ה"י 31/07 שוטו
מ מאור כהן1 New member 31/7/07 #2 בנדיט 93%../images/Emo178.gif אני מנסה להכנס לפיקיו וכל הזמן מפספסים=/.
B blink282 New member 31/7/07 #4 רמה42 73% אני עושה מלא פיקיו תמיד אני עוזב באמצע כי אניצריך ללכת ואני לא מספיק לעלות רמה
G Giallorossi New member 31/7/07 #5 נצל"ש: יש פה מישהו מסקניה? שרוצה לעשות איתי PQים? את כל הזמן נופל על נובים שתוקעים את כל הPQ . השם שלי: KingDavid3
נצל"ש: יש פה מישהו מסקניה? שרוצה לעשות איתי PQים? את כל הזמן נופל על נובים שתוקעים את כל הPQ . השם שלי: KingDavid3
S Shira XD New member 31/7/07 #6 אניי ../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif MissShiky ישלך אותו בבאדי.
M miss_t New member 1/8/07 #26 אני אוהבת את הסקיל הזה במיוחד בגלל שהוא מוריד איזה שליש מה HP ואני מקבלת אקספי על ריפוי
מ מאור כהן1 New member 31/7/07 #9 בעע... נבהלתי חשבתי הוא מת באמת..חס וחלילה... לא נורא...אתה עולה את זה צ'יק צ'ק. ואחלה סקיללללל
M MR Lordi New member 31/7/07 #12 מתתי!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif שונא תמנונים המשחק נתקע לי העליתי HP ואז נגמר הHB ומתתי 0%
G galfi New member 31/7/07 #10 רמה 35 עם הקוסמת.. עשיתי היום פעם ראשונה pq לודי היה כיף D: למרות שלא עשינו את הבוס.. קיבלתי 40% מפיקיו אחד
רמה 35 עם הקוסמת.. עשיתי היום פעם ראשונה pq לודי היה כיף D: למרות שלא עשינו את הבוס.. קיבלתי 40% מפיקיו אחד
O One Minute New member 1/8/07 #13 ראיתי אותך בעיר החדשה../images/Emo205.gif מנטידה, עשיתי לך וויספר שאני מתפוז ומופתע לראות אותך כאן מול העיניים שלי וברחת כי חשבת שאני אבקש כסף או משהו?XDDD. סתם, תזמיני אותי
ראיתי אותך בעיר החדשה../images/Emo205.gif מנטידה, עשיתי לך וויספר שאני מתפוז ומופתע לראות אותך כאן מול העיניים שלי וברחת כי חשבת שאני אבקש כסף או משהו?XDDD. סתם, תזמיני אותי
ל לה קרמריה New member 1/8/07 #16 נראה לי שאני יודעת על מה אתה מדבר קיבלתי את ההודעה בשניה שלחצתי על להתנתק ולא הספקתי לקרוא, גם לא ראיתי מי שלח. ולמה להיות מופתע, עיר חדשה זה מעניין. מה הניק שלך?
נראה לי שאני יודעת על מה אתה מדבר קיבלתי את ההודעה בשניה שלחצתי על להתנתק ולא הספקתי לקרוא, גם לא ראיתי מי שלח. ולמה להיות מופתע, עיר חדשה זה מעניין. מה הניק שלך?
O One Minute New member 1/8/07 #21 סליחה../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif חשבתי שהתנתקת כי חשבת שאני אבוא לבקש כסף. UniqeMagic זה הניק שלי.
סליחה../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif חשבתי שהתנתקת כי חשבת שאני אבוא לבקש כסף. UniqeMagic זה הניק שלי.
L LaChicaDeLasNovelas New member 1/8/07 #15 רמה 25 סוף סוף../images/Emo178.gif קיבינימט עם החזירים האלה הורגים אלף מהם ובקושי ראש חזיר אחד ועוד חסרי לי 8 אמרתי יאלה נקנה... אבל ברגע שאחד מציע לי 10 ראשים במחיר של 5K ללאחד זה מוגזם כמה הם שווים גם ככה
רמה 25 סוף סוף../images/Emo178.gif קיבינימט עם החזירים האלה הורגים אלף מהם ובקושי ראש חזיר אחד ועוד חסרי לי 8 אמרתי יאלה נקנה... אבל ברגע שאחד מציע לי 10 ראשים במחיר של 5K ללאחד זה מוגזם כמה הם שווים גם ככה