ה"י 3 במאי 2011

רכישה אחרונה שלי

כל יום (כמעט) אני הולכת עם קבוצה קבועה להרוג את VAN LEON. לא תמיד זה ראן מוצלח אבל לרוב זה כן. כל אריה מפיל מטבע ועם 3 מטבעות אפשר להכין כפפות. הכפפות הן פר עבודה (JOB) וצריך לקבל הזמנה מראש עבורן. דרך אגב אני מוכרת כפפות VL בסקניה ב 600 מיליון למעוניין.....
בכסף ממכירת הכפפות אנחנו מתחלקים. (זה לא יוצא כל כך הרבה כסף.... אבל אני הולכת בשביל הגיוון והכייף). החלטתי לרכוש מהקבוצה שלי כפפות כאלו. הורידו לי את מחיר ההשתתפות שלי..... שמתי עליהן פוטנציאל. (יש לי תקופה נחס בימים האחרונים..... פחדתי שיתפוצצות לי) ויצא 2 שורות. עכשיו אני מתכוונת להכין מהן כפפות 27 ATT - מה שמיוחד בכפפות האלו זה שיש להן 2 סלוטים נוספים מלכל כפפה אחרת במשחק..... עם SE ו % STR...... מכיוון שיש לי כפפות מצויינות בנתיים, אני מתכוונת לעבוד עליהן לאט לאט. יש לי 13 וגה של 30 % . אם החרב שלי תהיה מזליסטית (זו חרב עקשנית מאד בנתיים - אתמול הפסדתי 850 מיליון כי נכשלתי בסקרול) אני אנסה לסרקל גם את הכפפות. לגבי השורות - שמתי לב שבכפפות זה לא משנה כל כך. כי ברגע שמגיעים ל SE..... לא ממש ממשיכים. אני רוצה SE + % STR וזה יהיה לי מעולה. כבר יצא לי את זה על כפפות עם 2 שורות..... או שאחכה לקוביה שמשנה את מספר השורות..... עוד לא החלטתי.

GינGית

New member
טוב את יודעת שתמיד יש לי שאלות

למה את מתכוונת שצריך לקבל הזמנה מראש עבורן? ראית את הסטאטים עם יש לך 6 פריטים מהחתול הזה?

אין סיכוי שיהיו לי 6 חפצים מהחתלתול ../images/Emo10.gif

ואכן, מי שיהיה לו סט שלם ירוויח בענק ! ולא קניתי שרשרת מקסנדרה. ההוביס בליפרי זרקו לי אותה. כמעט כל המובים בליפרי זורקים כזה. אין לי כל כך מה לעשות עם זה אבל זו לא שרשרת לניסיון. יש עליה + 2 STR + 2 DEX ו 7 % HP. ולגבי ה EXP PEDANT - בטח ששווה.

../images/Emo45.gif...אם יש עודף של טוקנים-שווה לקנות.

אם אין-חבל לבזבז על זה מאשר משהו שאפשר לעשות ממנו כסף...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|הממ..

אני חוסכת למגן לגנבים [בתקווה לסקרל אותו בעתיד אומשו..:) נכון לעכשיו יש לי 12 מטבעות.
אם אני אצליח אני רוצה להשיג גם מגילה ורודה כלשהי ולמכור אותה עוד חצי שנה ככה..:)

מ י ל ר

New member
המגילה הוורודה הזאת היא לא כמו~

הוורודות הרגילות. של היומולדת של מייפל זה מגילה אם סיכויים של 20%, ואם לא החפץ מתפוצץ. מגילה ורודה מקורית זה 50% הצלחה ואם לא אז לא קורה כלום לחפץ.

Hasselblad

New member
סורי שרק עכשיו אני מגיבה

אבל בהחלט כפפה מעולה!!! מחכה לראות אותה כשתסיימי לסקרל אותה! בהצלחה

../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

(כדי שיהיה לי הרבה מה לקרוא כשאחזור מהעבודה
)
מה אתם קונים, בחנויות המיוחדות, עבור מטבעות הכסף של האיוונט?

GינGית

New member
אני בינתיים אוספת , אני חושבת לקנות את

השרשרת של ה-XP לסיגנוסית שלי אולי סוף סוף אני אסיים אותה זה כדאי? אני רואה בתמונה שלך שקנית שרשרת? למה?

miss_t

New member
אני לא יודעת איך להשיג את מטבעות

אבל האם יש שם משהו טובלקוסמים אשמח לדעת עליו

אני חוסכת למגן לקוסמים...

יש לי בינתיים 7 מטבעות [5 רק מהמייפל קלו לרמה 64!
אני חייבת להשיג עוד נשקים לרמה 64...]

עליתי אתמול 2 רמות ל65. ../images/Emo9.gif

בכללי היה לי אתמול יום ממש מעולה במשחק...
היה לי ממש מעצבן ואיטי לעלות את 2 הרמות מ63 ל65, הEXP כבר לא מתאים לי, אבל המשכתי עד 65, ומפה אני אעבור למפות אחרות...
ובלילה היה לי משעמם אז הלכתי להרוג את אלייזה ונפל לי ממנה Maple Claw לפיראט, רמה 64...
יותר מאוחר סיוון ואסף [המקסימים!
] באו איתי למפה של הבוס של Chryse ושיגעתי להם את השכל 3 פעמים עד שהשגתי את הקופסה של הקוסמים...
ובסוף יצא לי מהקופסה 2 Magic Pots.....
אז מצטערת ששיגעתי לכם את השכל ומלאמלא תודה!
וסיוון, אם את עדיין בעניין, היום אני מתחילה את הקווסטים של הזאקום...

Xerxex../images/Emo26.gif

או איך שלא קוראים לו. הבעיה היא, שלחצתי כמה -וכמה- פעמים על ScrLk וזו התמונה היחידה שיצאה לי משם...בזמן הקללה המוזרה שהוא עושה...
אבל עדיף לא לראות אותו, הוא גם ככה מכוער.

למעלה