ה"י 4.11 בסימן הפתעה

הטיZרית

New member
ה"י 4.11 בסימן הפתעה ../images/Emo13.gif

8% בשבילי.. עדיין רמה 101... מחפשת סקרולים של דקס לקפ 60%... בנתיים לא מוצאת כלום... רק שטויות.... ומישהו מהפורום יכנס מחר למשחק ותהייה לו הפתעה מאוד מאוד נעימה..

לבנדר א

New member
מסקרן ../images/Emo12.gif

פתחתי 2 נוביות חדשות, שתיהן עכשיו קצת מעל רמה 10, אני מחכה לדגל שיגיע כדי להתקדם.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאיזה הזוי זה להיפגש!

עברתי ופתאום אני קולטת את הכינוי שלך..XDXDXD צחוקים=] אולי אחרי העבודה אני אצתרף אלייך ונעלה את הדמויות לרמה 20..D:

miss_t

New member
יש לי במבי!

יש לו אייטם פאצ' ו wings boots והוא חמודדדדדדדדדדדדדדד

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהוא חמודיי!!!../images/Emo23.gif

ואוסף הכל כמו במבי טוב..D: ורוקד כשאומרים לו מרי קריסמס! אני כל כך מתחרטת על הקראגו=\ אני בכלל לא מתחברת אליו..=.=" נו מילא, מעלה כמה נובים ואחרי שהוא יתפגר נקנה אישלג/במבי.

Guid

New member
את הקטע האחרון /tapuzforum/images/emo6.gif

אני תוהה מה זה יכול להיות... ולצערי, במייפל אני אהיה רק מחר.. ^__^;

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo2.gif

איך זה יכול לקרות? /tapuzforum/images/emo6.gif את רצינית...? /tapuzforum/images/emo2.gif

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

עליתי לרמה 52
אני ממש לא אוהבת את LMPQ. הדבר היחיד שאני יעילה בו זה לעשות רייג', כי חוצמזה אני מפספסת את המפלצות=\ אבל עליתי ל52, ועשיתי 1מיל. כתוספת ל3 שהיו לי לפני זה. והחלטתי שזה לא בסדר שאני מסתובבת עם הכיעור הזה על הראש ככובע, ועם הבגדים הלא יפים האלה אז קניתי חבילה של חתולה..:) והרי התוצאות..:) וחוץ מזה 2 נובים מהחודש ברמה 10 לוחמים. נשאר עוד 3 לעלות ל10 ואז לחרוד על העלייה מ10 ל-20

למעלה