ה"י 29.8.08

הטיZרית

New member
ה"י 29.8.08

בסימן עצבים גבוהיםםםםם............ ERRRRR היום החלטתי בין לבין בעבודה בהפסקות הקצרות לקפץ לי בויקינגים... לנסות להגיע לפחות ל 70% ומה קרה?? מ 44% עליתי ל 55% נהרגתי.... ירדתי ל 45% חזרתי לויקינגים... עליתי ל 60% נהרגתי ובוף!! 51% סיימתי לעבוד ב 8 בערב.... חרשתי וחרשתי.... 69.96% ומה קרה אז???? ברור... נו........................... איך לא........................ נהרגתי....... 64% ובקריזה על המייפל..... לקחתי סיגריה ואני נוטשת את המשחק עד מחר.... נעבור להרוג מפלצות נוביות.... יהייה בסדר... שב"ש

הטיZרית

New member
ושאלה...

מה קובע כמה % יורד כשמתים?? שמתי לב שזה ממש לא קבוע אצלי.... פעם 10% פעם 9% פעם 5%..............היו לי פעמים של 7%......

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אאל"ט, הluk קובע..

לי יורד בערך 5 וחצי אחוז.. אני יודע שלוחמים יורד להם 10 אחוז, אני חושב שגם ככה קשתים משום שאין להם luk.. אני כמעט בטוח שתמיד יורד לך 10%, אולי פשוט לא חישבת טוב..

פעם אמרו שהLUK../images/Emo118.gif

אבל אני בספק / לא הבנתי מה הסבירו שם. אני שם לב שלקשתים ולוחמים יורד הכי הרבה % ממוות ולגנבים וקוסמים פחות.. אז זה מתאים לסיבה הנ"ל, אבל אני לא בטוח..

אאל"ט גם:

לדעתי לפני סוג המפלצת, כל מפלצת מורידה משהו אחר.[בדר"כ זה 5%] [אאל"ט]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|כן זה תלוי!

בגנבת שלי ז"ל בגלל הלאק הגבוהה בדרך כלל כשמתי לא ירדו יותר מ2%!

spongbob

New member
../images/Emo110.gif באמת!? עד כדי כך!?

אני זוכר שמישהו שהוא סין אמר לי שגם לו יורד 5 אחוז, כמוני.. אולי הוא היה לאק לס XDDDD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|כן עד כדי כך..:)

המממאין לי מושג למה ירד לו כמוך..XD אבל ככל הידועלי בממוצע-שחקניםעם LUK גבוהה מקבליםירידה הרבה יותר קטנה באחוזים כשהם מתים,מאשר שאר העבודות..:)

D amaged R oses

New member
חברה שלי אמרה לי

שזה תלוי במפלצת שהרגה אותך ככל שהדמג' שקיבלת גבוה יותר האחוזים שיורדים לך גבוהים יותר

זה לא מדויק

תמיד יורדים אותם מספר אחוזים כשמתים. זה תלוי LUK. רוב הבוסים, שכשמתים מהם יורד רק 1% . (לא כולל הדג למשל- PIANUS)

spongbob

New member
../images/Emo110.gif רק בוסים מזומנים

כגון זאקום בארלוג וכולי.. פיאנוס הוא לא מזומן..

spongbob

New member
../images/Emo110.gif יאו כמוני!

אני עומד על 90 אחוז וכל שניה מת! ראבק! עכשיו אני על 91 אחוז, עברתי את הרף הזה.. שמתם לב, שכל רמה תמיד יש איזשהוא רק של אחוזים שתמיד אתם מתים בו? לי פעם קרה שזה היה אחוז 85 וכל שנייה מתתי, לקח לי יומיים לעלות מ 85 אחוז.. בקשר לויקינגים, יש המון המון מקומות בטוחים, למה את לא משתמשת בהם? שאת על מקומות בטוחים הסיכויי שתמותי הוא קלוש נורא! נראה לי שקשתים הכי עדיף להם בספוט הכי נמוך כזה שמתחתייך יש את הויקינגים וריצפה ומהצדדים יש לך גם ויקינגים. ועוד משהו, עזבי ת'סיגריות

spongbob

New member
../images/Emo110.gif דאמיט! מתתי שוב..

87.53%.. נראה לי ככה אני יעלה אחוזים.. יעלה 10 אחוז ירד 5...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עוד פעם נהרגתי..

85%... אני הולך עכשיו לויקינגים, נקווה לטוב.. נמאס לי מהעכבישים החראות האלה בNLC... טוחנים שיקויים וכל שנייה הורגים אותי..

הטיZרית

New member
כי... בסקניה...

אין אנשים בויקינגים.... ואני צריכה לעשות את כל המפה.... אז אני מסתובבת ועושה שיהיו הרבה למטה... ואז רוצחת למטה בהמונים
מה שמעצבן זה שאני תמיד מתפגרת אחרי שהשגתי 10 עד 15 % ואז חצי או יותר מזה הולכים לכל הרוחות

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אני בברה עוד יותר ריק..

כאילו ריק יותר יחסית לסקניה, אבל אני יודע שלי, קוסם קרח יש מלא מלא מקומות בטוחים, בקשר לקשתים, לא נראה לי שיש ממש הרבה.. אולי תנסי מקומות אימון אחרים? אפשר לנסות גוביס.. מנסיון שלי בפארטי עם קשתים בגוביס- הם ממש תותחים! אולי תמנונים באקווה? Phantom Watch [רגישים לאש, ואת קשתית ויש לך מתקפת אש לא?] או אם את מרגישה שאת יכולה תנסי Grim.. יש המון מקומות אימון, אפשר לשלב ואם רואים שלא הולך במקום אחד, עוזבים! לא צריך להתעצבן
זהו נגמרה המגילה

הטיZרית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מה זה גרים? ואיפה הם נמצצאים? פעם נכנסתי בטעות לאיזה מפה עם פירטים בצבע ירוק.... יש למישהו מושג איפה זה?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אוקיי

את נכנסת להיידן סטריס איפה שהפיראטים הכחולים.. אל הגרימס תגיעי בצדרך הבאה: נכון אחרי השעונים הסגולים וכל המפלצות הנוביות יש לך מפה ענקית בלי שום מפלצת ויש לך מלא מקום ליפול? במקום הזה יש שני יציאות למפות שונות, אחד ימין והשני שמאל, השמאלי מגיע לויקינגים. את צריכה את הימיני. תמשי לרדת תעברי את הTD.. עד שתגיעי לגרימס, בגרימס יש ל מפה נסתרת של הפאנטום ואטצ', אלייה אני לא יועד להגיע, תטרכי לבדוק בהיידן סטרייט

למעלה