ה"י 3.3.07

../images/Emo87.gif לבל 18 סופסוף.

יש שני דברים שצריך עזרה בהם. 1. הסקילים. מה להעלות? כי במאמרים בפורום לא כתוב כלום ודילגו על 18-21. 2. מי בשרת של BERA ובא לו לתת לי 40 צמידים מהפטריות הזומביות?
פשוט אני לא מספיק חזק לשלב הזה...

ToryMaster

New member
לדעתי

אלא אם יש לך איזה פלדין (
) שיציל אותך, אם יש קווסטים שדורשים ממך לכסח מפלצות שחזקות מדי בשבילך, פשוט תחכה לרמה גבוהה יותר. תזכיר לי באיזה מקצוע בחרת?

קוסם../images/Emo87.gif

ואני צריך את הקווסט הזה כדי לגמור עם התרופה המפגרת של מאיה.

ToryMaster

New member
אעאעאע

אבל למה לדבר לא יפה? אתה לא ממהר לשום מקום, תכל'ס, נכון? אז קח את הזמן, אל תרוץ עם קווסטים שקשים לך מדי. ועכשיו כשאני קוראת את המאמר, באמת חסרים הקטעים האלו, דירטי ספיריט למעבר ארבע בבקשה, יש לנו בעיית מלאי.

סליחה על הדיבור הלא יפה../images/Emo87.gif

יצונזר
הממ MISS T הסבירה לי שברמות האלה אסור להעלות כלום או משהו בנוסח

miss_t

New member
"אסור"? חחח פשוט עדיף לא להעלות

כדי לחסוך ביזבוז כסף (שנובע משימוש בMP) ככל שמעלים את הסקיל הוא מבזבז יותר MP. עדיף לא להעלות ברמות האלו בסקילים (מכיוון שאין לך כסף / דמות תומכת) ולחכות לרמה 21 - להעלות הכל בבת אחד ולהיות חזק בPQ.

miss_t

New member
לא כל כך הרבה. עדיף שיוריד לך מעט

מאשר יותר הרבה ממה שכבר מוריד לך

../images/Emo87.gif ככה

ספיר הנחמדה עד מאוד עזרה לי להשלים את התרופה. זה פשוט מסע ייסורים~_~ לא הייתי ממליץ על הקווסט הארוך הזה למתחיל. (לייק- נובז.) עכשיו מתעמק בקווסט של 99 הפטריות הירוקות. אח"כ... נראה לי נלך עם ספיר מחר ללודיבריום לעזור לנמי הטיפשה למצוא את אבא'לה שלה. נראה. חוצמזה- חצי רמה כבר עברתי. וזה אחרי 524352354231 המיתות שלי היום שהורידו מהEXP. הקווסט של הפטריות עוזר לי להתקדם הלאה^_^. שלב 18+19 הם שלבים כל כך תקועים. באמא'שלי.

morosh1234

New member
תחכה לשלב 23

אתה תהייה כ"כ חזק שאפילו לא תזכור שהיה לך קשה בהתחלה
אמ, לא כדאי לך ללכת ללודיבריום. בזבוז של 10K בערך, עדיף שתשמור את זה לשלבים גבוהים יותר.

למעלה