ה"י 4.10 אני שונאת סמגלרים.

ReallyWrong

New member
ה"י 4.10 אני שונאת סמגלרים.

ביממה האחרונה ה#@&% האלה לקחו לי מעל 250 עוגות. בלי קשר לזה שזה בזבוז זמן ויכלתי לעלות די הרבה רמות, זה פשוט דבילי ומעצבן שהם עושים את זה. פגשתי אולי שני סמגלרים נחמדים בכל השבוע הזה שאני חורשת על HPQ בלי סוף. לא מבינה מה זה יעזור להם בחיים, הרי בכל מקרה הם מקבלים אותה כמות EXP על כל פיקיו, זה לא משתנה לפי כמה אנשים ואיזה אנשים. לפעמים ממש נמאס לי מהאנשים במשחק הזה. בכ"ז, זה כולה משחק, אין סיבה טובה לתחמן אנשים, זה סתם. נראה לי שהNX EVENT שיגע את כולם. ~נושמת עמוק~

D amaged R oses

New member
אם את רוצה

אני יכולה ללכת איתך ועם נעה :] אני יודעת לעשות סמאגל ונעה עושה לור וגם אני יכולה לעשות לור. ויש לי תסרוקת חדשה! הלכתי ללודי בתקווה לקבל את התסרוקת הגבוהה. ניסיון ראשון קיבלתי את השיער הארוך עם הפס הצהוב [שמקבלים במשימה עם הסקווישי גם] ניסיון שני יצא לי שני התלתלים, שממש היו יפים ואחותי ואמא שלי אמרו שאני ישאיר. אבל הייתי עקשנית, ניסיון שלישי שוב השיער השחור עם הפס הצהוב, ניסיון רביעי השיער עם הפוני [אנימה אני קוראת לו.] וניסיון חמישי שוב שני התלתלים. הגעתי לאותה תסרוקת, שתכלס אני מאוד מאוד אוהבת עכשיו, רק בזבזתי 6K.. התחלתי לבכות קצת כי זה הרגיז, יכול היה להיות לי לבגדים ונשק, ובנתיים יהיה לי פחות. בכ"א יום ראשון/שני אני שולחת כסף לנקסון. תודות רבות לנעה וירדן שעזרו לי בעניין :] והתחדשתי לי בגלימה +6 INT ב4מיל וגם זכיתי בבאסיל בMAPLE SHINE WAND +7INT M.ATT 91 ב8 מיל [נלחמתי עם הרבה אנשים שלא הפסיקו להעלות את ההצעות!] אבל הבחור כאילו לא קיים, אני מחפשת אותו וכל הזמן הוא לא נמצא וגם בראנקינג אין את הדמות :/ שבת שלום!

D amaged R oses

New member
שכחתי להוסיף תמונה :ם

משום מה התמונות יוצאות גרועות או שזה רק המסך שלי O_O יש לה עיניים סגולות!

D amaged R oses

New member
היום לא נגמר - והיום היה ממש חביב

החלטתי לעבוד על קווסט לנעליים רמה 60 [מאתמול] ולשלב האחרון אני צריכה 50 מהקרניים של הOMACIS האלה, מהדאנג'ן. אז כתבתי שאני קונה בFM [וראיתי בטרייד שהמחירים של זה בשמיים. ולא היה לי אפילו כסף] איזה בחור אמר לי שהוא יעזור לי להשיג, ביקש ממני להחליף לצ'אנל 10. החלפתי, עשה איתי פרטי, אמר לי להשתמש במונית VIP, הלכנו לשם, והוא הרג בשבילי ועזר לי להשיג 31 מתוך 50! הוא היה פשוט צריך ללכת, הוא אפילו הסבר לי במין התנצלות! איזה כייף זה היה :) רמה 123 לוחם :] ממש נחמד מצידו ולא הפסקתי להודות לו. בדרך גם יצאו לי מלא כדורי ספיריט מהמשימה של הווירדו ההוא בכניסה. והצלחתי למכור עוד כמה דברים שאני כבר מתה להיפטר מהם בחנות, ובלילה אני ישים את החנות שוב. עכשיו עובדת קצת על הדמות למייפל פוינטס, אולי טיפה לראשית שלי וללכת לישון

yarden41

New member
שמחתי לעזור../images/Emo140.gif

כאילו, זה לא היה כל כך הרבה אבל שיהיה

ReallyWrong

New member
מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה?

אני צריכה להעביר כמה כוכבים ושיקויים מדמות אחת לאחרת, מישהו מברה יכול לעזור לי? המייפל לא עולה במחשב השני

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיום נחמד מאוד עד כה

מרמה 93 עם 19 אחוז, אני רמה 94 עם 0.07 אחוז, נכון לעכשיו =] תודה לחברה יקרה על כרטיס הדאבל שהקפיץ אותי כ"כ הרבה אחוזים ומהר

spongbob

New member
../images/Emo110.gifוזה רק הופך לום נאחס..

פעמים! כן כן פעמיים! מתתי בבוס של APQ!!! ראבק!!!! למה הארנבת המפגרת שלי לא ממלאת שיוקיים?! 1!??!!??!

deisy

New member
../images/Emo2.gif

לארנבות יש קטע מעצבן כזה, גם שלי לפעמים היתה עושה טובה שהיתה אוספת... תעביר לקוף..

miss_t

New member
אז זה קשור לסוג החיה?

או לכמות הcloseness ? האם בCS שרשום על הכלב למשל שהוא אמין וכד' ועל ארנבת שהיא עצלנית- זה משתקף בדברים האלו? כלומר- נגיד החיה הכי טובה היא _______ אז היא תמיד ממלאת שיקויים?

deisy

New member
האמת

אני לא ממש יודעת איך זה עובד, סתם מנסיון שלי הארנבת עצלנית, היתה עושה לי הרבה פעמים בעיות ולא אוספת ולא ממלאת.. הבואש לעומת זאת, מתקתק הכל כמו שצריך, ממלא בזמן, אוסף הכל, די מקשיב לי אפילו
ולא, זה לא קשור ל closeness... הארנת הרבה יותר אצלי מאשר הבואש ועדיין עושה לי צרות.. לא משתמשת בה בכלל..

miss_t

New member
האם החיה משקפת על הבעלים? ../images/Emo6.gif

סתם, תודה על העזרה

למעלה