ה"י 28.7-29.7

ווינגז

New member
ה"י 28.7-29.7

[רק בגלל שזה התחבר] בקצרה כי יש צבא מחר - סיימתי קווסט מעצבן ב-Ariant, ספיר מלכה, אח של ספיר מקסים (תודה!). ספיר ואני התאמנו קצת בזומבים, חבל רק שמתתי בדרך פעם אחת בגלל לאגים (השלמתי את האחוזים ויותר, בכל אופן). אני לחלוטין לא יעילה והכל, אבל עזרנו לאיזה בחור להשיג שיני זהב. עכשיו אני הולכת לישון, יאי. ספיר - המון תודה על הכל.

IceFairy

New member
98% לבישופ.. ../images/Emo9.gif

דיווחים בהמשך

מזל טוב לבישופ ../images/Emo70.gif

אני מקנאה... אני רק ברמה 104
נא לספק חוויות, מה מעלים בסקילים, איך משיגים את הג'נסיס.. הכל

IceFairy

New member
ג'נסיס משיגים ב-HTPQ

והאמת, וואו, לא תאמינו, עדיין לא קראתי חצי דבר על עבודה רביעית, למזלי, יש לי את בן זוגי שמנחה אותי צעד אחר צעד, והגילד המקסים שלי שרובם שם עבודה רביעית, ועוד חברה יקרה שאנחנו הולכות צעד אחר צעד יחד באותה רמה ואותם אחוזים כדי לעשות את ה-HTPQ יחד, רק שהיא תהיה HERO ואני בישופ. אני במצב רוח טוב כעת, הייתי בפאפ בפארטי אחד בלבד, ותוך פחות מ4 דקות חיסלו אותו, כל כך נהנתי מהפארטי הזה. זהו, עבודה קשה מחכה לי היום, אבל המון תודה על הברכות, כמובן שאספק את כל המידע, בדיוק כפי שהעלתי לכאן את הבילד שלי לפריסט (רק שלא כל כך נתנו לי קרדיט עליו =\)

למה לא נתנו לך קרדיט על הבילד?

היה שרשור שלם בנושא
אני אמח לדעת פרטים לגבי בישופ-איך כמה ולמה....

IceFairy

New member
לא יודעת, אבל הבילד שהועלה בשרשור היה שלי

מתוך ההסבר שלי ואף אחד אפילו לא טרח לציין שזה בילד שלי, אבל לא נורא, העיקר שזה תורם ועוזר.

IceFairy

New member
אגב, הבילד שלי נכון לרמה האחרונה של פריסט..

ER - מקס SR - מקס דיספל - מקס MYSTIC DOOR - מקס HS - מקס DOOM - ממש סקיל מיותר לכל הדעות המקצועיות, לכן רק 3 נקודות שמתי שם דרקון - 22 נקודות, אגב, חובה 15 בכדי להשיג את הבהמוט לעבודה רביעית, אך מאחר ולא היה לי כבר מה לעשות עם הנקודות הנותרות, העדפתי לשים אותן על הדרקון ולא על הדום המיותר כל כך. זהו, זה הבילד שלי, ולכל דעות הבישופים, הבילד שלי מעולה

רגע אחד...

אז העלת את הדלת למקסימום במקום להעלות את הקרדון למקסימום? לכמה זמן נשארת הדלת במקס? הדום נראה לי מטופש ביותר, לשים בו כמה שפחות נקודות רק בשביל הקטע... כרגע יש לי ככה: (רמה 104) דלת-1 HS-מקס ER-מקס SR-מקס DISPEL-מקס דרקון-2 (העלתי אותו ממש כעליתי עכשיו רמה) האם את ממליצה לי למקסס את הדלת במקום את הדרקון? האמתי שהדרקון לא נראה ממש יעיל בהתקפה שלו, כמה באמת השתמשת בו?

לגבי הדלת... עכשיו שאני חושבת על זה....

הרי כדי להגיע לתוך ליפרי למפות של NEWTIES או של SKELE זה באמת מטורף. הליכה כ"כ ארוכה ומסוכנת....
מיקסוס דלת יכול להיות נפלא עבור עצמי על מנת להספיק לחזור לעיר לשם מכירת חפצים ב NPC או משהו ואז לחזור למפה. מעניין אותי כמה באמת זה יעיל עבורך מיקסוס הדלת, והאם היית עושה משהו שונה מניסיון שלך עכשיו.

ועוד שאלה נורא נורא חשובה לגבי עבודה רביעית

האם אפשר לשמור נקודות SP עד לרמה 120. האם חייבים להשתמש בכל הנקודות כדי לעלות עבודה ? משום מה הבנתי שלא..

IceFairy

New member
אי אפשר לשמור נקודות לעבודה רביעית F7

גם אני שאלתי את אותה שאלה כמה פעמים, את צריכה להשתמש בכל הנקודות לפני שאת מגיעה ל-120. לכן למעשה הגעתי למצב שכבר ממש לא ידעתי איפה לשים את הנקודות והעדפתי לשים את כל הנותרות בדרקון ולא בדום הטיפשי הזה.

IceFairy

New member
לא, בשום אופן לא הייתי עושה משהו שונה, ונגעת

בדיוק בנקודה הנכונה, לפי הסבר שבישופים נתנו לי, מקסוס הדלת היא ממש נחוצה בגלל המפות העמוקות של ליפרי, למשל, אתמול הייתי בפארטי עמוק בליפרי, כמה חברי פארטי יצאו כדי לטעון מחדש שיקויים והספיקו לחזור לאותה דלת מבלי שאבזבז אבן נוספת על דלת חדשה, את יכולה להספיק לצאת ולחזור, הדלת במצב ממוקסס מספיקה ל-180 שניות שזה ה-מון! אגב, מרוב שהיו לי כל כך הרבה נקודות מיותרות, השלמתי 2 נקודות בסקיל של העבודה הראשונה שהיה חסר לי וזה ה-IMPROVE HP RECOVERY, כך שכעת כל הסקילים ממוקססים כפי שצריך. HA ממש מיותר אגב, את לא יכולה להרוג איתו כמות גדולה של מפלצות, כך שעליו יש לי רק 11 נקודות, כפי שהרוב עשו.

IceFairy

New member
הדרקון לא צריך מקסוס בכלל, והוא אגב גם לא כל

כך שימושי, הוא לא עזר לי בכלל, אולי ממש טיפה ובכלל לא השתמשתי בו כמעט, כשכן ניסיתי ראיתי שההשפעה שלו על המפלצות כל כך מזערית עד כדי תהיה אם יש בכלל השפעה, הוא נראה לי ממש שו אופ כמו הדום, אבל הנקודות עליו נחוצות לעבודה רביעית. ברגע שיש לך 15 נקודות על הדרקון, אין לך מה לדאוג, כך שמה שאת צריכה להתמקד כעת זה ראשית לשים עליו את הנקודות הנחוצות ואת תראי שישארו לך עוד נקודות מיותרות, פשוט שימי אותן על הדלת, נקודה אחת כלל אינה מספיקה, הרוב ממקססים את הדלת.

IceFairy

New member
thank you guys, love you a lot ../images/Emo23.gif

ו.. זה שאהיה בישופ, לא אומר שלא תארגן לי מסיבה כשאתה חוזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ונישוקים.

Guid

New member
עליתי לרמה 24 סופסוף,

אחרי שבוע וחצי ברמה 23, ועזרתי למישהי לצאת מסליפיוודס. מסכנה.. XD אין לי מספיק זמן למייפל T___T וזה מעצבן, כי אחי הגיע לרמה 50 כשהוא פתח את האססין שלו הרבה אחרי... נו שיהיה, העיקר שכיף לי. D:

MiRi XD

New member
ברוך השם רמה 23!!!

כדי להשלים את הפער הפיצי שהיה לי כדי לעבור רמה, עשיתי HPQ.. בסוף היה לי 98% אז התחננתי לעשות את הבונוס, ונחשו מה? על החזירים הראשונים שהרגתי, עליתי רמה.. וגם בזכות זה שהייתי בסליפיווד עם חבר טוב והגענו עד למאורה הראשונה של הדינוזאורים.. בררר.. מענין איזה עוד מפלצות מתחבאות שם....

למעלה