ה"י 28.10.10

אמממ מספר תלת ספרתי זה טוב../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

אחרי יום אחד המגעילים שהיה לי הצלחתי לשחרר מעט קיטור במייפל... הייתי בגאלופרה כמו תמיד עד שמישהו הציע לעשות פארטי ושם דאבל ומש האחוזים רק עפו להם
אז הינה עוד אחת שמצטרפת לכיוון עבודה רביעית ונפרדה מהספרה הדו ספרתית
רמה 100

yonVata

New member
אמרתי לך במשחק באיחור אבל...

מזל טוב
ובנימה אופטימית זו - עכשיו מתחיל החלק הקשה

מ י ל ר

New member
תיקנו את הבאג בבית הרדוף!!!

אספתי את כול המפתחות! ניר בא לך לעזור לי להשלים את הקווסטים במקרה? והייתי חצי שעה בסקלס, רק חצי שעה, שלא ישעמם אותי יותר מידי, אבל מצד שאני אם אני לא יעשה כלום האחוזים לא יזוזו. ניר אני רוצה את הכיסא המגניב של אוליבה... איזה יפה הוא! (ואפילו אם לא, זה כיסא)

מ י ל ר

New member
אה והבנדיט שלי התחדש בכובע חדש!

מצאתי כובע (הכובע הסגול שיש באיוונט) עם 16 לאק, רק ב-15 מיל, קניתי לבנדיט שלי, שמתי שאני אחליט להכנס חזק עם הבנדיט, הכובע זה התחלה מצויינת. (כי זאקום לא יהיה לו)

yonVata

New member
ה"י מאוחרת....

יום שישי הייתי אצל סבא וסבתא, חיברתי את הלפטופ של ואל לאינטרנט בלילה ונכנסתי למשחק, לצערי הגילד היה כמעט ריק לחלוטין, אז רק אני ובתאל דיברנו כשהיא חצי-AFK... אספתי טוקנים לכיסא, אחריזה ניסיתי לעשות כובע, הראשון יצא גרוע אחרי 3 מגילות (לא מוסיף כלום לסטאטים, ו70MP), השני יצא אחרי 2 מגילות עם +3 לאינט ולאק, ולדעתי גם STR, אבל בלי דקס (לא קריטי), אמממ... זהו, אחריזה המשכתי לאסוף טקנים, ליאור נכנס וקישקשנו קצת, כבר נהיה מאוחר אז באתי לצאת, ואז קיבלתי Life A ביציאה שלי מהיוזר, אז פתחתי את הבנדיט שלי ביוזר שלי (ולא ביוזר של המיולים), והעלתי את הסטאטים כמו שצריך הפעם
חוצמזה הגעתי לתובנה שישלי 2 טבעות אז בשביל לשים 3 טבעות זומבי אני צריך להוריד את הטבעת של החתונה

מ י ל ר

New member
אז תוריד את התחתונה, אתה תמיד יכול לשים אותה

בחזרה. אגב, אי אפשר לשים פונטציאל על טבעת זומבי.

שריתושי

New member
אתה יכול להחזיק 4 טבעות בסה"כ

כלומר, 3 זומבי ואחת חתונה. פשוט תגרור את הטבעת למקום שלה.

למעלה