ה"י 3 במאי 2011

אה, ומקססתי את כל הסקילים

עפ"י הבילד של אסף...
אבל נותרו לי עוד 5 רמות שיש לי להעלות בהן סקילים, אז מה שנשאר לי אני אשים בMP Eater, כי Slow זה בהחלט לא סקיל חשוב...

מ י ל ר

New member
כמובן ב-MP Eater!!

אבל על פי מה שניר אמר לי, בכאוס פאץ' הסקיל מתבטל, ככה שאם בזכות הסקיל את תחסכי בשיקויי MP, זה יגמר. אני ממש לא יודע למה להם להוריד את הסקיל האדיר הזה, יהיה מוזר להשתמש שוב בשיקויי MP ברגיל.. SO LAME

בכ"מ, אני לא אשים עכשיו את הנק' בסלואו

דיברתי היום עם 2 קוסמי אש-רעל שהיו איתי על ספינה-אחד בתחילת עבודה שניה והשניה ברמה 150 בערך...דיברנו על סקילים כלשהם וגם היא אמרה לי שהסקיל הולך להתבטל...טיפשי...
בכ"מ, אני לא אשים את הנק' על סלואו כי זה לא שימושי בעליל.

מ י ל ר

New member
אבל - כמו שאמרתי

הדמות מתחזקת בכאוס, ככה שלא נורא שהלך האמפי-איטר-הסקיל-האדיר-שחוסך-שיקויים-והוא-פסיבי-בנוסף-להכול

MomerS

New member
../images/Emo46.gifאויי איזה קללה מעצבנת

שונא אותה היא הקללה ההכי מרגיזה

לא...../images/Emo6.gif

הייתי אמורה לטייל לי עכשיו עם השכבה בעיר העתיקה בירושלים כי טוענים שיש לזה קשר לתעודות זהות שלנו או אנאערף...אבל לא מתאים לי לצאת לטיול ב6 וחצי בבוקר ולחזור ב21:00...
אז נשארתי בבית. ותודה.

מצבניק

New member
אני לא מאמין!!!!

אני בדיוק פגשתי את הכתה שלך בעיר העתיקה!!! אני מורה פה... תלמיד חוצפן מהכתה שלך גנב תכשיט מהחנות P: ברצינות! חבל שלא באת -_-

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואו אתה רציני?!?!?!?!
אל תגיד להם כלום עליי הם חושבים שאני סובלת מכאבי שיניים ובדרך לטיפול שורש.
סתם. אבל באמת אמרתי את זה כדי שלא יענישו אותי.
אבל אני לא בטוחה שזה מהכיתה שלי כי עכשיו אני קוראת מה כתוב לנו ברשימת טיולים ואנחנו היינו אמורים להיות בארמון הנציב-בתצפית לעבר העיר העתיקה ולא בתוך העיר...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|GOGOGO!

הרמות שממש לפני העבודה הבאה הן הרמות הכי מתסכלות בעולם... תמיד. יאלה רמה 70..;]

../images/Emo24.gif

אני מתה כבר לסיים עם עבודה שניה! ...אולי אני ארגיש קצת פחות נובית.

מצבניק

New member
ואני מה? עז?!

אז מה אם לא הצלחתי להיכנס -_- :) סתם עכשיו אני יכול להיכנס, אבל נשאר לי את הקוואסט המכוער של הממותות (איך שלא כותבים את זה ~_~) אבל אני כבר יכול להיכנס. היום בערב אני אבוא.

אם תצטרך עזרה, אני אשמח לבוא ולעזור. ../images/Emo9.gif

בקווסט של הממוטות. ובהריגה של הבוס גם.
בערב אני מקווה כבר לסיים לעלות לרמה 68 ויהיה לי מלא זמן פנוי.

למעלה