ה"י- 27.9

P o o f i

New member
איזה עולם קטן ../images/Emo6.gif

החלטתי לפתוח מיול בברה בגלל המשימה של ה5K NX, ובגלל שסקניה קרסה משום מה. בהתחלה כשהגעתי לאי הראשון, זה היה נראה בדיוק כמו סקניה, וכשהגעתי לאי השני ראיתי עד כמה האנשים שם הרבה יותר נחמדים. כשהתחלתי את המשימות של המתחילים פתאום הופיע עוד לוחם ושאל אם אני צריכה Party, והוא עזר לי לסיים את המשימות המעצבנות של העצים. אחר כך הוא שאל אם זאת השחקנית הראשית שלי, וכשאמרתי שיש לי עוד שחקנית בסקניה הוא שאל אם אני צריכה כסף. לא תכננתי לבקש מאנשים כסף, אבל כשהבנתי שאין לי אפשרות להעביר כסף מסקניה לברה ושאין לי דרך לממן חפצים, אמרתי לו שזה יהיה נורא נחמד, והוא הלך וקנה לי ציוד לרמה שלי. אחר כך התחלנו לדבר על ההבדל בין סקניה לברה, וכשהוא שאל 'Where are you from' הייתי בשוק שהתברר היה ששנינו מישראל. בסוף מסתבר היה שהוא זאת בעצם היא, והיא ידועה בפורום הזה בתור ליאת- Miss_T.
תודה רבהרבה על העזרה
איזה עולם קטן..
זה היה נורא מצחיק אם לא היית שואלת אותי מאיפה אני, וכשהייתי רושמת את ההתקדמות היומית מסתבר היה שלשתינו יש אותה התקדמות יומית.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמגניב לאללה ../images/Emo6.gif

אני גם פתחתי נוב כדי לזכות ב5K.. תכלס בשביל שליאת תזכה ב5K.. והדמות שפגשת היא בעצם ההבטחה שלי ל5K
כאילו אני פתחתי משתמש תחת ליאת והיא תחתיי.. אגב, ליאת אני כבר רמה 11 עם 80 אחוז כמעט.. מה איתך?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifרמה 12 ../images/Emo3.gif

תוסיפי אותי [גם רוזי וגם ליאת
] OgyShuy כן כן אני מודע שהשם מפגר ברמות XD

P o o f i

New member
זה לא שהשם שלי יותר טוב ../images/Emo6.gif

BubbleBeep, וזה רושם לי שהשם שלך לא קיים.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|XD

כמה נובים..P: גם לי יש נובית, אבל היא כבר ברמה 20..:) תכלסיש מצב שאני אשכרה אמשיך לפתח אותה, אבל זה כשיהיה לי זמן..:) אבל פתחתי גםדמות לאח העצלן שלי שלא מאמן אותה בכלל..-.-"" ודמות נוספת לעצמי כדי לנצל את ההזמנות שיש לי לחודש הזה..:) אני תוהה אםאפשר בטרייד לקנות בעזרת NX כי אז אפשר להזמין מכל דמות חדשה עוד 5.... נמ?XD

Don Nirtin

New member
18% בערך. + הודעה על מאור.../images/Emo87.gif

הצבתי לעצמי מטרה להיות עם הלפרקונים עד 50%. אז יש לי הרבה זמן לבלות איתם. יאפ. ובקשר למאור- הוא מקסים ואחלה
אל תשפטו אותו על זה שהוא לא יודע אנגלית
תשפטו אותו על זה שהוא לא מכיר בי בתור מאהבו החוקי
.

ווינגז

New member
טוב, מהימים האחרונים

טוב, בתור התחלה, עליתי ל-65% ברמה 63, כיף כיף כיף. סיימתי את "In Search Of The Book Of Ancient" תודות לספיר המלכה שעזרה לי לאסוף Werewolf's Toenail, וכשאני אומרת "עזרה" אני מתכוונת ל'הרגה' את ה-Werewolfs ונתנה לי לאסוף את הדרופים.
הקווסט הזה פשוט ארוך בצורה די לא ברורה, אם יורשה לי לציין. בנוסף, שוב בזכות ספיר ואנשים מקסימים מהגילדה, סיימתי את "Scadur's New Fur Coat" וקיבלתי כפרס Scroll for Overall Armor for LUK (60%); על זה יאמר רק "הללויה".

למעלה