ה"י 3.10

tomyoyo

New member
הצעה שלי תחכה אחרי הפאץ' הבא המחירים ירדו

ירדו בטירוף אם יוצאת SHAWA או איך שלא קוראים לזה. מעריכים ש8 אטק WG יעלה בסביבות 5M והרבה מחירים ירדו.

לבל 53../images/Emo87.gif

עם קצת עבודה קשה אגיע ל55 עד יום ראשון. כולל.
.

התקדמות נחמדה...

לפתחו כמה אפשרויות וכאלה... תמונה עדכנית. רמה 15, 3.05% . הדמות נראת כמו ערבוביה... לא מספיק dex לכובע, עדיין משפרים את הסקילים של הקשת, עד שתהיה מספק חזקה שאני יתחיל באמת להרוג מפלצות. ביינתיים משתמש במקלות, חרבות וגרזנים.

XxTherionxX

New member
יום משעמם...

62% עם הרנג'ר... ומרוב שיעמום החלטתי לפתוח דמות בעולם החדש... ממש מאכזב לגלות כמה האקרים יש שם.... קיצר יש לי שם עכשיו ארצ'ר רמה 13.... -_- ועדיין משעמם לי... אני הולכת למצוא לעצמי קצת חיים... (הסבתא של הפורום מתחילה לעלות עובש מלשחק מייפל )

XxTherionxX

New member
ואיך שכחתי..

בחילזון השני שהרגתי... (מהכחולים) קיבלתי מגילה 100% MP FOR CAPE ו 2 דקות אחר כך THIEF GLOVE לרמה 15.... ומלא חרבות...

miss_t

New member
סבתוש, תגידי........מה עם בוב../images/Emo60.gif../images/Emo35.gif

הצלחת לסגור את המשימה עם החלזון BOB? או מישהו אחר הצליח? מצאתי אותו, הremeber לקח לי אותו אז מצאתי אחד אחר ואני לא יכולה לעשות כלום Jay אמר לי לדבר עם gwin, עם הקוסם של העבודה לקוסמים,עם bruse ועם הremeber דיברתי עם כולם והוא לא רוצה לסיים את המשימה מה עושים?

l a h a v100

New member
נראה לי שאת צריכה להביא לו קונכייה רגילהXD

ואז הוא יקח אותה במקום את ההיא.. רשמתי מה שזכרתי שקראתי איפשהו
בכ"א לא עשיתי את המשימה הזו.. אז מצטער אם יצאתי נוב

miss_t

New member
עשיתי את זה. הוא לקח את הקונכייה

המזויפת כביכול ונשאר לי אצלי הקונכייה של בוב- ועדיין אני לא יכולה לעשות כלום. המשימה לא נסגרת... מוזר

XxTherionxX

New member
האמת שהשחקנית שלי עכשיו במערה...

הלכתי לחפש שוב אבל הייתי עייפה והלכתי לישון... והיום לא נכנסתי לשחק.. אבל פתאום יש לי חשק... אז אני הולכת עכשיו

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif רמה 62 ../images/Emo9.gif

סופסוף.
לקח לי מלא זמן. עוד 8 רמות.

למעלה