ה"י 28.5

D amaged R oses

New member
עדיין 111

עם 80% אני אנסה היום לעלות ל112 קניתי גם קאש מהמבצע של ה99 למרות שיש לי NX [חוץ מבגד, אבל יש לי ציוד] ופשוט התאהבתי בזה! החולצה לא כלכך יקרה ואני אנסה לקנות קאש בקרוב ואקנה אותה D; הכובע לא ממש זול, ואני גם לא סגורה עליו 100%, אבל אולי גם הוא ייקנה. חבר שלי לקח אותה חולצה וכובע וזה כלכך חמוד לו! ובכלל אני בזמן האחרון מתלהבת מזוגות שנראים אותו דבר! [אבל כולל תסרוקות, עיניים, צבע שיער, צבע עיניים] ראיתי המון! וזה פשוט מהמם. היום ערב חג! [אני ממש מתרגשת כי ייצא לי לבשל הרבה ואני חולה על זה
] ומחר חברה שלי באה לישון אצלי ואנחנו יוצאים כל החברים למסעדה לחגוג 18 [במקום בשבת, יש להם המון בגרויות!] אבל נשארים עד אחרי 12, שזה עקרוני שבת ;D [ואני אקבל בגדים חדשים ליומולדת
היפהיפהוריי!]
סופשבבבבבבבבבוע!!

D amaged R oses

New member
אה וגם יש מבצע על כל הקופונים

לשיער, עיניים, פנים וכו' שלא תגידו שלא אמרתי ושוב פעם כולם עליי!!! עם אבנים >;

miss_t

New member
בנוסף- זה עבור 50 פריטים בלבד

נשמע שווה, אבל לפי דעתי חצי מייפל תהיה עם אותם בגדים ל3 חודשים הקרובים

D amaged R oses

New member
שאלה לגבי סיום הבילד שלי ;D

BOOSTER מוקסס ICE STRIKE מוקסס Element Amplification מוקסס elmement compo ימוקסס [עוד 4 נקודות] אחר כך ישארו לי 23 נקודות יש לי נקודה אחת בסיל ו2 נקודות בפרטיאל רססטינס מה כדאי לעשות איתן? חצי חצי לשני הסקילים? למקסס סיל והשאר להגנה? יש לי 15 נקודות בTS, אחרי הדיון שמישהו העלה פה, וגם איריס אמרה שלא משתמשים בTS בעבודה רביעית בכלל, אני הפסקתי להעלות בו. מה לעשות עם הנקודות? מה יותר חשוב?

D amaged R oses

New member
אה ו...

כדאי לי להשקיע 2 נקודות לטלפורט? ביגלל שהשתמשתי בעבודה שנייה לעבודה ראשונה הטלפורט שלי לא ממוקסס [18 מתוך 20] שווה למקסס? כי אם אני יעשה בוסים [ביגפוט למשל] אני לא יכולה לעבור אותו עם טלפורט... אבל בכללי, זה נראה לי חשוב

icy woman

New member
הטלפורט

לא משתנה עם העלאת הנקודות. ההבדל הוא בכמות הMP שהוא לוקח לך, לא המרחק. אצלי בסייל יש 8 נקודות- מספיק להמם למשך 16 שניות (בדקתי בשביל ניר
)וזה בהחלט מספיק לדעתי. את הTS לא אהבתי כי הוא פשוט איטי המחץ, אבל מיקססתי את ה EC שמשלב ברק וקרח. והשתמשתי בו הרבה בעבודה שלישית וגם בתחילת הרביעית עד שמיקססתי את CL. לא זוכרת כמה שמתי בפרטיאל רזיסטנס (כן ניר, אני old woman). כשאשחק- אבדוק ואגיד לך

P o o f i

New member
טלפורט ממוקסס חשוב לGPQ ולעוד כמה דברים,

ואני די בטוחה שיוסיפו עוד דברים שדורשים טלפורט ממוקסס בהמשך.

icy woman

New member
אחרי שקראתי

מה זה הפרטיאל רזיסטנס, נזכרתי שמיקססתי אותו

Don Nirtin

New member
פטריאל רסיסנטז?!../images/Emo87.gif

OMG. זה סקיל שלא צריך אותו. זה של ההתנגדות למפלצות קרח. ואני בעיקרון עם 16 נקודות בTS. מתלבט אם להפסיק שם ולעבור למקסס סייל+ בוסטר. נראה.

Don Nirtin

New member
אבל סייל זה גם סוג של הגנה.../images/Emo87.gif

דווקא הפטריאל הזה הוא מיותר כי את לא הולכת להתאמן מול מפלצות קרח.

למעלה