ה"י 28.5

P o o f i

New member
סייל זה סקיל נורא חשוב!

כל אחד יגיד לך שPR זה סקיל לא שימושי.

D amaged R oses

New member
לדעתי הוא לא ../images/Emo6.gif

15 נקודות+- נראות לי מספיק שם ואני אמקסס טלפורט

P o o f i

New member
כשתיהיי בNewties את תתחרפני בלי Seal

ובכלל, יש פעמים שזה יכול לשמור שיקויים. אני משתמשת בו על בסיס קבוע בכל מקום שאני מתאמנת בו.

icy woman

New member
זהו

שתלוי מאד איך מתאמנים. אני משתמשת בסייל רק כשאני רוצה לעלות/ לרדת ממקום למקום. יחסית אני כמעט ולא משתמשת בו- משהו כמו אחת לשעת אימון ויותר

icy woman

New member
זוהי המפה

שבה אני עולה הכי מהר באחוזים. עכשיו ברמה 150 זה בקירוב 15% חלק מהניוטיס אני הורגת במכה אחת, השאר בשתיים (גולמים וניוטיס)

FishNChips1

New member
רמה 73 D;

עליתי רמה - יאי - סוףסוף -> רמה 73
רוזי קיבלה את הקוד של החייה ו2X. אז היא נתנה לי אותו ( תודהתודה
). קיבלתי דינו וורוד. חמודה דווקא. בקיצור, התאמנתי במשך 4 שעות בוודוס (לא עושה את זה יותר בחיים
) ועליתי רמה. D; כשהגעתי לשם, הייתי רק 10%. חשבתי שאני אספיק להגיע רק ל85% או משהו.

Guid

New member
וודוס מחרפנים...

אבל הם נותנים exp מצויין, אז זה די שווה את זה... /tapuzforum/images/emo6.gif

P o o f i

New member
רמה 130 ../images/Emo99.gif

Meteor 30 עבר בהצלחה בניסיון הראשון, ועכשיו יש לי מטאור ממוקסס ו-E. wand 5.

yonVata

New member
השגתי לעצמי מייפל שילד!!!

תאכלס לא עשיתי יותר מידי - התעוררתי לקראת 24:00 - כי חברה שלי הלכה לעבוד... אממ... החלטתי לשחק במייפל - סוףסוף נפל לי מהסלימס הכחולים מייפל שילד
מישו יכול לעזור לי בנוגע לטווח מחירים? O_ם... זהו.. חוצמזה אני עדין ברמה 47... עם כמעט 50%...

D amaged R oses

New member
אצלנו[ברה]

זה בסביבות ה25מיל עכשיו לדעתי כדאי לך לחכות אחרי האיוונט, יהיה שווה הרבה יותר.. בכלל, לדעתי כדאי לשדרג לשילד של קוסם [תקווה לקבל 2/3 אינט] ולמכור אחרי האיוונט.. כי אחר כך לא יהיה דרך להשיג אותם, רק עכשיו אפשר לשדרג דרך האדמינסטורטרית ואח"כ לא תהיה דרך.. סימן שיהיה "מחסור" בשילדים =המחירים יעלו.

yonVata

New member
בסוף מכרתי...

ב25מיל... באמת חשבתי לחכות עםזה עד אחרי האיוונט - אבל מצד שני אני מאוד צריך את הכסף כי לא היה לי כמעט שומדבר אז... חוצמזה שגם הבנתי שהסאטוסים של המגן היו מתחת לממוצא :-\ בכל מקרה תודה על העצה
סתם תהיה - יש למישו מושג כמה יהיה שווה סתם מייפל שילד אחרי האיוונט?

D amaged R oses

New member
אי אפשר לדעת

זה משהו שהמחיר שלו משתנה כלכך הרבה! ואין קשר לסטאטים של שילד אם מי שקנה את זה אמר לך "גם ככה זה מתחת לממוצע" הוא סתם עבד עלייך לדיפנס אין שום קשר וזה ממש לא משמעותי, כמו שסיון אמרה, חשוב הסלוטים, מסקרקלים אותם באטק ו/או סטאטים [אינט, לאק וכו'.] וגם ככה כל מי שקונה משדרג.. ככה שזה בכלל לא קשור לסטאטים!

Don Nirtin

New member
אפשר אינפו על זה?../images/Emo87.gif

יש לי שילד קוסמים חביב כזה (החדש והמשודרג).

למעלה