יודעים, אין לי שום ציוד. עדיין עם הכובע המעפן, עם שרביט נקי, עם אוברול נקי. כלום ממש. מסתבר שקוסמי אש אכן חזקים

מ י ל ר

New member
תיהי החשקנית הכי גודלי שבעולם

מעל הרמה שלך ואת תעשי MISS כמו גדולה אם את רמה נמוכה ו-MP3 רמה 92, לא משנה איזה עבודה וכמה חזקה תיהי את עדיין תעשי MISS.

צ ל י ל 8

New member
אני? חשקנית? ../images/Emo6.gif אוי גדול!!!

ולגבי העניין, המיסים לא מציקים לי. עכשיו שהורידו את אחוז המיסים זה אחלה. אני אפילו מתכוונת ללכת לKRU כבר ברמה 95 למיני דאנג'ן.

למעלה