ה"י 27.7

Robinho1

New member
עליתי לרמה 39

חרשתי עם חברי על פיקיו כעת אני 47% או משהו.. כבר יש לי את כל הבגדים לרמה 40 (גנב) דיי הם כל כך יפים!!!

One Minute

New member
מממממ..מאיזה משימה../images/Emo205.gif

קיבלת את השרביט השקסי שמישוה ניסה לעבוד עליי וכמעט למכור לי אותו ב5M?

yoni323

New member
../images/Emo203.gifמקבלים אותו ממשימה דיי קשה

היא נקראת cleaning up the streets או משהו כזה..בפעם הראשונה אתה מקבל את החפץ ואחר כך אתה יכול לעשות בלי סוף בשביל לקבל עוד EXP. וזה תלוי איזו עבודה אתה, גנבים מקבלים White Identity(שזה דיי מגניב) קוסמים מקבלים את השרביט לוחמים נראה לי מקבלים חרב שיש גם בNPC ששם היא 300 ומשהו אלף...(Onyx sowrd) ואין לי מושג מה קשתים מקבלים, לא שאלתי XD

One Minute

New member
אני קוסם../images/Emo205.gif

אתה יכול להסביר אם אתה יודע כמובן את פירוט המשימה וכמובן לאיזה רמה היא?

....

אתה הורג 200 פילים חשמל לא אש ו200 ציפורים נשר אדומות... ואתה מקבל.. נראלי המשימה זמינה לבל 50... אגב...קשת מקבל 1000 חצים חדשים.

idoh1

New member
מצאתי עוגות של 2000 HP ו MP הן ירדו

מאיזה בלוןן ירוק גדול איפה אני יכול לימצוא עוד חיות כאלו שנותנות פרסים ענקיים?

idoh1

New member
זה בידיוק מה שאני שואל...

ואגב אם את רוצה אני מוכן ליתרום לך כמה עוגות

מהבוסים שיוצאים למפות השונות../images/Emo6.gif

אני השגתי עוגות של 1200
זה מה זה כיףף

2eye

New member
עזרתי להרוג את הסליימ הענק

אבל לקחו לי את הכל ):

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif רמה 53 עם הקוסמת. ../images/Emo9.gif

OPQ כל כך קל. -_-

לבנדר א

New member
העיר החדשה נחמדה

מלבד הרגעים שהיא מעצבנת. יש לי את המגילה לכפפות, אני מקווה למכור את זה בהרבה, נמאס לי להגיד לאנשים שאין לי מספיק כסף לדבר זה או אחר שהם מציעים. איך אני מגיעה לגריפונים? זה איפשהו בצד ימין?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo9.gif

את הולכת לאיזור צייד שבצד ימין < וממשיכה שמאלה. כשאת מגיעה למפה עם פילים ובומרים, תשתגרי בדברים האלה למעלה ותכנסי למפה עם רובוטים ופילים. תמשיכי שמאלה ותראי מן גבעה כזאת ועליה יהיה שיגור, תכנסי ויהיו ציפורים אדומות מעצבנות. תקחי שיקויים.

yoni323

New member
../images/Emo203.gifעליתי סוף סוף לרמה 74 ../images/Emo69.gif

אחרי חודש ומשה שהייתי תקוע ב73. כבר הצלחתי להשיג 20% מכל המשימות המעצבנות שעד עכשיו עשיתי. וגיליתי שאם עושים את כל המשימות בעיר החדשה מקבלים כיסא כחול מגניב O: וקיבלתי משימה קשה נוספת(כמה לא צפוי), למצוא 50 mesogear map pieces מהרובוטים, שהם דיי מעצבנים. אם מישהו מתנדב לעזור לי אני בBroa.

yoni323

New member
../images/Emo203.gif4 מיליון? כל אחת מהסקולים או ביחד?

לפי מה ששמעתי, המחירים ירדו ועלו, והמחיר של המגילות של הכפפות 60% ירד לסביבות 2-3 מיליון.. אלא אם כן מכרת בחנות בFM..?

למעלה