ה"י 30.1.2012

btekx

New member
ה"י 30.1.2012

רציתי לפתוח של יום ראשון אבל יש רק שעה לחצות... אז זה נחשב גם ליום ראשון וליום שני...

btekx

New member
תנחשו מי עלה היום לרמה 179? ולא 180?

צדקתם, מכונאי עלה היום 2 רמות!! אחד בLHC כדי להשלים את 70% השאר ואחד עם שיוקי מעלה רמה! חוץ מזה תפסתי לי את פאפ, בוס השעון, כעת הוא משרת שלי ועבד שלי, החלטתי לקרוא לו "חבל על זמן" (על פי שאני לא ידעתי איך כותבים באנגלית אז השארת שמו מקורי...) מחר אקבל את 12 אמבלסים האחרון לארנק שוב... (5 אמבלס כרגיל מקווסט ו7 שהגעתי ל2500 נק'...) אררררררררררררררר

מזל טוב אלעד !

ואהבתי את הרעיון שלך לפאמיליאר של פאפ ! אין באנגלית בטוי "חבל על הזמן". זה סלנג ישראלי.....

מצבניק

New member
דווקא יש...

לפחות באנגליה. Time Is Money. רציתי לקרוא לדימון ככה אבל כמובן... נוב רמה 5 משנת 2006 לקח את זה כבר :-\

killer97

New member

המשמעות שלו יותר דומה ל"זמן=כסף" מאשר ל"חבל על הזמן"

miss_t

New member
כל הכבוד!!

אתה מתקדם! יש סקילים חדשים ברמה 180? וגם - מאיזה קווסט אתה מקבל 5 אמבלסים?

btekx

New member
אין סקיל חדשים אלא ממקסים אלו

עוד נק' אחד לMW אלא אם יש לי ספר 30 שפועל... ללמקס את חיזוק לווינים (עוד כ6 נק') למקס טיטאן רובוט (שהורג 15 מפלצות ועושה לאג) שלם!! (יש לי רק נק' אחד) ועוד סקיל מקווסט שקשור להריגה פיאנוס... בקשר לאמבלסים אם הגעת ל100 נק' - אמבלס אחד אם הגעת ל500 נק' - 3 אמבלס אם שיחקת 5 פעמים ביום בPVP - אמבלס אחד בסך 5 אמבלסים...

הקוסמת שלי עלתה ל 192

וכבר 30 % אולי 40 % אולי 50 % .... ככה זה שמלצ'לצ'ים בטירה.... עם ניסיון כפול 3..... ביקשו מתנדב ללצ'לץ' והיתה בי רוח התנדבות.....
נקסון ממש התחרפנו עם השבוע ניסיון כפול 3..... יש בסקניה היום 300 דרגה 200 חדשים !!! המסך שלנו אדום מהמתנות של הקאש שופ וכחול מעליות לדרגה 200.....

אבישי ר

New member
השגתי 30 אמבלמים

והלכתי לקנות את כל המצרכים לריזינג סאן רינג... לקח לי יותר משעתיים למצוא שתי wisdom crystals בלי לחשוב, כמו מטומטם שכחתי שצריך אמבלמים והשתמשתי במתכון שהיה לי אצל דמות אחרת במקום הדמון סלייר.... בגלל זה נאלצתי לקנות עוד מתכון ב 20 מיל :\ הלך לי כמעט כל המסוס שהיו לי בגלל הטיפשות שלי ועכשיו ילכו עוד יותר בגלל שאני גם צריך לעלות את הרמות של האקססורי קרפטינג בדמון סלייר לצערי אני חייב לפתוח חנות היום ולמכור את כל הספרים שיש לי לילה טוב לכולם

אבישי ר

New member
אה ושכחתי לשאול

מאיפה ניתן להשיג superior item crystals? כמה הם עולות בשוק?

btekx

New member
צריך להפוך בגדי/נשק רמה 130 ומעלה

לקריסטלים, אפשר בגדי מרמה 100 עד 120 אבל זה נדיר... עולה רוב 15M-20M

btekx

New member
לדעתי עדיף שתאסוף בגדי/נשק רמה 100-120

זה לא נדיר אלא נפוץ, פארק מונסטר רמה 120+, מפלצות רמה 90+, פרסים ועוד... תראה שתיק שלך ממלא בציוד רמה 100+... אז תהפוך הכול לקריסטלים ואולי נדיר יוצא סופר קריסטלים עשיתי כאלו בשביל ליצור אנדריוד (ביצה זהב) צריך 5 קריסטלים, לקח לי שבוע... ממוצע 1 בתוך 10 יוצא סופר קריסטלים, (שאר קריסטלים רגילים...)

צ ל י ל 8

New member
די נדיר שיוצא קריסטל כזה

אני בזבזתי את כל מה שהיה לי על האנדרואיד שלי... כמו שאלעד כתב, נסה לפרק חפצים לרמות 100+ אני רואה שבסוף השגת את המתכון של הטבעת... ?

הדימון סלייר שלי בערך בת שבועיים

וכבר יש לי 20 סופריור קרוסטל עליה מפירוק של חפצים.... ואני מזכירה ש 10 ימים לא הוצאתי את האף מהטירה....והיא בכלל לא יכולה עדיין לפרק חפצים לדרגה 120 + זה אומר שבערך בשבוע השגתי 20 אבנים כאילו מפירוק של חפצים מהמנסטר פארק לדרגות 100 ו 110...... זה לא כל כך נדיר....

צ ל י ל 8

New member
אני יכולה להעיד שפירקתי מלא חפצים ויצאה לי

הנשמה עד שיצא לי משהו.

למעלה