ה"י 4.1?

ToryMaster

New member
ה"י 4.1?

כמה אחוזימים, וכמה שעות של לנסות להבין מאיפה נופלים הקוקוסים בפלורינה ביצ', למען השם!

Hasselblad

New member
../images/Emo178.gif

זה עוד רחוק דרדסבא? רחוק רחוק מאוד והרבה תודה לאיציק שעזר לי ב"קיצור דרך"

דרדסבא...../images/Emo99.gif

אני זוכר את הפרק שהמשפט הזה נאמר.

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אני תמיד שואלת את אבא שלי והוא אף פעם לא מבין מה אני רוצה

זה לא היה ישנוני

שכחתי איך קוראים לו, אני חושב שזה היה חלמני, ישנוני אני בטוח שזה לא. הוא אומנם ישן כל הדרך, אבל זה רק בגלל שדרדסבא כישף איתו בקסם שינה.

לבנדר א

New member
והם הביאו אותו לאיזה מקום

ועשו כאילו הם חיזרים!
הו, חכמים שכמותם...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמה עובר עליכם?! O_O

זה לכל האלה ששירשרו על הדרדסבא! אני בן 15, ראיתי את זה עד לפניי 8 שנים בערך ואני בקושי זוכר משהו! איך אתם זוכרים באיזה פרק זה קרה?!

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מעבירה אליך בזאת את תואר הסנילי של הפורום
לא שאני זכרתי אבל אני יותר גדולה

Guid

New member
65% לבנתיים~ D:

אחרי 45 דקות של דאבל בווינדריידרס! D: (התחלתי ב32% בערך) איזה מטורף היה ביום ראשון, השתמשתי בשיקוי היחיד שהיה לי של המכשפה שמוסיף ATT והרבה מאוד DEF (לא זוכר מי הביאה לי אותו, ואם היא בכלל מהפורום, אבל אני מודה לה מאוד על זה!), וזה נתן לי את האפשרות לפצוח בריצה מטורפת לאורך כל המפה של הElderwraith, וכל החבר'ה שיש שם, תוך כדי שימוש היסטרי בשיקויים ומבלי להיפגע בצורה רצינית ולקבל קצת miss פה ושם מהמפלצות שנתקלתי בהם, ובסוף הצלחתי להגיע לג'אמפ קווסט!! D: (למי שזוכר, בפעמיים הקודמות שניסיתי את זה מתתי בדרך... XDD) קיצר, זה עלה לי בשיקוי די נדיר, אבל זה לגמרי היה שווה את זה! נמאס לי כבר להסתובב בויקטוריה בחוסר מעש!!
עכשיו אני נמצא בlower ascent עם מלאי שיקויים סביר, והולך להישאר שם עד שהם ייגמרו לי... D:

למעלה