ה"י שלי לסופ"ש
אתמול נכנסתי והיו לאגים נוראיים, וגם לא יכולתי לעשות APQ (נו 6 שעות), נעמה הייתה מחוברת- והצטרפתי אלייה לצייד קופים מקוללים- או שהבובות מקוללות. זה היה די מהנה, למרות הלאגים- היה לי ממש כיף, אני הרגתי- נעמה אספה- שם עלתה השיחה שלנו על wing boots. פתחתי לה דלת חזרה לעיר (לא היה מקום בETC) ואז בסביבות 1 פרשנו לישון כשחצי מהמשימה של לאסוף 1000 בובות התקדמה. דלת זה מאוד שימושי!
נעמה, סקיל הmedi שלך ! אני חושקת בו! הוא העלאה לי את ההתקפה בצורה יפה מאוד. מאוד נהנתי מזה! אני מאמינה שאם לא היו לאגים היינו מסיימות. היום התחברתי, עשיתי APQ וקיבלתי תפוח. הזמנתי את ניר להצטרף, אבל בגלל שכל הפארטי חיכו שיגיעו עוד 2 אנשים והיינו צריכים ATTKERS אז פשוט מי שהגיע הוסף לקבוצה. ניר, מצטערת- לא הבנתי שאתה בא, ובכל מקרה- אני חושבת שהצלחתי לשחד אותך
אחרי תקופה ארוכה שלא מתתי בAPQ, הצלחתי לא להבין שאין לי MG והכרוג הרג אותי בהינף יד. למזלי- זכיתי בהחייה של בישופ. BISHOPS ! I LOVE YOU! הצטרפתי ליעל במסטריה, אחרי ששאלתי אותה איך מגיעים
חשבתי שאני צריכה לנסוע לאורביס.כן, זה מה שקורה שלא יוצאים מויקטוריה
הצלחנו לסיים קווסט של הייפרגריפן! יאהואואוא! צילמתי תמונה יפה של הרכב מעניין לפראטי- קלריק פריסט ובישופ
אחרי זה גלית עשתה לי ליצ' בWS, ובאמת, זו חוויה נהדרת, הEXP באמת טס!! יותר מהר ממה שחשבתי. אחי הגדול ישב לידי ושאל אותי מה אני עושה- אז אמרתי לו שמעלים אותי רמה. בדר"כ לוקח לי הרבה זמן לעלות רמה ואז אחי (שלא משחק MS בכלל) אומר ואיי זה מהיר.... אמרתי לו כשהייתי ב80% "תראה עוד 15 דקות אני עולה רמה" וזה בהחלט מה שקרה. (בזמן שזה קרה פתרנו תרגילים בחדו"א
) עליתי רמה, חיבקתי את גלית ויצאתי... זהו לבינתיים תמונות
איזה כובע מכוער........